perjantai 1. joulukuuta 2017

Joulukalentereita, #kynsiblogitgoesxmas ja Esmara by Heidi Klum

Olettehan muistaneet käydä avaamassa Kauneusbloggaajien joulukalenterin ensimmäisen luukun täällä? Kauneusbloggaajien joulukalenterin lisäksi olen mukana Kynsiblogien jouluisessa teemakuussa, jonka aiheena ovat joululaulut.


Postaksia on tulossa näillä näkymin joka toinen päivä ja ensimmäinen postaus löytyy 2.12. Timantteja kynsillä blogista. Jouluaatolle on myös tulossa jotakin kivaa meidän facebook-sivun puolelle, joten siitä kannattaa käydä tykkäämässä. :) Lakkauksemme löytää myös instagramista hastagilla #kynsiblogitgoesxmas. Kynsiblogeja voi seurata myös instassa.

Minun lisäkseni tässä mukana olevat blogit ovat:
Kynsituulia
Dile Nails
Timantteja kynsillä
Nena Sofia's Nails
Camillacquer
The Yellow Nails
Mielenmaisemani
I don't think twice, I just do
Elämän ihastukset ja vihastukset


Ja sitten sattui semmoinen hassu juttu, että minulla onkin nyt kaksi joulukalenteria! Nimittäin tänään käväisin nopeasti keskustassa ja silmiini osui NYXin Lippie Countdown alehinnalla... Ja kun mies vielä tarjoutui sen mulle ostamaan, niin enhän minä kieltäytynyt! Eli kahta kalenteria availlaan jatkossa ja näistä on tulossa kooste jossain vaiheessa blogiin. Instan puoellla varmaankin yritän availla instastoryssa luukkuja, jos muistan ja facen puolelle päivitän myös sisällöt luukuista.


Niin ja oletteko jo huomanneet, että ne tulevat taas! Nimittäin Heidi Klumin Lidlille suunnittelemat vaatteet! Ensi maanantaina siis taas mahdollisesti ostohysteriaa luvassa kaikissa Lidleissä. Tällä kertaa Esmara by Heidi Klum mallistossa on pikkujoulukauteen sopivia kimaltavia vaatteita, mutta myös viime mallistosta tuttuja juttuja: laukkuja, farkkuja, takkeja ja ne aivan mielettömän ihanat nahkanilkkurit, joita itse olen käyttänyt jo todella paljon ja ne ovat yhdet mukavimmsita kengistäni ikinä korkeasta korosta huolimatta. Harmillisesti taas Suomi jää paitsi muutamasta aivan ihanasta vaatekappaleesta (karvatakki ja paljettibleiserit), mutta silti uskon, että jotakin käyn taas ostamassa. Saa nähdä, onko meno yhtä hurjaa kun edellisen malliston ilmestyessä...

2 kommenttia:

SariBP kirjoitti...

Mä ostin Heidi Klumin mallistosta viimeksi leopardikuvioiset nilkkurit ja ne on aivan älyttömän hyvät jalassa. Olin hieman skeptinen miten mallaantuvat leveälle päkiälleni ja uumoilin niiden huteruutta, mutta istuvat todella hyvin jalkaan ja ovat tukevat ja laadukkaan oloiset:)

Niniane kirjoitti...

SariBP: Kiva kuulla, että säkin tykkäsit kengistä! Harmi, että nyt tuli noita kenkiä niin vähän, että ei löytynyt mun kokoa kun siitä mustasta paksukorkoisesta, jonka jo viimeksi ostin. Olisin varmaan ostanut toisen parin nyt (esim leopardikuosisen), kun olen kengistä niin paljon tykännyt!