maanantai 5. marraskuuta 2018

Halloween kynsitaidetta

Tänään blogissa esittelyssä parit halloween-teemalla toteutetut kynnet. Halloweeniahan vietetään useimmissa maissa lokakuun viimeisenä päivänä, mutta suomalaiseen kalenteriin se ei virallisesti kuulu. Monet kuitenkin juhlivat sitä Suomessakin lokakuun lopussa tai marraskuun ensimmäisenä viikonloppuna Pyhäinpäivän yhteydessä. Kuinka moni lukijosita vietti jotenkin halloweenia tänä vuonna?


Jos minun pitäisi nimetä vain yksi lakka joka kuuluu ehdottomasti halloweeniin, se olisi China Glazen Zombie Zest. Se on koostumukseltaa aika ohut ja vaatii useamman kerroksen peittääkseen yksistään, joten mielestäni alla kannattaa käyttää tummaa lakkaa. Lakka on upea tummalla pohjalla! Ite käytin alla Models Ownin mustaa lakritsalta (tai tarkemmin englanninlakuilta) tuoksuvaa Liquorice Allsorts lakkaa, joka oli muuten aika hauska tapaus. Tuoksu nimittäin säilyi mietona kynsillä, vaikka päällä oli Zombie Zest ja pällyslakkakin. Tuoksu on raikas lakritsainen, joka toi kieltämättä mieleen hieman yskänlääkkeen tai kurkkupastillit, mutta minusta hyvällä tavalla. Eikä tuoksu ole voimakas. Sen haistaa vain kun kynnet ovat lähellä kasvoja.


Koristeluun käytin Essencen pimeässä loistavia tarroja. En valitettavasti saanut kuvaa niistä pimeässä hehkuvina,vaikka yritin. Nimettömiin laitoin koko kynnelle tarkoitetut tarrat, mutta minulla oli kyllä suuria ongelmia saada tarroja asettumaan kaarevalle kynnelleni. Kuten kuvista näkyy. Ne jäivät väkisin ryppyyn ja repsottamaan reunoilta. Eli nämä koko kynnen tarrat saavat valitettavasti kyllä tuomiokseen nyt "ei jatkoon". Huonosta istuvuudesta huolimatta tarrat kestivät kynnellä pari päivää. En tiedä tarrojen merkkiä ja olen ne joskus jostain saanut muistaakseni kaupan päälle.


Toiset kynnet ovat vanhemmat, mutta en ole niitä blogissa vielä esitellyt, joten haluan ne nyt näyttää kun ovat taas ajakohtaiset. Näistä oli muuten tuskaisen hankala saada hyvää kuvaa, koska keinovalossa leimaukset tuntuivat hukkuvan taustaansa ja ulkona ei luonnonvaloa ollut tarjolla oikeastaan yhtään, kiitos harmaan, pilvisen ja pimeän Suomen syksyn.


Pohjalla on liukuväri violetilla ja mustalla. Leimasin päälle mustia kuvioita Bundle Monsterin eri laatoista (BM-612, BM-224 ja BM-305). Konadin musta on luottolakkani, kun pitää leimata ja se on todella pigmenttinen. Myös alla kuvassa näkyvä leimasin on ehdoton luottoleimasimeni. Siihen tarttuvat kuviot parhaiten/varmimmin kaikista leimasimistani. Ainoa miinus on se, ettei leimasin ole läpinäkyvä ja siksi kuvion kohdistaminen voikin olla hetkittäin haastavaa.


Omat kynteni ovat aika kapeat (ja kaarevat), joten isommat kuviot mahtuvat hyvin oikeastaan vain peukaloihini. Vaikka Bundle Monsterin laatoissa ei edes ole mitenkään erityisen isot kuviot, joutuu niistäkin isoimpia kuvioita leimaamaan nimenomaan peukaloihin, jos haluaa että ne mahtuvat edes suurin piirtein kokonaan kynnelle.


Violetti on ehdoton lempivärini, joten käytän sitä paljon muutenkin kuin halloweenina. Vihreä ja varsinkin tuollainen Zombie Zestin tyylinen myrkynvihreä ei ole mitenkään suosikkivärejäni ja sellaiset pääsevät käyttööni harvoin. Lähinnä juuri tällaisissa erikoistapauksissa, kuten halloweenina. On hauska poiketa omalta mukavuusalueelta joskus, mutta ei jatkuvasti. :)


Oletteko te tehneet halloween-teemalla kynsiä? Linkkailkaa postauksia kommentteihin, joissa esittelette omat halloween kyntenne.




Here are my two halloween inspired nails.

2 kommenttia:

Camillacquered kirjoitti...

Tosi kaunis toi China Glazen vihreä lakka!

Niniane kirjoitti...

Camillacquered: Niin minustakin, vaikka en yleensä yhtään tykkää myrkynvihreästä tai vastaavasta. Mutta tämä on varmaa se säännön vahvistava poikkeus. :D