tiistai 12. joulukuuta 2017

Kynsiblogit goes Xmas: Kun joulupukki suukon sai

"Voi, kun hassua mä nähdä sain,
äsken kun mä karamellin hain.
Mä hiivin saliin päin,
oven rakoon salaa jäin,
kun äidin kanssa joulupukin
juttelevan näin.
Ja kuinka hassusti se sattuikaan
joulupukin partaan valkeaan!
Voi, mikä nauru syntyiskään
jos isi sais tietää tään,
että joulupukki suukon sai."


Tässä tulevat minun joululaulusta inspiroituneet kynteni! En ole mikään suuri joululaulujen fani, eikä tämä kyseinen joululaulu ole mitenkään erityinen suosikkini, mutta halusin käyttää jotakin lapsuudesta tuttua ja minulle hyvin perinteistä joululaulua tässä haasteessa inspiraation lähteenäni. Niinpä valintani oli Kun joulupukki suukon sai. Sitä laulettiin tarhassa ja koulussa usein minun lapsuudessani. Ja kun muistin minulta löytyvän leimauslaatan, jossa on suukkokuvio, oli valintani aika selvä. Pääsin vihdoin kokeilemaan myös tuota joulupukin takin tekemistä kynnelle, joka on pitänyt jo monena vuonna toteuttaa jouluna, mutta aina tähän asti se on vain jäänyt.


Yllä näkyvät käyttämäni lakat. Kuvasta puuttuu Konadin punainen leimauslakka ja OB28 laatta, josta suukkokuvio on peräisin. Apunani oli myös kapeakärkinen sivellin ja dotting tool. Rakensin koko lakkauksen aika lailla Picture Polishin upean Macaronin ympärille. Tiesin nimittäin heti tähän joululauluhaasteeseen mukaan lähtiessäni, että haluaisin käyttää Macaronia kynsilläni tässä haasteessa.


Macaron on livenä niin upea ja säihkyvä! Se ei siis toistu kuvissa yhtään samanlaisena ja väritkin ovat näissä kuvissa kyllä vähän valitettavasti pielessä. Syytetään siitä pimeää vuodenaikaa... Mutta olen kyllä enemmän kuin tyytyväinen, että hankin tämän lakan! Julkaisun aikaan lakka ei minua vielä vakuuttanut pelkästään netistä loytyvissä kuvissa, mutta kun näin sen paikanpällä Cesarsshopissa, minun oli pakko ostaa se. Hankin lakan lokakuussa Cesarsin varjomessuilta.


Seuraavat joululaulukynnet lötyvät ylihuomenna blogista Elämän ihastukset ja vihastukset. Musitakaa käydä tykkäämässä Kynsiblogeista facebookissa, jotta loput joululaulukynnet eivät mene ohi! :)Here are my nails inspired by the christmas song "I Saw Mommy Kissing Santa Claus". I used Picture Polish Macaron and I totally love it!

2 kommenttia:

Charming Nails kirjoitti...

Ihanat, Macaron käy hyvin joulukynsiin ja nuo pusut on tosi ihanat :)

Niniane kirjoitti...

Charming nails: Voi kiitos! Macaron sopii kyllä ehdottomasti jouluun, ehkä tästa tuli yksi uusi lempparilakkani jouluksi?