sunnuntai 7. lokakuuta 2018

Suosikkivärit teemaviikko: Minttu

Joku oli unohtanut painaa "julkaise" tallennusnappulan sijaan ja sunnuntain postaus ei ilmestynytkään aamulla. Hups!

Väriteemaviikko päättyy Minttuun. Mintunvihreä on niitä harvoja vihreän sävyjä, joista pidän todella paljon, muuten vihreä on aina ollut minulle hieman hankala väri, enkä sitä paljoakaan käytä. Mintunvihreä on suosikkivärini, joka on näkynyt pitkään kynsilläni. Raskastan yhdistää mintunvihreän erityisesti vaaleanpunaiseen, pinkkiin ja violettiin.


Mintunväriset lakat ovat aina nitä, joita helposti hypistelen kaupassa. Nykyään osaan jo vähän hillitä itseäni, etten kotiuta joka ikistä mintunvihreää lakkaa, mutta kyllä niitä silti aina täytyy vähän ihastella ja pohtia, olisikohan tämä kuitenkin hieman eri sävyinen kuin ne kotona jo olevat mintunvihreät lakat... Essien Mint Candy Apple on muuten ensimmäisiä Essien lakkojani ja hankin sen jo harrastukseni alkuaikoina. Minulta löytyy lakka edelleen, joskin se on ihan hieman jo kellastunut vuosien saatossa.



Tämän postauksen kuvituksena on lähinnä kynsiin liittyviä kuvia, koska jostakin syystä mintunvihreä oli pitkään "vain kynsillä käyttämäni lempiväri". Vatekaappiini mintunvihreä on lyötäny toikeastaan vasta viimeisen parin vuoden aikana.


Yllä  näkyvät Danskin lenkkarit löysin kesällä Prismasta alesta. Muistan katselleeni niitä jo normaalihintaisina, mutta silloin ne jäivät vielä kauppaan. Parilla kympillä kuitenkin ne oli pakko kotiuttaa ja ne ovatkin yhdet eniten käyttämäni kengät tänä kesänä. Pirteä mintunvihreä on tullut yhdistettyä mm mustaan maksimekkoon, farkkuihin ja valkoiseen toppiin, sekä tottakai Adidaksen verkkatakkiin, jossa on aivan samansävyiset mintunvihreät raidat.


Tällä viikolla blogissa on näkynyt paljon asukuvia. Kiinnostavatko ne jatkossakin? Ensi viikolla on tulossa juttua taas kynsilakoista ja meikeistä. Mutta myös yksi väripostaus on vielä tulossa, koska se ei mahtunut tälle teemaviikolle mukaan. Ja oikeastaan kyseessä on väri, joka on nyt tämän syksyn aikana vasta vienyt sydämeni. Arvaatteko mikä se on?




I love to use mint on my nails (with pink) and in past two years I have been liking it also on my clothes.

1 kommentti:

Camillacquered kirjoitti...

Mua kiinnostaa mikä toi kirja on missä on noi "Rajut Siksakit"? Ihan tosi ihana asu sulla kans :)