perjantai 20. joulukuuta 2019

Lakkaushaaste: rakkain joululauluni

Joulukuussa ehdin taas osallistua kuukausittaiseen lakkaushaasteeseen ja teemana oli tällä kertaa rakkain joululaulu. Minulla ei ole oikeastaan mitään tiettyä yksittäistä suosikkia joululauluista, mutta muistan lapsuudessa tykänneeni laulaa Petteri Punakuonoa, joten valitsin sen tähän haasteeseen. Tuli jo alkukuusta harjoiteltua poron maalaamista kynsille, niin nyt oli hyvä ottaa se uusiksi.


Valitsin tähän lakkaukseen ehkä tämän hetken suosikkini juolununpaisista lakoista: NCLA Red Square. Kaunis punainen holo. Tällä tein myös kynsilleni porojen punaiset nenät. Porojen alle valitsin oikein kunnon kultaisen hologlitterpläjäyksen: F.U.N Lacquer Million Dolalr Dream. Kummatkin lakat olen muuten ostanut Cesarsshopista.


Taisin jo edellisessä postauksessani mainita, ettei käsinmaalaus ole ihan se suosikkijuttuni, enkä koe olevani siinä mitenkään erityisen hyvä, mutta ihan hauskaa se silti on. Mutta oli tämä neljä kynttä aika maksimi, mitä pystyin tekemään, varsinkin kun kaksi niistä täytyi tehdä vasurilla! Ihan älytöntä, miten paljon vaikeampaa kaikki on "sillä väärällä kädellä".


Kuvat eivät kyllä tuo yhtää tarpeeksi esiin tuon punaisen holon upeutta ja voi kun odotan jo taas sitä aikaa, että luonnonvalosta on apua kuvausolosuhteisiin. Sisällä keinovalossa on vain todella hankala saada hyviä kynsikuvia ja tämä ongelma on joka talvinen vitsaus.

Käykääpä kurkistamassa muidenkin joululaululemppareita: Nena Sofia's, Dioriina, Timantteja Kynsillä.



My nails about Rudolph the red nosed reindeer.

3 kommenttia:

Marina / Dioriina kirjoitti...

Oi, kuinka söpöt porot! <3

Ananka kirjoitti...

Lovely mani and liking the polishes :-D

Niniane kirjoitti...

Marina: Kiitos <3

Ananka: Thank u! :)