keskiviikko 27. joulukuuta 2017

Joulukuusi

Halusin joulun pyhiksi rauhoittua bloginkin osalta ja viettää aikaani muuten kuin tietokoneen ääressä (en varmasti ole ainoa), joten loput joulupostaukseni ilmestyvät nyt välipäivinä. Toivottavasti joulufiilistely maistuu vielä, vaikka joulun pyhät ovatkin jo ohi!


Tämä postus on aika kuvapainotteinen, sillä rakastan kuvata joulukuustamme ja kaikkia koristeita, joita ripottelen ympäri taloa! :) Saan tanssioppilailtani usein joulun alla lahjaksi erilaisia koristeita ja niitä on ihana laittaa esille omaan kotiin, vaikka harvemmin me varsinaista aattoa vietämme omassa kodissa. Yleensä tulee lähdettyä sukulaisten luo.Alla näette vielä itse tekemäni joulupallot roikkumassa kuusessa. Nämä pääasiassa kynsilakalla koristellut pallot ja niiden tekoprosessia esittelin jo aiemmin täällä.


Monesti valitsen kuuseeni jonkun tietyn teemavärin tai kaksi teemaväriä, joilla koristella. Tänä vuonna päätin hylätä koko teemaväriajattelun ja ripustin valkoisen kuuseni oksille ihan kaiken värisiä koristeita! Yritin löytää mahdollisimman paljon kaikkia eri värisiä koristeita varastoistani, vaikka tottakai minulta löytyi eniten koristeita omissa suosikki väreissäni, kuten violetissa ja pinkissä.
Osa kuusenkoristeistani ovat vanhoja, siis varmaan melkolailla yhtä vanhoja kuin minä. Olen ne äidiltäni saanut, koska äiti ei enää omaan kotiinsa kuusta koristele. Osa on myös itse askartelemiani (esim tarhassa) ja osan olen saanut lahjaksi (kuten alla näkyvä tanssija). Minusta on ihana päästä yhdistelemään uutta ja vanhaa, eli vanhempia koristeita omasta lapsuudestani ja uudehkoja parin vuoden sisään ostettuja glitterkoristeita.


Jotta postaus ei venyisi aivan kilometrien mittaiseksi kuvaspämmiksi, niin jatketaan huomenna vielä yhdellä jouluaiheisella postauksella, jossa esittelen mm joulun ajan lakkaukseni. Muutenkin blogiin on nyt tulossa ajastettuja postauksia, joten sormet ja varpaat ristissä toivotaan, että ajastukset toimivat! Miten teidän joulunne meni? Oliko tänään taas paluu arkeen?


Here are some pics of my white christmas tree and my other christmas decarations.

2 kommenttia:

SariBP kirjoitti...

Vielä on joululomaa jäljellä, onneksi, niin saa rauhassa levätä:)
Kivoja tuollaiset itse tehdyt koristeet, varsinkin lapsuuden aikaiset<3 Niitä kannattaa vaalia.
Kivaa loppuviikkoa:)

Niniane kirjoitti...

Se on kyllä ihanaa, jos saa olla välipäivätkin lomalla. :)
Näin vanhempana on juurikin alkanut osata arvostaa kaikkia vanhoja lapsuudessa tehtyjä koristeita ja äidiltä perittyjä koristeita, joita on käytetty kuusessa ensimmäistä kertaa melkein 30v sitten. :)