tiistai 31. joulukuuta 2019

Vuoden viimeinen joululakkaus

Niin se on tullut tämäkin vuosi ja vuosikymmen päätökseen! Tuntuu, että toistan itseäni, kun sanon että vuodenvaihde tuli jotenkin todella äkkiä, niin kävi joulunkin kanssa. Olen ollut kyllä täysin vapaalla nyt joululoman ajan ja blogiinkaan en ole saanut mitään valmiita postauksia aikaan, mutta ensi vuosi alkaa toivottavasti aktiivisissa merkeissä. Useampi luonnos tuolla on viimeistelyä jo odottamassa.


Ajattelin, että täytyy nyt näin vuoden viimeisen päivn kunniaksi postata edes nämä viimeiset joulukynteni blogiin, koska ensi vuoden puolella tuntuisi jo jotenkin ihan hullulta näitä esitellä. Minun oli pakko tänäkin jouluna päästä käyttämään " the joululakkaa" eli China Glazen Ruby Pumpsia. Koska tein kynnet reissunpäällä, halusin jotkut helpot koristeet ja päätinkin käyttää varastoistani löytyviä jouluisia siirtokuva-arkkien jämiä. Jämäarkkeja kun tulee niin harvoin käytettyä loppuun.


Joulu tuli vietettyä perheen ja ystävien seurassa, oli oikein ihanan rentouttavaa! Aattoaamuna katseltiin Joulupukin Kuuma linjaa ja Lumiukkoa. Muutamat pakolliset joulukuvat tietenkin napattiin hauvavauvojen kanssa ensin kotona ja sitten suuntasimme syömään äidilleni. Miehen töiden takia ei voitu viettää kovin montaa päivää reissunpäällä, mutta ehdimme kuitenkin onneksi nähdä myös kavereita sekä vanhassa kotikapungissani että nykyisessäkin. Lomaa mulla on jäljellä vielä onneksi vajaa viikko, josta koitan vielä nauttia täysin, sillä arki tulee taas keväälläkin olemaan varmasti työntäyteinen ja kiireinen.



Blogin instatilin puolella tuli julkaistua vuosikooste eli "best nine". Kovin kynsipainotteinenhan se oli, joka ei mitenkään yllätä. Ensi vuoden puolella koitan kyllä taas saada jotain meikkijuttujakin aikaiseksi, vaikka kynsissä blogin pääpaino varmasti ensi vuonnakin on. Toivottavasti pysytte siis matkassa mukana, koska kivempihan tätä on kirjoitella muutenkin kuin ihan vain itselleen.


Oikein ihanaa vuodenvaihdetta ja mahtavaa vuotta 2020!


With this last christmas mani I want to say to every one: Happy new year 2020!

2 kommenttia:

Ananka kirjoitti...

Loving your mani :-D

Happy New Year :-D

Niniane kirjoitti...

Ananka: Thank u again! <3