maanantai 31. joulukuuta 2018

Joulukynteni

Näin vuoden viimeisen päivän kunniaksi pistetään blogiin vielä esille joulun 2018 lakkaukseni. Tänä vuonna mentiin hyvin perinteisesti punaisella ja vihreällä. Kaikki käyttämäni lakat (paitsi perus valkoinen creme, joka on Maybellinen ikivanha tapaus, jota yritän nyt kuluttaa loppuun) löytyvät joulun suosikkilakoistani, joita listasin aiemmin blogissani.


Näissä kynsissä käytin Zoyan Pixie dusteja Chyna ja Chita ihanina kimaltelevina tekstuuriaksenttikynsinä. Vihreä mattalakka on niin ikään Zoyan ja nimeltään Veruschka. Vielä piti saada yksi joululistauksen lakka käyttöön ja etusormiin valikoituikin Picture Polishin Holo Berries. Tarrat ovat Essencen ja tulleet mielestäni aiempien vuosien kalentereista.


Alemmat hieman monimutkaisemmat kynnet taiteilin itselleni aatoksi. Sain itse asiassa idean helmenpuolikkailla toteutettuihin joulukuusiin Lauralta, joka teki helmenpuolikkailla, strasseilla ja mikrohelmillä ihanat kynnet meidän lakkaushaasteeseen. Tajusin, etten muista koska olen viimeksi itse käyttänyt helmenpuolikkaita ja nyt ne oli saatava käyttöön. Helmenpuolikaskuusien lisäksi maalasin myös toiseen käteen yhden joulupallon ja toiseen tuolalisen hieman taiteellisemman version joulukuusesta. Muuten koristeluun riittä ihana piparmintun tuoksuinen KBShimmerin glitterlakka Candy Cane Crush.


Vihreänä pohjalakkana toimi Dance Legendin Poison ja punaisena China Glazen Just Be-Claws sekä Ruby Pumps. Taisin jo joulun susikkilakkalistauksessani mainita, että tykkään käyttää näitä kahta lakkaa nimenomaan jouluisin päällekkäin. Peukaloon toteutin liukuvärin näillä samoilla lakoilla.


Nyt lopuksi halua tietenkin toivottaa kaikille blogini lukijoille ihanaa, upeaa ja mieletöntä alkavaa vuotta 2019! Palataan blogin osalta ääneen taas ensi vuoden puolella!
Here are my Christmas nails. I love to use green and red.

Ei kommentteja: