sunnuntai 24. joulukuuta 2017

Kosmetiikkabloggaajien joulukalenteri luukku 24: Jotain punaistaNäin jouluaaton kunniaksi aukeaa luukku jokaisessa kosmetiikkabloggaajien kalenterissa mukana olleessa blogissa. Yhteisenä teemanamme aaton luukuissa on "jotain punaista". Tässä vielä lista blogeista (minun lisäkseni), jotka ottivat tänä vuonna osaa kalenteriin:

KIDULT , Kultainen Kynsilakka , Beauty Highlights, Keyword: Love, In This Light
Henna V, Wasting Lifestyle ja RiaG Beauty blog, Shopaholic Mom Life, The Domino Effect, Dioriina, Neiti Minttukihara, Mizz Annie, Blinger Shimmer , Divine, Nena Sofia's Nails, The Queen of Glitter, Smoky Eye Candy, Miss Aria, hannamaria, Huulipunamania, The Diary of a Shopaholic, Hanna Julia, Charming Nails, Mennen ja tullen, Maria Glow, Elina K, My Personal Galaxy , Jenni Janas, ja Better Nail Day.

Minun jotain punaista on tällä kertaa kaksi joulunpunaista huulipunaa. Koska punainen huulipuna, jos mikä, kuuluu mielestäni ehdottomasti jouluun. En jouluna useinkaan paljon muuten meikkaa, koska olemme yleensä melkeinpä pyjamat (tai rumat jouupaidat) päällä perheen kesken aattona, mutta punaista huulipunaa tulee silti sudittua joka vuosi huulille.


Yllä näkyy näistä kahdesta punaisesta huulipunasta se minulle uudempi tuttavuus: ihana glitterinen Ciaten Glitter flip -hulipuna sävyssä Hollywood. Kyseessä on siis mattapuna, jonka annetaan levittämisen jälkeen kuivua huulille ja sen jälkeen huulia painetaan yhteen, jolloin puna muuttuu glitteriseksi! Tosi hauska idea! Lopputulos ei ole mitenkään "överiglitterinen", vaan semoinen hennosti kimalteleva. Näistä olen muuten kirjoittelemassa enemmän juttua myöhemmin, sillä hankin näitä yhteensä kolmessa eri sävyssä! Mutta todettakoon tässä nyt lyhyesti, että tuote on miellyttävän tuntuinen huulilla (ei liian kuiva) ja tuntuu myös kestävän hyvin, kuten nestemäiset mattapunat yleensäkin.


Toinen joulupunani on vanha tuttu lempparini, joka on ollut huulillani aina joulun aikaan siitä lähtien kun se ilmestyi (muistaakseni vuonna 2015). Kyseessä on Max Factoryn Star Wars limited edition puna sävyssä 30 Dark Berry. Suomessa nämä Star Wars tuotteet ilmestyivät Max Factoryn alla ja meille ei tainnut tulla kuin kaksi punaa ja ripsari. Harmi, sillä tämmöisenä tosifanina olisin ostanut kyllä enemmänkin tuotteita, joihin Star Wars teksti on painettu! :D Mutta palatakseni punaan, ole tykännyt siitä todella paljon ja se on ollut ahkerassa käytössä tässä parin vuoden aikana. Sävyltään tämä on tummempi kuin Ciate,eikä niin räikeä. Koostumukseltaan helppo levittää ja miellyttävä huulilla, kuten tämmöiset perus (ei mattaiset) huulipunat yleensäkin.Onhan tämä puna nyt myös hyvin ajankohtainen, koska uusin Star Wars elokuva tuli juuri teattereihin!

Näiden huulipunakuvien myötä haluan toivottaa teille kaikille ihanille lukijoilleni oikein rauhallista, lämminhenkistä ja ihanaa joulunaikaa!Here are two red lipsticks that I like at the moment. Red lips are part of my christmas traditions. And merry christmas to all!

3 kommenttia:

SariBP kirjoitti...

Mukavaa joulua<3

Charming Nails kirjoitti...

Kiva nähdä tuo punainen Ciate, olen vähän miettinyt että joku noista olisi kiva hankkia :)

Niniane kirjoitti...

SariBP: Kiitos paljon! :)

Charming Nails: Mua harmittaa, etten oo ehtinyt vielä saada näistä parempaa postausta, mutta halusin tän punaisen nyt tähän heittää tälläisenä esimakuna. :)