tiistai 30. lokakuuta 2018

Kosmettiikkajoulukalenterit

Monissa blogeissa on nyt lokakuussa näkynyt koostepostauksia erilaisista kosmetiikkakalentereista. Jotkut ovat ehkä sitä mieltä, että nyt on vielä liian aikaista hössöttää joulusta ja joulukalentereista? Jos kuitenkin haluaa saada juuri sen jonkin tietyn kalenterin, pitää olla ajoissa liikkeellä, koska moni kalenteri onkin jo tässä vaiheessa loppuun myyty. Mutta onneksi kalentereissa on paljon valinnanvaraa ja vaikka olisitkin "hieman myöhäisherännyt", varmasti jostakin löytyy jokin kalenteri piristämään joulunodotusta.

Tässä muutamia kalenterikoosteita:
Elle, Wasting Lifestyle, Charlotta Eve, Blinger Shimmer, Purkkisirkus


Tänä vuonna kosmetiikkajoulukalentereita löytyy mielestäni paljon kaupoista, joten sellaista ei ole pakko tilata nettikaupasta, vaan sen voi ostaa vaikkapa marketista ruokaostoksilla käydessä. Tänään Citymarketissa käydessäni nappasin yllä olevan kuvan, eli siellä on tarjolla mm Lumnen, Essencen ja Catricen kalenterit. Kalentereita kannattaa käydä katsomassa myös eim Sokokselta tai Kicksistä.

Itselleni hankin tänä vuonna Lumenen ja Essencen kalenterit. Essencen, koska se on halpa ja siinä tulee meikkejä. Lumenen siksi, että se oli viime vuonna todella hyvä. En yleensä hankin saman merkin kalenteria kahten vuotena peräkkäin, koska valinnanvaraa on niin paljon ja haluan heiman vaihtelua aina kalentereideni sisältöön. Siksi en tänä vuonna hankkinut Essien tai NYXin kalentereita, vaikka ne kovin mielenkiintoisilta vaikuttivatkin. Minulla oli juuri viime vuonna sekä NYXin että Essien kalenteri. Olisin halunnut tälläkin vuodelle kynsilakkakalenterin, mutta Ciaten kalenteri ehdittiin myydä loppuun Eleveniltä ennen kuin sen sain tilattua, joten tänä vuonna menään todennäköisesti ilman kynsilakkakalenteria.

Päivitän joulukuussa blogin instan puolelle joka päivä omien kalentereideni sisältöjä ja teen joulun jälkeen kalentereistani taas koostepostauksen blogiini.


Hakin viime vuonna joulun jälkee myös W7:n kalenterin, jota availin tammikuussa. :) Maksoin tästä muistaakseni 10e, eli halpa hinta houkutteli. Sisältö oli kivan monipuolinen, vaikakkin sävyt olivat aika samanlaisia kaikissa tuotteissa. Tämä sisälsi myös glitteriä, joka tietenkin oli minulle plussaa. Huomasin juuri, että näitä kalentereita on edelleen myynnissä kosmetik4less.de-sivulla. Eli tässä yksi halpa kosmetiikkakalenterivaihtoehto myös tälle vuodelle.

Ei kommentteja: