tiistai 29. joulukuuta 2020

Vielä vähän jouluisia kynsiä

 Joulun pyhät ovat ohi ja vielä on muutama päivä tätä vuotta jäljellä. Toivottavasti kaikille meni joulu mukavasti, vaikka vähän poikkeuvissa oloissa varmasti monella joulu meni. Meillä ei ole onneksi ikinä ollut mitään isoa sukujoulua, joten meidän joulunviettoomme ei pandema kamalan paljon vaikuttanut. Oikeastaan se, mitä tästä joulusta jäi puuttumaan olivat monet ystävien ja kavereiden näkemiset, joka se tietenkin on sääli. Yleensä joulupäivänä on tullut nähtyä omalla kotiseudulla esim vanhoja luokkakavereita, joita ei monesti näe muuten kuin tuona kyseisenä päivänä.

Nyt ennen kin vuosi vaihtuu, niin esitelläänpä vielä parit joululakkaukset, joita en ehtinyt aaton luukkuun kerätä (vaikka aluksi tarkoitus niin oli).

Aattona minulla oli kynsillä kerrankin jotain muuta kuin punaista, nimittäin Picture Polishin Innocence ja kynsien kärjissä glitterliuku KBShimmerin Candy Cane Crushilla. Candy Cane Crush on ehdoton joululakka minulle, se tuoksuu ihanasti piparmintulle. Lakka on jo vanha ja pohja hieman kellastunut, joten töpöttelen tämän aina nykyään kynsille. Nyt lisäsin vielä ohuesti Innocencea glitterin päälle, joten tästä syntyikin glitter sandwich! Innocence oli tähän ihan täydellinen lakka, koska on koostumukseltaan todella ohut ja siksi ei peitä glittereitä liikaa.

Toiset joulukynnet ovatkin sitten perinteisen punaiset. Tätäkin lakkaa käytän varmaan joka joulu, nimittäin Picture Polishin Holo Berriesiä. Tämänkin lakan koostumus on ohut, jotta seassa olevat isomma glitterit pääsevät näkyville. Laitoin kynsille kolme ohutta kerrosta.

Ja sitten päätinkin repäistä ja leimata pitkästä aikaa! Minulla sattui olemaan kokeilematta Essencen läpinäkyvä leimasin, joka on ollut jossakin kausikokoelmassa varmaan vuosi sitten mukana. Leimasin on iso, eli siitä näkee hyvin läpi ja tyynyn koostumus on todella pehmeä, eli juuri mieleiseni. Mutta en ole piiiiiitkään aikaan leimannut, joten kyllä se aika paljon jännitti taas ryhtyä toimeen. Leimaus kun on yksi niitä juttuja, että koskaan ei tiedä miten se sujuu. Joskus se tuntuu aivan naurettavan helpolta ja joskus vain ei millään tahdo onnistua, vaikka on koettanut valita hyvät ja toimivaksi todetut välineet.

Nyt oli onneksi hyvä leimauspäivä ja kynnet syntyivät aivan hetkessä. Leimat nousivat hyvin laatasta ja sain ne onnistuneesti kynsillekin asti. Yhtäkään kynttä en joutunut tekemään uusiksi.  Voi kun leimaaminen olisi aina näin helppoa! Monesti en viitsi leimata, kun se on muka niin aikaa vievää. Nyt kymmenen kynnen leimaamiseen meni vain muutama hassu minuutti. Eli aikaan ei voi kyllä vedota, silloin kun homma toimii mallikkaasti. Tosin monesti kaikkien leimausvälineden esiin kaivaminen taitaa olla se eniten aikaa vievä juttu leimausprosessissa?

Käytin leimasin mukana tullutta skrapaa, mutta leimauslaataksi valitsin Moyran laatan 105 My Real Intention, kun siinä oli pari kivaa jouluista kuviota. Ja nämä Moyran pienet laatat ovat kyllä toimineet minulla aina takuuvarmasti, vaikken tätä kyseistä laattaa ollutkaan aiemmin käyttänyt. Leimauslakkana minulla oli ensimmäistä kerta käytössä Colour Aliken vaaleanpunainen, joka toisn kynsillä punaisella pohjalla näyttää aika valkoiselta. Todella positiivinen kokemus tuo Color Aliken lakka. Onneksi minulla on niitä muutama muukin väri hankittuna.



Two more Christmas nails before new year.

2 kommenttia:

Ananka kirjoitti...

Great manicures :-D

Niniane kirjoitti...

Ananka: Thanks a lot! Happy you liked them!