sunnuntai 23. joulukuuta 2018

Siniset tekstuurilakat

Nyt joulukuussa olen ollut kamalan kiireinen ja kynsiäkin on tullut lakattua todella yksinkertaisesti. Olen huomannut turvautuvan kiireessä usein tekstuurilakkoihin, koska niillä saa kauniita ja näyttäviä likuvärejä aikaan helposti & nopeasti. Itsenäisyyspäivän alla kaivelin esiin sinisiä tekstuurilakkoja ja siitä sitten alkoikin ihan puolivahingossa, nimittäin melkein seuraavat pari viikkoa kuljin siniset tekstuurilakat kynsillä.


Tässä omat lempparini sinisistä tekstuurilakoista. Zoya Liberty, Zoya Suhnshine, China Glaze Seahorsin' Around ja Zoya Nori. Liberty on ihanan kirkas sininen, joka taittaa hieman turkoosiin. Ei kovin talvien. Sunshine on tumma sininen hopealla glitterillä. Tämä on minusta todella talvinen ja "suomalainen". Seahorsin' Around on näistä kaikista turkoosein, koska lakassa on vaaleansinisellä pohjalla myös kultaista ja vihreää glitteriä. Tämä lakka on aika paksua jo, mutta elvytin sitä nyt muutamalla tipalla ohentajaa, jonka jälkeen lakka näytti pelittävän taas hyvin. Norissa on normaalin tekstuurin lisäksi isompia hopeita glittereitä mukana ja se on näistä kaikista siksi näyttävin. Norin koostumus on oudon juokseva, koska tekstuurilakat ovat mielestäni todella paksuja yleensä. Ensimmäisen kerroksen jälkeen tuntuu, ettei lakka voi peittää millään. Mutta jo toinen kerros auttaa paljon.


Yllä kynsillä liukuväri Liebertyllä ja Sunshinella. Näissä kahdessa oli keskenään indenttinen koostumus ja liukuväri oli helppo töpötellä kynnelle meikkisienellä. Alla taas liukuväri Seahorsin' Aroundilla ja Norilla. Kuvastakin  näkee, että Norissa on hieman erilainen koostumus ja kynnen kärkeen tuli kivasti muutamia isoja hexaglittereitä.


Postauksen perusteella on helppo päätellä, että mielestäni parhaat tekstuurilakat tekee Zoya. Harmi, että merkki on niin hankalasti saatavissa Suomeen. Ite pyysin juuri kaveria diilaamaan muutaman uuden Pixie Dust sävyn itselleni briteistä Nail Polish Directiltä.Here are some gradient nails with blue texture polishes.

1 kommentti:

Mima kirjoitti...

vaikka tämä postaus on talvesta niin tykkään nuista väreistä! Textuurilakat on kyllä niiiiiiin parhaat! :)