maanantai 30. heinäkuuta 2018

Käyttökokemuksia Esmara by Heidi Klum vaatteista

Viime syksynä Lidl julkaisi ensimmäisen yhteistyömallistonsa Heidi Klumin kanssa ja kaikki varmasti muistavat, millaisen hypen se sai aikaan! (Täällä voit palautella mieliin, millainen ensimmäinen mallisto oli.) Heidi Klumin mallistoja on julkaistu tämän jälkeen kolme, eli joka vuoden ajalle omansa. Hype ei ole ollut näiden myöhempien mallistojen kohdalla enää yhtä kova kuin ensimmäisen, eli tuotteita ei ole samalla tavalla revitty käsistä, joka on varmasti ihan hyvä juttu. Olen itse käynyt aina katsastamassa joka malliston tuoreeltaan ja joka kerta jotain on tarttunut myös kotiin viemisiksi. Tässä postauksessa käyn vähän läpi omia suosikkejani näistä Esmara by Heidi Klum vaatteista.


Aloitetaan näin nurinkurisessa järjestyksessä, eli viimeisimmäistä kesäkokoelmasta, koska sen tuotteita on vielä saatavilla Lidleissä, ainakin täällä Tampereella. Kesäkokoelma ilmestyi kesäkuun lopussa ja se sisälsi ihania festareille sopivia bohemeeja vaatteita. Itselleni lähti useampiki vaate kotiin sovitettavaksi, mutta päädyin lopulta pitämään shortsit. Iso suositus näille shortseille, koska ovat tarpeeksi pitkät, että pakarat oikeasti peittyvät. En nimittäin meinaa mistään löytää nykyään shortseja, jotka eivät jättäisi puolia pakaroista näkyville.


Sovitin myös kokoelman jumpsuitia ja hametta, mutta kumpikaan ei lopulta tuntunut semmoiselta, että niille olisi ollut itselläni käyttöä, joten lähtivät palautukseen. Jumpsuitissa oli ihana kuosi, sama kuin toisissa shortseissa, mutta sen lahkeet ja erityisesti lantion kohta olivat sen verran kapeat (kireät), että olisin tarvinnut isomman koon, jolloin yläosa olisi ollut aivan valtava. Leveämpilahkeisena olisin pitänyt tämän varmasti! Lidlin vaatteissa on se hyvä puoli, että kuittia vastaan palautusoikeus on hurjat 90 päivää! Kaupoissahan ei sovituskoppeja ole, joten vaatteet on oikeastaan pakko ostaa kotiin sovitettavaksi.


Jatketaan ajassa taaksepäin ja kevääseen. Kevään Let’s Denim mallistossa oli hyvin arkisia vaatteita, tottakai  imensä mukaan paljon farkkua ja mm hauska läpikuultava sadetakki, joka tuntui olevan joissakin paikoissa aikamoinen hitti ja myytiin nopeasti loppuun. Itselleni sadetakki on malliltaan hieman tiukka lantion kohdalta ja jouduin ottamaan yhtä kokoa isomman takin kuin yläosan puolesta olisin ehkä tarvinnut, jotta sain takin vetoketjun kiinni. Aluksi kun näin ensimmäiset mainokset, en innostunut tästä kokoelmasta paljoakaan. Lopulta kuitenkin päädyin ostamaan kokoelmasta aika paljonkin vaatteita ja mikään ei lähtenyt edes palautukseen, vaan pidin kaiken mitä ostin.


Eniten käytössäni ovat olleet pitkät sivuilta auki olevat t-paidat ja pillifarkut. Erityismaininnan tässä kokoelmassa ansaitsevat mielestäni ehdottomasti nuo farkut, joita päädyin lopulta ostamaan kolmet (mustat, tummat revityt ja vaaleat), sillä ne ovat 15e hinnalla todellinen löytö. Nimittäin harvoin olen sovittanut näin hyvin istuvia farkkuja. Kangas on suhteellisen ohutta ja joustavaa, mutta kuitenkin housumaista, eikä läpikuultavaa legginsimäistä. Eli housut ovat mukavat päällä. Jopa vyötärö on tarpeeksi tiukka, eikä jää takaa roikkumaan ikävästi, kuten minulla isopeppuisena yleensä käy. Nämä istuvat jopa vielä paremmin kuin ensimmäisen malliston farkut, joista pidin todella paljon. Vyötärö näissä on pilleissä on hieman matalampi kuin aiemmissa Heidin farkuissa, mutta silti ei liian matala, koska housut tulevat takaa hyvin kuitenkin ylös. Olen saanut useammilta ihmisiltä kehuja näistä farkuista, että ovat hyvän näköiset ja istuvat minulle hyvin, joten olen enemmän kuin tyytyväinen näiden hankintaan. Ja jos Heidin mallistoissa tulee jatkossa farkkuja, ostan varmasti! Farkut ovat kestäneet hyvin käytössä, eivät venähdä liikaa käytössä ja pesukerratkaan eivät ole niissä alkaneet ainakaan vielä näkyä.


Viime vuoden lopulla julkaistu joulukokoelma sisälsi paljon vuoden vaihteeseen sopivia paljettaja ja blingiä, joita ei minusta voi koskaan olla liikaa, joten kotiutin itselleni silloin kaksi toppia, yhden mekon ja wet look legginsit. Nämä kaikki pääsivät käyttöön talvella ja ovat olleet minusta hyviä ostoksia. Ainakin paljettitopit ovat vilahdelleet päälläni instagramin puolella, toinen niistä minulla oli mukana mm vuoden vaihteen Rooman matkalla ja paljettimekko on tullut esiteltyä tässä postauksessa. Ja tulipa tuota yhtä toppia lainattua myös omalle tanssioppilaalleni päälle esitykseen. Tämä on ollut kokoelmista ehkä "epäkäytännöllisin", koska juhlavaatteille on yleensä vähemmän käyttöä kuin perus arkivaatteille, mutta edullisen hintansa puolesta nämä juhlavaatteet olivat mielestäni houkuttelevia, koska aina ei halua maksaa suuria summia juhlavaatteista, joille on vain vähän käyttöä.


Aivan ensimäisestä Heidin mallistosta minulla on ollut eniten käyttöä farkuille, mustille nahkanilkkureille ja alla näkyvälle mustalle pitsimekolle. Mekko on päässyt päälleni jo useamman kerran (alla kuva 30v syntymäpäiviltäni) ja kerää aina kehuja, joka tottakai on erittäin mukavaa. Mekko on myös mukava päällä, ei liian tiukka, eikä liian lyhyt! Ei tarvitse pelätä vilauttelua ja pystyy myös rennosti tanssimaan. Ei paha kun kyse on 18e mekosta. Nii ja ne alle 30e maksaneet nilkkurit ovat kyllä olleet todellinen superlöytö. Korkoa löytyy, mutta kengät ovat silti tukevat ja ne jalassa jaksaa helposti kävellä tai tanssia vaikka aamuun asti. Olen sen verran vakuuttunut, että ehkä täytyy toistekin hankkia kengät Ldlistä. Harmi, etten ostanut näitä nilkkureita tupana! Tosin onneksi eivät ole menneet vielä yhtään miksikään, vaikka ovatkin olleet ahkerassa käytössä.


Olen siis ollut kaiken kaikkiaan hyvin tyytyväinen ostamiini Esmara by Heidi Klum vaatteisiin. Ne ovat pääosin hyviä perusvaatteita, joita on helppo yhdistellä ja ne ovat olleet todella halpoja, sillä jopa esim H&M:ssä vastaavista vaatteista voi helposti joutua maksamaan enemmän. Laatu vastaa paljolti esim Zarasta tai marketeista ostamieni vaatteiden laatua, joten olen siihen ollut tyytyväinen. Ostan nykyään paljon myös muita vaatteita Lidlistä, joten en ole hurahtanut Lidlin vaatteisiin vain Heidi Klumin takia, vaan tsekkaan Lidlin vaatevalikoiman muutenkin aina tasaisin väliajoin tehden hyviä löytöjä. Suosittelen siis lämpimästi muitakin pitämään silmät auki Lidlin vaateosastolla! Sieltä voi löytyä todellisia helmiä!I have bought some Esmara by Heidi Klum clothes from Lidl and I really like all of them! My favourites are the jeans from spring collection and shorts from summer collection. I also use my lace dress and ancle boots from the first collection a lot.

4 kommenttia:

SariBP kirjoitti...

Mulla on paljon Lidlin vaatteita, sekä Heidi Klumin mallistoista että perusmallistoista. Tykkään todella paljon Lidlin farkuista ja housuista. Useimmat on kätevästi stretch-materiaalia ja siten kivan elastiset päällä;)
Heidi Klumin leopardikuvioiset nilkkurit on aivan huiput, ja maksoivat vain jotain parinkympin verran, muistaakseni. Lidlistä tulee ostettua paljon myös sukkia, alusvaatteita ja huiveja. Sieltähän saa melkein mitä vaan, kunhan on ajoissa liikkeellä.
Nuo shortsit on mukavannäköiset ja tykkään myös tuosta kirjavakuvioisesta mekosta. Samaten juhlamekot on ihan loistavia.

Niniane kirjoitti...

SariBP: Kiva kuulla, että muutkin ovat tehneet hyviä löytäjä Lidlin vaatepuolelta! :) Ne leopardikuvioiset nilkkurit olisi ollut myös kiva saada, nyt kun tiedän kuinka hyviä nuo Lidlin kengät ovat. Toivottavasti jatkossakin tulee kenkiä. Hankin myös pari juhlamekkoa juuri nyt tänä kesänä, kun halvalla sai. :)

Milba kirjoitti...

Täällä myös lidlin vaatekoppien tarkistaja! Viimeisin löytö tais olla semmonen sulkakuosinen haalari. Ja tuo sadetakki löytyy kans täältä, oli muuten kuopion viinijuhlien pelastaja!

Niniane kirjoitti...

Milba: Kuulostaapa kivalta tuo haalari! Mä kans varasin tuon sadetakin mukaan kun olin Lahdessa Nightwiahin keikalla, mutta sitten ei satanutkaan koko päivänä yhtään!