sunnuntai 1. joulukuuta 2019

Joulukalenterini

Olen miettinyt tänä vuonna paljon, millaisen joulukalenterin haluaisin ja haluanko sellaista ylipäänsä. Tuntuu hieman hullulta maksaa kosketiikkakalenterista lähemmäs sata euroa, kun sisältö on kalentereissa kuitenkin sellainen, etten sitä mitenkään erityisesti tarvitse, muttaa olisihan se ihanaa saada joulukuulle jotain availtavaa, ihan jo periaatteesta ja tottumuksesta. Olin siis todella ristiriitasissa fiiliksissä kosmetiikkajoulukalenterin suhteen.


Lumenen kalenteri on ollut aiempina vuosina todella hyvä ja varmasti hintansa arvoinen tänäkin vuonna, mutta edellisestäkin kalenterista on vielä tuotteita käyttämättä, joten sen takia rajasin jo Lumenen pois laskuista. Mietin myös paljon, jos olisin hankkinut vain jonkin halvan parin kympin kalenterin esim Essenceltä tai Techniciltä, mutta niissä taas on halvan hinnan seurauksena myös kaikenlaista "tilpehööriä" meikkien lisäksi ja toisaalta mielummin panostaisin hieman enemmän rahaa, jotta saisin enemmän käyttöön päätyviä tuotteita. Kynsilakkakalenteristakin kovasti haaveilin, mutta tälläisenä HC-harrastajana mikää ns tuntematon merkki ei oikein kiinnosta, vaikka sellaisia olikin ihan kohtuulliseen hintaan tarjolla esim Citymarketissa. Olin jo vähän asennoitunut siihen, ettei minulla varmaankaan ole tänä vuonna kalenteria, koska en osaa tehdä päätöstä sen suhteen.


No, sitten tuli black friday ja sen tarjoukset. Kävin sattumalta perjantaina Tokmannilla ihan muiden juttujen perässä ja huomasin siellä, että kaikki loput joulukalenterit olivat hyvässä alessa. Päätin, että nyt kyllä ostan jonkun kalenterin. Ihan minkä vain, että saan jotain jännitettävää aamuihini. Ei se joulufiilis tule muuten millään. Jäljellä oli mm Catricen ja Maybellinen kalentereita ja jotain ns merkitöntä halpiskalenteria, jossa siinäkin oli minusta ihan kiinnostavia tuotteita (naamioita, glittereitä, huulituotteita, jne) ja hintaa olisi jäänyt muistaakseni noi18e. Googlettelin vähän sisätöjä kaikista kalentereista ja päädyin lopulta kotiuttamaan Catricen kalenterin, koska olen sellaista halunnut jo useampana vuotena (minulla ei koskaan vielä ole ollut) ja merkki on yksi lemppareistani, eikä hintakaan ollut nyt alella kuin hieman päälle 20e. Kalenterissa ei taida olla oikeastaan mitään "täytetilpehööriä", joten tässä tuntui saavan rahoilleen kunnolla vastinetta, varsinkin nyt alehinnalla. Kalenterissa on kyllä joitakin tuotteita, jotka minulta jo ennestään löytyy, mutta ajattelin joulun jälkeen pistää pienen arvonnan pystyyn, johon kokoan palkinnoksia joulukalentereista tulleita tuplia ja varmasti tuota kosmetiikkavarastoistani löytyy muutama muukin käyttämätön tuote, jotka joutavat eteenpäin, kun eivät ole minulla käyttöön päässeet.


Sitten kävikin niin, että sattumalta bongasin vielä Lempäälän Minimanista (kuulemma muissakin Minimaneissa sama tarjous) tarjouksen Essien kynsilakkaklenterista! Kalenteri oli noin puoleen hintaan alkuperäisestä ja siinähän kävi sitten niin, etten voinut millään tätä tarjousta vastustaa! Kynsilakkakalenterihan on juuri se, minkä joka vuosi kaikkein eniten haluaisin ja harmittelin taas, ettei valikoimassa oikein ole sellaisen merkin kalenteria, joka minua kiinnostaisi niin täysillä, että siitä voisin sen lähemmäs 100e maksaa. Minulla on ollut muutama vuosi sitten Essien kalenteri, josta tykkäsin ja yleensäkin pidän merkin lakoista. Essien on merkkinä kuitenkin vähän sellainen "turvallinen", että sen valikoimaan kuuluu paljon perusvärejä ja peruscremejä, joita taas itseltäni löytyy jo paljon ja jotka eivät yllätä erityisesti uniikkiudellaan, vaikka laatu lakoissa onkin kohdillaan. Näinpä olin ajatellut, etten tule vielä muutamaan vuoteen kiinnostumaan Essien kalenterista uudelleen. Mutta tällä hinnalla uskoisin olevan kalenteriin tyytyväinen, vaikka sieltä tulisikin joitakin dupeja. En itse asiassa edes googlettanut kalenterin sisältöä yhtään, nappasin sen vain samantien mukaani. Eli tämän kalenterin sisältö tulee olemaan minulle täysin ylläri!


Niin siinä sitten kävi, että tänä vuonna minulla onkin kaksi kalenteria, vaikka pari päivää stten kuvittelin, ettei ole yhtään! Hups! Mutta kyllä se joulukalenteri vain kuuluu jouluun niin olennaisena osana, etten osaisi olla ilman, pakko se on nyt myöntää! Availen luukkuja blogin instan puolella aina aamuisin/päivisin ja koetan taas saada jossain vaiheessa (venähtää varmaan jälleen tammikuulle) koosteen kalenterien sisällöistä myös bloginkin puolelle.



I bought two christmas advent calendars this year: Essie and Catrice.

4 kommenttia:

Ananka kirjoitti...

Good for the Essie Calendar! I have the Ciate Calendar, had it every year since it came out!

Niniane kirjoitti...

Ananka: Ooh, I have dreamed about Ciate calendar every year but never got one! Maybe next year!

Mima kirjoitti...

Ootin innolla että Loccitanen kalenterit tulisivat myyntiin. Sitten kun olin lokakuussa tilaamassa niin ei enää kiinnostanut. Ajattelin "jos maltan oottaa joulukuuhun niin se on ehkä silloin alennuksessa". Tänään kun huomasin että "ei juku, tänään on jo joulukuu" kattelin vähän eri sivuja ja huomasin että Sokoksella oli BlackFriday koodin kanssa - 30% yhdestä tuotteesta. Eli loccitanen pienin kalenteri maksoi koodilla 37,80€ (norm hinta 54,00€) joten laitoin sen tilaukseen. Vähän harmitti että sortuin tähän Black Fridayn juttuun mutta tuo kalenteri oli kyllä harkittu ostos.
:D mua kiinnostaa hirveesti Catrice merkkinä. En oo sitä kokeillut mutta oon nähnyt Cittarissa että Catricella on megamakeet kynsilakat.
:D essien kalenterin sisältö i myös kiinnostaa.

Niniane kirjoitti...

Mima: No sulla kävi hyvin tuon Loccitanen kanssa! Tosi hyvään hintaan sait sen nyt. Kannatti odottaa! :) En itsekään aikonut lähteä tänä vuonna tuohon black friday hömppään mukaan, mutta nämä kalenterit tuli nyt ostettua. Uskon, että kummankin sisällöstä tykkään ja tuotteet pääsevät käyttöön. Mä olen tykännyt Catricen tuotteista, joita oon päässyt kokeilemaan, joten ootan kyllä innolla tän kalenterin tuotteita ja suosittelen ehdottomasti suakin kokeilemaan joku kerta merkkiä! :)