lauantai 6. tammikuuta 2018

Essencen vuodenvaihteen kausikokoelmat


Olen tainnut monesti blogissani jo mainita, että Essence tuo markkinoille hurjaa vauhtia erilaisia kausittaisia minikokoelmia, jotka ovat myynnissä vain pienenä eränä ja yleensä myös vain osassa myyntipisteitä. Nyt haluankin nopeasti vilauttaa muutama tuotteen kahdesta kokoelmasta, joita kannattaa tällä hetkellä bongailla Essencen myyntipaikoista. Oman lähimmän myyntipaikanhan voi tarkistaa täältä.

Vuodenvaihteeseen hyvin sopivan Counting Stars kokoelman bongaisin ensimmäisen kerran  jo hyvissä ajoin ennen joulua Ciymarketista, mutta olen myös myöhemmin bongaillut eri paikoista hyvinkin täyden näköisiä ständejä tätä kokoelmaa. Kokoelmaan kuuluu jälleen mm kynsipuutereita ja niille tarkoitettu vesipohjainen päällyslakka, mutta itse päädyin tällä kertaa ostamaan vain kokoelman highlighterin ja lip topperin.


Highlighter oli pakko ostaa, koska se on niin jännä! Se on nimittäin kuin hyytelöä! Enpä ole aiemmin tainnut tämmöiseen koostumukseen törmätä highlighterissa? Tästä olisi pitänyt varmaankin ottaa jokin video, jotta tuotteen hassu koostumus olisi jotenkin tullut paremmin teille lukijoille esille. Nyt joudun vain toteamaan, että avatkaa testeripurkki ja katsokaa itse! :) Hassun koostumuksen lisäksi tämä tuntui oleva todella kestävä tuote, joten minun on pakko päästä testaamaan tätä ihan kunnolla lasvoilleni. Swatchasin nimittäin tämän kädelleni, johon tuote oikein "jämähti" ja jouduin todella hinkkaamaan tuotetta meikinpoistoaineella, jotta sain sen pois. Ajattelin tämän toimivan hyvin myös luimivärinä, eikä varmaan paakkuunnu luomivakoon kun antaa ensin kuivua kunnolla luomelle.


Ostin kokoelmasta myös lip topperin, joka on käytännössä läpinäkyvä hennosti kimaltava kiilto, jota voi laittaa huulipunan päälle. Tämä varmasti toimii kokoelman mattapunien päällä hyvin tai minkä tahansa mattapunan päällä. Tämä voi olla kiva halpaversio niille, jotka eivät tahdo panostaa esim Urban Decayn hintavampiin lip toppereihin.


Viime aikoina olen huomannut, että Essence panostaa paljon "monitoimituotteisiin" eli tuote ei ole tarkoitettu vain esim huulille tai silmäluomille, vaan sitä voi käyttää vähän kaikkialla. Aiemmin olen itse ostanut mm meikkikyniä, jotka soveltuvat niin huuten- kuin silmienkin rajaukseen ja paletin, jonka on tarkoitus toimia sekä luomivärinä että highlighterina. Tässäkin kokoelmassa oli mukana paletteja, joihin oli yhdistetty luomivärejä ja highlighter.


Toinen nyt kaupoissa oleva kokoelma on talvinen Winter Dreamin'. Kävin nämä tuottet ostamassa itselleni nopeasti joulun aikaan ennen ulkomaille lähtöäni, joten en ehtinyt kuvailla teille muuta kuin ostamani tuotteet. Voitte tsekata kaikki kokoelmaan kuuluvat tuotteet täältä. Kokoelma tuli myyntiin maahantuojan mukaan vain Halpa-Halleihin, Citymarketteihin, Tuuriin ja Minimaneihin Vaasassa, Jyväskylässä ja Kokkolassa. Itselleni kokoelmasta tarttui mukaan tottakai kynsituotteet  (Essencen käsivoiteet ovat täällä ahkerassa käytössä), mutta voisin kuulopuheiden perusteella suositella myös kokoelman nättiä nudea luomiväripalettia, joka on saanut kehuja mm sosiaalisessa mediassa. Itsekin sen voisin napata vielä testiin, jos jossain tulee vastaan.


Tammikuun puolivälissä (eli ihan pian!) on myyntiin tulossa söpö Wood You Love Me? jossa on mukana mm nyt kovinkin trendikkäitä kasvonaamioita. Voin yrittää päivitellä näitä Essencen trendien tilanteita vaikka instan ja facen puolelle mahdollisimman reaaliajassa, jos lukijoita ne kiinnostavat, koska blogiin en postauksia ehdi ihan tarpeeksi nopeasti aina tehdä, kun nämä tulevat ja menevät niin nopeasti.

Maahantuojan mukaan ihan kaikki trendit eivät nyt alkuvuodesta tule Suomeen. Esim tämä ripsiä sisältävä kokoelma ei ole tietääkseni tulossa. Siitä kiinnostuneiden kannattaa suunnata esim kosmetik4less.de sivustolle, jossa ripset ovat nyt myynnissä. Suomeen nyt tulevat kokoelmat tulevat hyvin pienellä jakelulla, mutta keväämmällä taas trendejä on kuulemma saatavana paremmin. Oman kokemuksen mukaan Tokmanneille menee vähemmän trendejä kuin esim Citymarkettehin (kaupat kun saavat itse valita, mitkä trendit ottavat valikoimiinsa), joissa trend editionien ständejä voi bongata myös kaupoista, joissa ei varsinaista Essencen perusvalikoiman hyllyä ole. Itse siis suosin Citymarketteja kun metsästän trend editionien tuotteita. Jos kaipailet trend editioneja enemmän saataville, niin palautetta menemään omalle Essenceä myyvälle kaupalle, jotta voivat korjata tilanteen. :)Here are my picks from two latest Essence trend editions in Finland.

4 kommenttia:

Mimosa kirjoitti...

Tuo lip topper on kyllä kiva. Ostin samoihin aikoihin Rimmelin vastaavan ja pistin sen eteenpäin, kun essencen oli kivempi :D Rimmelissä oli sellainen huurteinen pohja, josta en tykännyt, kun tuossa on kirkas.

Carlsonilla ei ollut mitään uusia kokoelmia, ilmeisesti saaneet jouluna hyvin myytyä pois ja osa oli tietty alekorissa (mm. i want candy ja next stop summer).

Kosmetiikan suurkuluttaja kirjoitti...

Nuo Essencen kausituotteet ovat kyllä usein tosi mahtavia! Harmi että tätä sarjaa ei ole tullut lähikauppoihini :(

Niniane kirjoitti...

Mimosa: Tuo essencen topperi on minustakin hirmu kiva ja käytännöllinen! :)

Itsekin bongasin jotain kesäkokoelman juttuja alesta ja Hämeenlinnassa oli yhdessä ständissä jämiä step into magic wonderlandista ja toisessa paikassa taas coast n chill. :D

Niniane kirjoitti...

Kosmettikan suurkuluttaja: Joo, itsekin ostan pääasiassa oikeastaan noita erikoiskokoelmien tuotteita essenceltä, joten toivoisin niiden olevan vähän laajemmin/helpommin saatavilla.