Kirjoittaja & blogi

Blogia kirjoittelee Niniane, noin kolmekymppinen tanssinopettaja, jonka kaapit pursuilevat ihanaa kosmetiikkaa, edullisia vaatteita, kaikenlaisia kenkiä ja erikoisia kynsilakkoja. Alennusmyynti on aina hyvä syy shoppailla. Kaikki kimaltava saa sydämeni sykkimään ja koskaan ei ole liian vanha pukeutuakseen pinkkiin.Perheeseeni on jo vuosia kuulunut avopuolisoni/kihlattuni ja kaksi hauvavauvaa. Vanhempi näistä hauvoista on jo seniori-ikään ehtinyt bichon frise ja tottelee (vaihtelevasti) nimeä Veeti. Uudempi tulokas on Bobo, joka on Romanista asti adoptoitu rescue-koira. Rescue-koirat ovat siksi hyvin lähelä sydäntäni.

Olen kotoisin Hämeestä, mutta tanssinopettajaopintoni veivät minut muutamaksi vuodeksi Savoon ja Kuopiosta onkin muodostunut minulle paikka, joka on erityisen lähellä sydäntäni.

 Tanssi on ollut minulle aina rakas harrastus (ja on edelleen aina välillä), mutta nyt kun siitä on tullut minulle työ, vapaa-aikani kuluu koirien (ja miehen) kanssa touhuamisen lisäksi mm kynsiä lakkaillen, lakkavarastoja järjestellen, värityskirjoja väritellen, the Sims 2:sta pelaillein, tv:tä katsellen ja tottakai blogia kirjoitellen. Myös shoppailua rakastan ja en voi vastustaa hyviä alelöytöjä, oli kyse sitten kosmetiikasta tai vaikka vaatteista. Hyvä ruoka ja pitkät yöunet kuuluvat myös lempiasioihini.

 ________________________________________________________________________________

Blogini painottuu kynsiin ja kosmetiikkaan, mutta en pelkää mennä välillä ohi aiheen ja hypätä välillä myös lifestylen puolelle. Blogissa vilahteleekin aina silloin tällöin välähdyksiä elämästäni lakkapurkkien ja luomiväripalettien ulkopuolella. Opetan työkseni tanssia. Se on suuri intohimoni ja iso osa elämääni. Tulen varmasti kirjoittelemaan aina silloin tällöin myös tanssiin liittyen. Perheeseemme kuuluu minun ja avopuolisoni lisäksi kaksi koiraa, joiden edesottamuksia saa seurata ahkerasti ainakin instagramin puolella, mutta varmasti aika-ajoin myös täällä blogin puolella.

Olen blogannut jo pitkään, vuodesta 2009 asti. Aluksi blogi kantoi nimeä Korkokengissä ja oli lifestyle painotteinen. Blogin alkuaikoina intohimonani olivat kengät (ja vaatteet), joiden takia nimikin alkujaan valikoitui. Sittemmin harrastusintoni ja tekstien pääpaino siirtyi enemmän kynsiin ja sitä kautta myös muuhun kosmetiikkaan. En edelleenkään ole luopunut suuresta kenkävarastostani ja tarvitsen yhä vaatteilleni yhtä paljon kaappitilaa kuin kosmetiikalleni, mutta nykyään tanssinopettajana jalassani nähdään useammin lenkkarit kuin korkokengät. Näin ollen aloin viimeistään vuonna 2015 kokea tarvetta muutta blogin nimeä sisältöön paremmin sopivaksi. Vihdoin vuoden 2016 lopussa pistin blogini hieman pidemmälle tauolle ja päätin miettiä kunnolla blogini suuntaa tulevaisuudessa. Silloin syntyi lopulta nimi Stokes of Color ja vuonna 2017 blogi koki pitkän historiansa isoimman uudsituksen. Nimi viittää värikkäisiin siveltimenvetoihin, oli kyseessä sitten kynsilakkasivellin tai meikkisivellin. Koska elämässä ei ole koskaan liikaa värejä, eikä harmaa tasapaksuus ole ikinä ollut mun juttu.

Ei kommentteja: