maanantai 24. joulukuuta 2018

Kosmetiikkabloggaajien joulukalenteri luukku 24: Joulun väri


Tänään jouluaattona aukeaa luuku jokaisessa kosmetiikkabloggaajien joulukalenterissa mukana olleessa blogissa. Yhteisenä teemana meillä on tänään "joulun väri". Minulla se on:


Valkoinen valikoitui minun jouluni väriksi, koska se on väri, joka minun joulussani on aina vahvasti läsnä. Vaikka punainen on väri, jonka ensimmäisenä yhdistän jouluun, ei se ole väri, joka olisi vahvasti läsnä omassa joulunvietossani. Valkoinen näkyy kodissani paljon mm koristeissa ja joulukuusenikin on ollut jo vuosia valkoinen muovikuusi. Ja onhan valkoinen myös lumen väri ja sitä tietenkin toivon aina jouluksi! Tänä vuonna sitä jopa näyttäisi olevan hieman maassa aattona! Ihanaa!


Tässä postauksessa esittelen teille muutamia yksityiskohtia tämän vuoden joulukuusestani, mutta halusin mukaan myös jotain kosmetiikkaan liittyvää, joten mukana on myös kuvia valkoisesta meikistä, jonka toteutin eräänä iltana hetken mielijohteesta. Tanssioppilaillani oli keväällä enkeli-teemainen tanssi ja toteutin siihen tämän tyylisen meikin silloin heille. Valkoista luomiväriä, hopeaa highlighteriä ja erlaisia glittereitä kului reilusti! Oppilalleni toteutin kokonaisuuden ilman valkoisia huulia, koska he olivat sen verran nuoria, etten halunnut heistä liian meikatun näköisiä. Oli hauska kokeilla toteuttaa sama meikki nyt omille kasvoille.


Jos teiltä on mennyt jostakin syystä jokin luukku kalenteristamme ohi, niin tässä vielä kertauksena kaikki aiemmin auenneet luukut. Käykää myös katsomassa, mikä on kenenkin blogissa valikoitunut joulun väriksi.

 
Luukku 1: Purkkisirkus
Luukku 2: Glitz & Glam
Luukku 3: Hannajulia
Luukku 4: Henna V
Luukku 5: Ihastukset
Luukku 6: MissAria
Luukku 7: Viilankantolupa
Luukku 8: Maria Glow
Luukku 9: Strokes of Color
Luukku 10: The Diary of a Shopaholic
Luukku 11: Huulipunamania by Idsu
Luukku 12: Keyword: Love
Luukku 13: Better nail day
Luukku 14: Wasting Lifestyle
Luukku 15: Ria Gomez
Luukku 16: In this Light
Luukku 17: elämää smykkinä
Luukku 18: Beauty Highlights
Luukku 19: Kerroksia
Luukku 20: Blinger shimmer
Luukku 21: Hannamaria
Luukku 22: Dioriina
Luukku 23: Charming nails


Ihanaa ja rauhallista joulunaikaa kaikille!


Blogi hiljenee nyt ainakin joulun pyhien ajaksi, mutta yritän saada kuitenkin joitakin postauksia julki vielä tämän vuoden puolella. Pyhien jälkeen blogiin on tulossa mm jouluisia kynsiäni ja kooste joulukalenterieni (Essence ja Lumene) sisällöistä.

Ei kommentteja: