tiistai 24. joulukuuta 2019

Kauneusbloggaajien joulukalenteri luukku 24


Näin aattona aukeaa luukku kaikissa kauneusbloggaajien joulukalenterissa mukana olevissa blogeissa! Luukun aiheena on "parasta kaupungissani jouluna".


Itse vietän jouluni melkeinpä aina kotiseudullani. Muistan, että yhtenä jouluna ollaan poikkeuksellisesti oltu Kuopiossa kun siellä asuin, mutta kaikki muut yli 30 joulua olen mielestäni viettänyt Hämeenlinnassa. Lapsuudessani mentiin aina mummolaan, saunottiin ja pukki toi lahjoja. Sitten myöhemmin kun olin vähän vanhempi ja pukki ei enää ollut kuvioissa mukana, isovanhempani ovat saattaneet tulla käymään äidilläni, jossa ollaan syöty yhdessä ja annettu lahjoja. Joskus myös papan veljenpoika kävi tuomassa lahjoja aattona tai joulupäivänä. Meillä oli monena vuotena myös perinteenä käydä papan siskon luona tapaninpävänä, jossa oli aina enemmän tai vähemmän sukulaisia paikalla. Eli joulu on aina ollut minulle semmoinen yhdessäolon juhla ja Hämeenlinna paikka, joka tuo meidät kaikki yhteen.

Nyt aikuisiällä kun omat isovanhempani ovat jo kuolleet, ovat nämä sukukokoukset kutistuneet ja jääneet pitkälti pois. Edelleen palaan Hämeenlinnaan viettämään joulua äitini kanssa ja näin tuntuu tekevän moni muukin. Sukulaisten kanssa kokoontuminen onkin muuttunut vähitellen ystävien ja tuttavien kanssa kokoontumiseksi ja jälleennäkemiseksi, kun olemme tajunneet, että vietämme kaikki joulua Hämeenlinnassa. Aattona toki kaikki viettävät aikaa omien perheidensä kanssa, mutta joulupäivänä meillä on jo perinteeksi muodostuneet illanistujaiset, joissa näkee monia sellaisiakin tuttuja, joita ei näe kuin tuolloin kerran vuodessa. Se on aika kiva traditio myös ja toivon sen jatkuvan pitkään.


Tässä postausken lopussa vielä listattuna kaikki mukana olijat, jotta voitte käydä lukemassa heidänkin joulunvietostaan eri kaupungeissa. Ja tämän meidän tämän vuoden bannerinhan taiteili ihana Laura Loukola.


Luukku 1: Gingerbiscuit
Luukku 2: Glitteri Addikti
Luukku 3: Charming Nails
Luukku 4: Laura Loukola
Luukku 5: Beauty By Ida M
Luukku 6: Meikkiholisti
Luukku 7: Blinger shimmer
Luukku 8: Keyword: Love
Luukku 9: Virve Fredman
Luukku 10: miten niin liikaa?
Luukku 11: Strokes of color
Luukku 12: Paletilla
Luukku 13: Dioriina
Luukku 14: Viilankantolupa
Luukku 15: Glitz & Glam
Luukku 16: Rouva Kameleontti
Luukku 17: Nena Sofia's
Luukku 18: Maria Glow
Luukku 19: Miss Aria
Luukku 20: Hannamaria
Luukku 21: Purkkisirkus
Luukku 22: Huulipunamania
Luukku 23: Kerroksia
Luukku 24: Yhteinen luukku

Hyvää Joulua! Merry Christmas!

2 kommenttia:

Ananka kirjoitti...

Merry Christmas :-D

Niniane kirjoitti...

Ananka: And happy year 2020! :)