torstai 7. joulukuuta 2017

Teippejä ja tekstuuria

Tuntuu, että olen kauhean huonosti julkaissut lakkauksia täällä blogin puolella. Yritän sen suhteen parantaa tapani nyt näin loppuvuoden aikana, sillä lakkauksia on kyllä hirmuinen määrä kuvattuna varastoon, mutta jotenkin niiden saaminen blogiin asti on ollut ihan ylitsepääsemättömän vaikeaa syystä tai toisesta.


Aloitetaan kynsikuvavarastojen purku tämmöisellä lakkauksella, jossa käytin turvallisia lempivärejäni, mutta koristelut taas ovat sellaisia, joita kynsilläni ei kovin usein nähdä. Ensinnäkin nuo kynisteipit... En ole niiden suurin fani, koska ne tuntuvat olevan niin lyhytaikainen ilo. Todella helposti nuo teipit aina lähtevät jo viimeistään seuraavana päivänä hieman repsottamaan jostakin reunasta. Nyt turvauduin useampaan paksuun päällyslakkakerrokseen ja sainkin teipit pysymään pari päivää hyvin kynsillä. Eli ehkä tämä on vain tekniikkalaji, jota alan pikku hiljaa oppia.


En rehellisesti sanottuna muista, olenko aiemmin esitellyt missään lakkausta, jossa olisin tehnyt tällä tavalla päällekkäin liukuvärin kaksin päin. Kutsutaanko tätä käänteiseksi liukuväriksi? Joka tapauksessa kuvista varmaan ymmärtää, mitä tarkoitan. Ensin töpöttelin lukuvärin kynnelle, sitten liimasin kolmion muotoisen vinyylin kynnelle ja töpöttelin siihen päälle lukuvärin toisin päin. Minusta tällaiset känteiset liukuvärit ovat aina upean näköisiä, mutta en jostain syystä itse ole tätä kovinkaan paljoa aiemmin kokeillut tehdä.


Liukuvärin toteutin Zoyan Asterilla ja Make Up Storen Tatjanalla. Liukuvärin kaveriksi valitsin tutun ja turvallisen Zoyan Pixie Dust tekstuurilakan sävyssä Arlo. En vaan kestä, miten upeita nämä Pixie Dustit ovat aina joka kerta! Ihan täyttä rakkautta! Jos joskus tarvitsee saada näyttävät kynnet nopeasti, turvaudun yleensä Zoyan Pixie Dusteihin.


Näissä kynsissä näkyy hyvin, millaisiin väreihin turvadun, kun haluan olla mukavuusalueellani. Tämmöiset hieman lilaan taittavat sävyt toimivat minulle aina ja niitä löytyy aika usein kynsiltäni.

Mitkä ovat sinun suosikki värisi kynsillä tai turvavärisi?Here is a mani with reciprocal gradient and some pixie dust. I just love Zoya Pixie Dust polishes. They are so pretty! Every single one of them!

Ei kommentteja: