torstai 30. marraskuuta 2017

Tervetuloa joulukuu!

Huomenna on joulukuu ja se tarkoittaa, että pääsen availemaan vihdoin Essien joulukalenterin luukkuja! (Tilasin kalenterini muten eleven.fi verkkokaupasta.) Päätin tänä vuonna, että haluan ehdottomasti nimenomaan kynsilakkaalenterin ja päädin tähän hienoon Essieen. Ajattelin availla luukkuja mahdollisesti instan puolella joko instastoryssa tai muuten ja päivittelen luukkujen sisältöä varmasti myös facebookin puolelle, vaikka tuskin ihan päivittäin. Blogiinkin varmasti tulee jossain vaiheessa jotain koontia sisällöstä ja ainakin sitten joulun jälkeen arvio, mitä tykkäsn kalenterista.


Joulukuu tarkoittaa myös sitä, että perinteinen Kosmetiikkabloggaajien joulukalenteri alkaa taas! Ja tänä vuonna myös minun blogini on siinä mukana! Iik, jännää ja ihanaa! Olen monta vuotta tätä kalenteria seurannut sivusta, joten huippua olla nyt siinä mukana!


Yllä näkyvän upean bannerin taiteili meille muuten hannamaria. Luukkuja aukeaa joka päivä ja joinakin päivinä jopa kaksi! Tässä teille lista, missä milloinkin aukeaa luukku, jotta pystytte seuraamaan kalenteria:

1.12 KIDULT
2.12 Kultainen Kynsilakka
3.12 Beauty Highlights
4.12 Keyword: Love ja In This Light
5.12 Henna V
6.12 Wasting Lifestyle ja RiaG Beauty blog
7.12 Shopaholic Mom Life ja The Domino Effect
8.12 Dioriina
9.12 Neiti Minttukihara
10.12 Mizz Annie
11.12 Blinger Shimmer ja Divine
12.12 Nena Sofia's Nails
13.12 The Queen of Glitter
14.12 Smoky Eye Candy ja Miss Aria
15.12 hannamaria
16.12 Huulipunamania
17.12 The Diary of a Shopaholic
18.12 Hanna Julia ja Charming Nails
19.12 Mennen ja tullen
20.12 Maria Glow ja Elina K
21.12 My Personal Galaxy ja Jenni Janas
22.12 Strokes of Color
23.12 Better Nail Day
24.12 yhteinen luukku kaikissa blogeissa!

Pakko tähän loppuun hiema valittaa, että olen ollut melkein koko marraskuun kipeänä. Tuntuu, että oikeastaan kaikki vaaa-aika on mennyt räkäisenä levätessä ja voimia kerätessä, jotta typäivinä sitten on jaksanut mennä töihin. Ja nyt loppukuusta kun vihdoin tuntui, että olen pitkästä aikaa terve ja edes pieni nuha ei enää vaivaa, niin eikös sitten eilen alkanut taas kamala räkäolo ja joulukuu alkaakin taas pää täynnä räkää. :/ Blogiinkin on monta postausta suunniteltuna ja osittian valmiina, mutta flunssaisena ei vain jaksa yhtää istua koneen ääressä postauksia naputtelemassa. Toivottavasti te lukijat olette selvinneet syksyn taudeista vähän paremmin kuin minä.

Millaisia joulukalentereita luijoiltani löytyy? Joko odotatte malttamattomina, että pääsette kalentereita avaamaan?


It's finally December and it means I can start opening my Essie advent calendar! I'm also part of beauty bloggers calendar for the first time this year.

2 kommenttia:

Charming Nails kirjoitti...

Mä kyllä haluaisin nähdä mitä Essien kalenteri sisältää, olis kiva jos esittelisit sen täällä :) se on kyllä ihan huippu Essie-fanille. Itse en hankkinut sitä koska aika varmasti tulee samoja kuin mitä mulla on ja en kyllä tarvitse yhtään ylimääräistä lakkaa ;D

Niniane kirjoitti...

Charming nails: Joo, kyllä mä varmasti teen jossain vaiheessa tänne blogiinkin koosteen kalenterista, viimeistään joulun jälkeen sitten. :) Mä vähän etukäteen tein tutkimustyötä (tai pistin miehen tekemään :D ), että onko mulla jo paljon kalenterista tulevia sävyjä. Ja kun ei kuulemma ollut, niin uskalsin ostaa.