maanantai 23. joulukuuta 2019

Joulukynsiä

Joulu on tullut tänä vuonna todella nopeasti! Tuntuu, että vastahan sitä aloin availla joulukalenterin luukkuja ja huomenna on jo aika avata viimeinen luukku! Tässä postauksessa jaan teille vielä pari viime hetken vinkkiä helppoihin ja näyttäviin joulukynsiin.


Nämä sinivalkoiset kynnet tein itselleni tietenkin itsenäisyyspäiväksi. Jouluaatoksi nämä voisi yhtä hyvin toteuttaa vaikka vihreällä tai punaisella pohjalla, mutta itsenäiyyspäiväksi piti kynsille saada tietenkin sinistä ja valkoista.


Valkoinen glitterlakka on tuttu luottosuosikkini Gina Tricot Snow, joka tunnetaan hyvin kynsipiireissä. Eikö melkein kaiki harrastajat hankkineet tämän silloin kun se ilmestyi? Sinisen pohjan toteutin ikivanhoilla sinisillä lakoilla, jotka kuitenkin pelaavat edelleen aivan moitteettomasti. Kicksin sininen lakka on tullut hankittua joskus alesta, kun minulla ei ollut tummansinistä cremeä. Ja se on jäänyt käyttööni, koska on niin hyvän värinen ja sopivan peittävä. Lumene 450 on aivan ikuisuuksia vanha, muista tämän lakan omasta lapsuudestani. Se on varmasti vanhimpia lakkoja, joita omistan. Lakkaa on edelleen n 1/3 jäljellä ja pikku hiljaa ritän sitä kuluttaa loppuun. Lakka on läpikuultava ja siinä on seassa erilaisia kimalteita, myös hieman tikkuglitteriä. Käytän lakkaa yleensä näin joulun alla. Tässä on "parasta ennen" päiväyskin vuodelta 2001. :D Hyvä esimerkki siitä, että hyvin säilytetty lakka ei todellakaan mene nopeasti huonoksi, vaikak päiväys olisi mennyt.


Töpöttelin Ginan Snowta meikkisienellä kynnelle niin, että sitä on reilummin kynnen alaosassa ja vähemmän kynnen kärjessä.


Postauksen toiset joulukynteni toteutin eri värisillä folioilla punaisen pohjan päälle. Nämä kynnet sopisivat vaikka uudenvuoden kynsiksi esim mustalla tai muun värisellä tummalla pohjalla. Silloin nämä nimittäin muistuttaisivat mielestäni kivasti raketteja taivaalla.


Pohjalla on Essencen kiva pinkinpunainen joulukokoelman lakka muutaman vuoden takaa nimeltään Santa Baby. Pohjalakan kuivuttua töpöttelin kynnelle hieman folioliimaa, annoin kuivua ja painoin folion kynnelle. Toistin tämän yhteensä neljällä eri värillä ja aina folioliimaa hiemna eri kohtaan laittaen, jolloin kynnelle tuli monta kerrosta erivärisiä abstrakteja foliokuvioita.

Aatoksi olisi vielä tarkoitus tehdä uudet kynnet, joten ne esittelen blogissa joulun jälkeen. Myös joulukalentereistani on tulossa koosteet toivottavasti vielä tämän vuoden puolella blogiin. Muistakaa myös huomenna aattona Kauneusbloggaajien joulukalenterin viimeinen luukku, joka aukeaa kaikissa mukana olevissa blogeissa!

Millaiset joulukynnet sinä olet tehnyt/aiot tehdä?



Here are two really simple christmas nails made by me.

2 kommenttia:

Ananka kirjoitti...

Both gorgeous manis. I love the glitter on the blue :-D

Niniane kirjoitti...

Ananka: Thank u! I love the white too! <3