sunnuntai 9. joulukuuta 2018

Kosmetiikkabloggaajien joulukalenteri luukku 9: Jouluiset kynsilakkasuosikit (+ arvonta!)


Näin on tullut aika avata kosmetiikkabloggaajien kalenteriluukku täällä omassa blogissani! (Yllä olevasta bannerista kiitos Hannalle!) On ihanaa olla mukana ja suosittelen ehdottomasti katsastamaan muidenkin blogien luukut joka päivä, koska luvassa on kaikkea kivaa luettavaa ja paljon arvontoja! Jos eilinen luukku on jäänyt teillä jostakin syystä kurkkaamatta, voitte sen käydä katsomassa täältä. Eilisessä Maria Glown luukussa on ihania rentoutumisvinkkejä joululle (+ arvonta!). Huomenna luukku aukeaa täällä The Diary of a Shopaholic -blogissa ja sielläkin kuulemma olisi mm arvonta luvassa!

Omassa luukussani esittelen teille omat suosikkini jouluisista kynsilakoista. Valitsin top 5 punaiset lakat, vihreät lakat ja glitterlakat.


Viisi punaista joulun suosikkilakkaani ovat: Picture Polish Arabian, Picture Polish Holo Berries, Zoya Pixie Dust Chyna, China Glaze Just Be-Claws ja China Glaze Ruby Pumps.

Ruby Pumps on varmasti eniten käyttämäni joululakka koskaan, nimittäin se on jo useita vuosia vanha ja varmasti monelle tuttu "the joululakkana". Lakka on yhdellä kerroksella vielä hyvin läpikuultava ja itse asiassa yllättävän viininpunainen. Kerroksia lisäämällä viininpunaisuu vähenee, mutta itse tykkään käyttää Ruby Pumpsia usein ihan jonkin toisen punaisen lakan (kuten yllä kuvassa oleva Just Be-Claws) päällä, jolloin lopputuloksesta saa nopeasti peittävän ja "aidomman jouluisen punaisen". Holo Berries on jo pullonkin perusteella selvä joululakka. Se on hyvin läpikuultava, eli sopii parhaiten peittävämmän lakan päälle tai töpöteltäväksi meikkisienellä. Toinen listani Picture Polish on upea kullanhohtoinen punainen. Jotenkin kullan ja punaisen yhdistelmä on minulle sellainen, jonka yhdistän aina jouluun. Siksipä tämä lakka pääsee kynsilleni usein jouluna. Maailman helpoimmat ja silti näyttävät joulukynnet saa aikaan Zoyan Pixie Dust lakoilla ja nimenomaan Chyna on mielestäni upea jouluinen, vaikkakin hieman viininpunertava punainen. Zoyan Pixie Dustit ovat tekstuurilakkoja, mutta Chyna on kyllä hyvin maltillisesti tekstuurinen.

Alla kyseiset lakat vielä kiekolla samassa järjestyksessä kuin ylemmässä kuvassa numeroissa 1-5. Jokaista lakkaa kaksi kerrosta. Holo Berries (2) on lakattu punaisen lakan päälle.


Kiekolla kohdassa 6 on listaukseni "musta hevonen", koska en oikein tiennyt, voiko tätä listata punaiseksi lakaksi. Näin ollen lakka ei päässyt punaisten lakkojen listalle, mutta ansaitsee kuitenkin erityismaininnan. Vaikka lakka ensisilmäyksellä saattaakin näyttää punaiselta, tarkemmi katsottuna huomaa, että se kimaltelee myös ainakin kultaisena, vihreänä ja turkoosina. Kyseessä on F.U.N Lacquer Jingle Bells. Lakka kananttaa ehdottomasti googlettaa, koska sen upeutta on hankala vangita kuvaan. Lakka on todella läpikuultava, joten se kannattaa laittaa punaisen lakan päälle (kuten kiekkokuvassa) tai töpötellä meikkisinenellä kynnelle. Kyseinen lakka on muuten tällä hetkellä Cesarsshopissa alennuksessa! Lakasta on muuten olemassa myös holoversio, jonka ostamista olen kyllä harkinnut, vaikka tuon normiversion omistankin.


Vihreiden lakkojen listalle pääsivät seuraavat lakat: Zoya Veruschka, Zoya Chita, China Glaze Running In Circles, Essence I Feel Good ja Dance Legend Wow Prism Poison.


Veruschka on mattalakka ja Chita taas tekstuurinen Pixie Dust. Running In Circles on aika kesäinen vihreä, mutta itse tykkään jouluna käyttää sitä tumman vihreän lakan päällä. Olen muutenkin aika huono käyttämään vihreitä lakkoja ja kaivankin ne esiin yleenä juuri jouluna, en niinkään kesäisin. I Feel Good on hyvä perus tummanvihreä creme. Peittää jo yhdellä kerroksella ja sopii monien vähemmän peittävien lakkoje alle. Poison on upea hologlitteriä sisältävä lakka.

Alla kyseiset lakat kiekolla samassa järjestyksessä kuin ylemmässä kuvassa numeroissa 7-11. Jokaista lakkaa kaksi kerrosta. Holo Berries (2) on lakattu punaisen lakan päälle.Running In Circles on levitetty I Feel Goodin päälle.


Top 5 jouluiset glitterlakat: China Glaze Party Hearty, China Glaze Love Marilyn, Orly Devil May Care, KBShimmer Candy Cane Crush ja China Glaze Winter Holly.


Party Hearty on Ruby Pumpsin lisäksi yksi käytetyimpiä joululakkojani. Olen sen hankkinut käytettynä, joten siksikin se on jo ihan puolityhjä. Tätä lakkaa minulla on ollut kynsilläni joka joulu ainakin neljänä viime vuotena. Love Marilyn ja Devil May Care ovat hyvin samanlaiset lakat, mutta toisessa on vain hopeaa hilettä puanien seassa ja toisessä kultaista. Love Marilyn on hieman peittävämpi, kuten alla olevasta kiekkokuvasta käy ilmi. Candy Cane Crush on myös kovalla käytöllä ollut lakka ja pullo on selvästi jo vajunut. Lisäksi kirkas lakkapohja on kellastunut, mutta en anna sen haitata menoa. Tämä lakka on siitäkin erityinen, että se tuoksuu mintulta! Voimakas tuoksu varmasti jakaa mielipiteitä, mutta minusta se on ihana! Winter Holly on lakka, jonka olisi voinut oikeastaan listata tuonne vihreisiinkin lakkoihin, koska lakan glitter on niin tiheää, että parillakin kerroksella saa jo melko peittävän lopputuloksen

Kiekolla glitterlakat kohdissa 12-16. Jokaista yksi kerros jonkin toisen lakan päällä. Party Heartyn lakkasin tummansinisen päälle, Love Marilynin punaisen päälle, Devil May Caren mustan päälle, Candy Cane Crushin tummansinisen päälle ja Winter Hollyn tumman vihreän päälle.


Näistä kaikista suosikkilakoistani helpoiten saatavilla tällä hetkellä ovat Picture Polishin lakat, joita voi tilata Cesarsshopista. (Ja myös tuo F.U.N Lacquerin lakka, jonka linkkasin tuonne ylemmäs jo. Sekin saatavilla Cesarsshopista.) China Glazen lakat ovat vanhoista kokoelmista, mutta niitä varmaankin löytyy vielä jositakin ulkomaisista nettikaupoista. Zoyan Pixie Dustit ja mattapintaiset lakat ovat mielestäni lopetettuja kokoelmia, joten en oel varma saako niitä enää edes ulkomailta. Harmittaa, kun Zoyaa ei ole enää oikein saatavilla Suomessa, se kun oli ehdottomasti suosikkimerkkejäni.


Näin joulun alla on tietenkin ihana järjestää pieni arvonta ja antaa näin jollekin lukijalleni kiva jouluyllätys! Arvontaan osallistutaan tällä kertaa facebookin puolella. Käy siis kommentoimassa jotakin jouluista blogini facebook-sivulta lötyvän kuvan alle (sama kuva kuin yllä) ja olet mukana arvonnassa. Samalla kannattaa klikata tietenkin itsesi tykkäämään sivustani, jos sitä et ole vielä tehnyt. Jos et halua tai jostain syystä pysty osallistumaan arvontaan facebookin kautta, voit lähettää minulle sähköpostia osoitteeseen charmedtaisan at gmail.com ja lisään sinut mukaan arvontaan. Ilmoita samlla nimesi/nimimerkkisi, jolla osallistut.

Palkinto on tarkoitettu "joululahjaksi" voittajalle, joten en kerro palkinnon tarkkaa sisältöä, mutta arvontakuvasta voit hieman kurkkia vinkkiä, mitä kaikkea palkinto tulee sisältämään. Palkinnossa on esim Essencen kosmetiikkaa ja yli 10 kynsilakkaa! Palkinto koostuu itse ostamistani tuotteista ja saaduista tuotteista, joita en ole syystä tai toisesta ehtinyt ottaa käyttöön tai minulle on sattunut tuplat joistakin tuotteista. Kaikki tuotteet ovat avaamattomia/käyttämättömiä.

Arvonta päättyy 17.12. klo23:59. Yritän postittaa palkinnon mahdollisimman pian tämän jälkeen voittajalle, mutta en valitettavasti pysty lupaamaan, että se ehtii perille jouluksi. Postitan palkinnon vain Suomeen. Voittajaan otetaan yhteyttä yksityisviestillä (tai sähköpostilla, jos olet osallistunut sähköpostin välityksellä) arvonnan päätyttyä. Voittajan nimi julkaistaan myös facebookissa. Odotan voittajan vastausta 2 vuorokautta, jonka jälkeen arvon tarvittaessa uuden voittajan.Here are my favourite christmas nail polishes: reds, greens and glitters. This is part of beauty bloggers christmas calendar.

5 kommenttia:

tuula kirjoitti...

Nimenomaan tämä lakka numero 6 F.U.N Lacquer Jingle Bells ois ollut minusta kauneinta.Osallistuttu arvontaan fb puolella.

Charming Nails kirjoitti...

Ihana tuo Holo Berries, täytyisi kyllä käyttää tänä jouluna :)

Niniane kirjoitti...

Tuula: Kiva kun osallistuit! F.U.N Lacquerin Jingle Bells on muuten myös ostettavissa Cesarsshopista täältä Suomesta, jos sen hankinta kiinnostaa. :)

Charming Nails: Kannattaa! Itse en osaa kyseistä lakkaa oikein muina vuodenaikoina käyttää, mutta jouluna lakkaan Holo Berriesillä monesti useammankin kerran. :)

Dillindi kirjoitti...

Yllätykset ovat kivoja!

Niniane kirjoitti...

Dillindi: Niin minustakin! :)