torstai 28. joulukuuta 2017

Joulukynnet ja joululahjat


Meidän joulumme sujui mukavissa merkeissä perheen ja ystävien seurassa vanhoilla kotikulmilla. Muutenkin tämä loppuvuosi ja tuleva alkuvuosi ovat sellaista aikaa, että kotona tulee käytyä lähinnä kääntymässä. Mutta kun kerrankin minulla on töistä useampi peräkkäinen päivä vapaata, niin siitä pitää ottaa kaikki irti.


Lupasin esitellä teillä joulun ajan lakkaukseni, joten tässä ne tulevat! Minulta löytyy tottakai ne tietyt lempparilakat, joita haluan aina päästä käyttämään jouluna ja minulla ne sattuvat olemaan punaisia. Kerran vuodessa jouluna kynsilleni täytyy saada Picture Polishin Holo Berries ja China Glazen Ruby Pumps.


Holo Berries sai kaverikseen lakkaukseeni Essencen oikein jouluisen tumman vihreän lakan Meet Me Under The Mistletoe. Käsin maalatun joulupallon pohjalla tietenkin yksi parhaista valkoisista lakoista, eli Essien Blanc. Koristeluihin käytössäni oli China Glaze The Outer Edge ja Just Be-Claws, Essie Secret Lining ja OPI My Favourite Ornament.


Postausen toinen joululakkaus ei ole väriensä puolesta kyllä yhtään jouluinen, mutta kivaa vaihtelua punaisten ja vihreän keskelle. Kaikessa yksinkertaisuudessaan pohjalla on Picture Polishin upea uusi Jewels ja päällä valkoiset lumihiutaleleimat. Minulla on yksi super iso XXL-leimauslaatta, jossa on todella paljon erilaisia lumihiutaleita. Laatta on yleensä toiminut kuin unelma, mutta nyt jostain syystä kuitenkin leimaaminen ei millään tahtonut onnistua ja kuviot siirtyivät leimasimeen hyvin vaihtelevalla menestyksellä. Käytin ensimmäistä kertaa Dashican valkoista leimauslakkaa, joka ei kyllä ole aivan yhtä pigmenttinen kuin Konadin. Mutta epäilen kuitenkin, että ongelmani ydin oli käyttämässäni lakanpoistoaineessa, jolla putsasin laattaa. Se ei varmaan sopinut tähän tehtävään parhaalla mahdollisella tavalla ja siksi teki leimaamisesta pienoista tuskaa. Sain kuitenkin joka kynnelle edes yhden hiutaleen aikaan ja päätin, että se riittää tällä kertaa.


Kolmas jouluinen lakkaus on hyvin simppeli. Pohjalla China Glaze Just Be-Claws, sen päällä
Ruby Pumps ja kärjissä töpöteltynä vielä OPI Let's Do Anything We Want. Tämä lakkaus syntyi ihan vain tarpeestani saada vielä Ruby Pumps kysille ja minulla ei varsinaisesti ollut aika tai välineitä minkään monimutkaisemman koristelun tekemiseen.Tänä jouluna emme perheen kesken vaihtaneet lahjoja, mutta parilta ystävältä sain ihanat lahjat! Toinen ystäväni oli tilannut minulle norsun kuvalla varustetun topin, joka on aivan ihana, koska rakastan norsuja! Eräs toinen ystäväni oli taas koonnut lahjani yksisarvisten ympärille. Kuka nyt ei yksisarvisista pitäisi? :)


Olen muuten haaveillut tuon sydämen muotoisen I Heart Makeupin Unicorn Hearts highlighterin hankkimisesta ja oli ihana saada se nyt lahjaksi! Pakkaus on niin kaunis, että sen voisi laittaa esille. Ja samaa voisi sanoa myös saman merkin Unicorn Love luomiväripaletista, jonka kansi on niin pehmoinen, että sitä tekee mieli vain silitellä! :DOlen ajastanut blogiin teille vuodenvaihteeksi vähän luettavaa ja ajastukset toivottavasti toimivat! Kommentteihin en todennäköisesti ehdi vastailla kuin vasta ensi vuonna, mutta silti niitä olisi ihana lukea! Mitä lahjoja te lukijat saitte?Here are my christmas manis and two little christmas presents I got from my dear friends.

2 kommenttia:

Nanna/Kultainen Kynsilakka-blogi kirjoitti...

Oi miten ihania juttuja joulupukki sulle toi♡ Sä rakastat norsuja ja mä hylkeitä :D

Niniane kirjoitti...

Nanna: Joo, ihana kun en oo ainoo, jolla on joku tämmönen vähän "oudompi" eläinlemppari niiden perus kissojen ja koirien lisäksi. :D