sunnuntai 31. joulukuuta 2017

Tervetuloa uusi vuosi!

Oma vuoteni vaihtuu ihan muualla kuin Suomen kamaralla, joten vedin glitteröverit päälleni tällä kertaa vuodenvaiteen sijaan jo joulun alla. Jos olisin juhlinut uutta vuotta Suomessa perinteiseen tyyliin kavereiden kanssa, tämä olisi todennäköisesti ollut asuni ja meikkini silloin.


Mekko on Esmara by Heidi Klum, eli Lidlin viimeisimmästä kausimallistosta. Ostin kyseisestä mallistosta myös pari toppia ja housut. Ne ovat kaikki olleet jo käytössäni, koska paljetit sopivat hyvin juuri loppuvuoteen, pikkujouluihin ja vuodenvaihteeseen. Toivottavasti saisin kirjoiteltua tästä viimeisimmästä mallistosta tarkempia käyttökokemuksai bloginkin puolelle jossain vaiheessa kuvien kera.


Paljettimekkoon yhdistin tumman glitterisen meikin, jossa käytin Urban Decayn Gwen Stefani palettia, NYXin ja H&M:n irtoglitteriä, Urban Decayn Moondust luomiväripalettia ja NYXin glitterliimaa. Vitsi mikä kimallus! Harmi, ettei minulla ole tarjota tästä meiksitä kuin nämä kamerakännykän kuvat!


Postausta kirjoittaessa en vielä tiedä, millaiset vuoden vaihteen kynteni ovat tänä vuonna. Todennäkösesti jotakin hyvin yksinkertaista ja vähän kimaltavaa, kun kerran reissussa ollaan. Mutta lisään tähän nyt viime vuoden kynteni, joita en ole blogissani esitellyt. Nekin olivat hyvin yksinkertaiset ja tottakai kimaltavat.


Käyttämäni lakat ovat kummatkin FUN Lacquerin. Musta kimaltava ihanuus on Black Holo Witch ja sen kaveriksi valkkasin yhtä upeasti kimaltelevan Queenin.

Vuosi sitten uutta vuotta vastaanotettiin kaveriporkalla ja kävimme myös baarissa tanssimassa. Ostin heräteostoksena alla näkyvän mustavalkoisen mekon vuosi sitten Prismasta kauppareissullani ja se osoittautui kyllä todella hyväksi hankinaksi. Kaunis mekko, jossa oli mukava olla, eikä helma ollut yhtään liian lyhyt, vaan juuri sopivan mittainen.


Tähän lopuksi haluan tietenkin toivottaa kaikille lukijoilleni oikein ihanaa alkaa vuotta 2018! Miten te otatte vastaan uutta vuotta? Here are my nails from one year back and my outfit (and make up) from our early new years party.

2 kommenttia:

SariBP kirjoitti...

Onpa kivat lakkaukset kynsissä<3 Hauska idea:)
Heidi Klumin mallistosta olisi kiva lukea. Sain sun blogista kimmokkeen yksille Lidlin joogahousuille (ei siis Heidi mallistoa, vaan muuta) ja on todella hyvät, aivan mielettömän mukavat päällä:) Olisin ostanut toisetkin, mutta ei niitä tietenkään enää löytynyt, kun menin myöhemmin etsimään.
Tuo paljettimekko on aivan ihana, mutta en löytänyt itselleni sopivaa kokoa, höh. Heidi Klumin leopardiprinttisistä nilkkureista tykkään. Ne on todella hyvät jalassa ja yllättävän hyvin tehtykin.
Kivaa uutta vuotta! Kotosalla ollaan ja nukutaan varmaan;)

Niniane kirjoitti...

Kiitos! Tuo paljettimekko oli juuri ja juuri sen mittainen, että kehtasin ostaa ja vähän jännitin onko kamalan epäkäytännöllinen päällä, mutta ihan hyvin sen kanssa pärjäsin. :D