perjantai 18. joulukuuta 2020

2x lakkaus

Tässä postauksessa esittelen pari simppeliä lakkausta ilman sen suurempia selittelyjä. Lakkaan todella paljon kynsiäni ja kuvaankin niitä hyvin aktiivisesti, mutta jotenkin olen hirmu laiska saamaan niistä postauksia aikaan tänne blogiin. Joten yritän näin loppuvuodesta taas vähän kiriä ja saada mahdollisimman monta lakkausta vielä julki.

Tässä lakkauksessa kynsilläni on liukuväri kahdella Picture Polishin lakalla. Muistaakseni hankin kummatkin lakat second handina, eli toiselta harrastajalta, jolla näille ei ollut käyttöä. Olin itse sopivasti viivytellyt näiden hankintaa ja nyt tietenkin tartuin tilaisuuteen kun edullisesti sain. Violetti lakka on siis nimeltään Ziggy ja sininen Triton. Kummassakin lakassa on kultaisia isoja glittereitä, joten ajattelin näiden sopivan kivasti yhteen. Kummatkin ilmestyivät mielestäni samassa kokoelmassa joskus vuonna 2019.

Toisena lakkauksena talvisen viileä kokonaisuus Essencen Mermaid of the Galaxylla, Kiara Skyn Serene Skylla ja valkoisilla sulkasiirtokuvilla. Serene Sky sopii hyvin topperiksikin, joten nyt kun halusin peittävän lopputuloksen, töpöttelin lakan kynnelle meikkisienellä. Nämä kaksi lakkaa sopivat mielestäni oikein kivasti yhteen.


 

 

Just two  random nails I have painted. :)

2 kommenttia:

Ananka kirjoitti...

These are both amazing manicure. Love the colours :-D

Niniane kirjoitti...

Thank u, Ananka! :)