sunnuntai 30. joulukuuta 2018

Kauneusbloggaajien meikkihaaste: uuden vuoden bilemeikki

Pienellä kauneusbloggaajien porukalla toteutimme taas hauskan haasteen, jossa kaikki tekivät oman tulkintansa uuden vuoden bilemeikistä. Yhteiseksi teemasanaksi meille valikoitui "säihke".


Tässä postauksessa näette oman helpon ja nopeasti toteutettavan tuotokseni, josta voi halutessaan vaikka inspiroitua vuodenvaihteen juhliin ja muiden osallistujien meikit löytyvät heidän blogeistaan (ja kanavaltaan):Rakastan tehdä glitterisiä meikkejä ja käytänkin paljon hienojakoista glitteriä mm silmämeikeissäni, mutta halusin tällä kertaa jotakin hieman erilaista ja omassa säihkyvässä meikissäni pääosassa onkin tällä kertaa hiema yllättäen huulet. Muuten meikki on hyvin simppeli ja helppo toteuttaa, eivätkä glitterhuuletkaan hankalat ole toteuttaa, kun niitä varten löytyy oikeat välineet.Valitsin tähän meikkiin kasvoilleni kaksi erilaista Essencen highlighteria. Tai toinen niistä on nimeltään "holo glitter drops", joka ei kyllä mielestäni hologramminen ole, mutta upea kimaltava tuote kuitenkin. Tuote kuuluu Dancing On The Milky Way erikoiskokoelmaan, jota olen nähnyt edelleen myynissä joissakin myyntipaikoissa (eli voit edelleen käydä ostamassa omasi, jos ihastuit tähän tuotteeseen). Varsinainen käyttämäni highlighter on Essencen nestemäinen Cosmic Cuties Unicorn Love Liquid Highlighter, joka kuuluu ihan normaalivalikoimaan. Omani on söpö vaaleanpunaisen sävyinen. Yllä kuvassa swatchattuna vasemmalla glitter drops ja oikealla nestemäinen highlighter. Glitter dropsit ovat hyvin vetistä tavaraa, kun taas nestemäinen highlighter oli huomattavasti helpompi käsitellä ja jopa yllättävän peittävää koostumukseltaan.

Muuten meikkini koostuu hyvin minimaalisesta määrästä tuotteita, eli tämä meikki on helppo toteuttaa, vaikkei olisikaan tottunut luomivärien käyttäjä tai omista suurta määrää eri meikkituotteita. Silmämeikin voi glitterhuulien kanssa jättää mielestäni vaikka melkein kokonaan pois, glitterhuulet kun ovat sen verran näyttävät itsessään. Eli jos kissansilmärajaus tuottaa tuskaa, voi senkin jättää hyvillä mielin pois. Riittää, että laittaa luomelle/kulmaluulle hieman highlighteria tai jotakin säihkyvää luomiväriä tuomaan hohdetta ja viimeistelee kokonaisuuden ripsivärillä.Aloitin kevyestä meikkipohjasta, jonka tein W7-merkin meikkivoidenäytteellä. En lisännyt kasvoille ollenkaan varjostuksia, vain kevyesti Essencen voidemaista poskipunaa pokille ja tietenkin poskipäille sekä ohimoille reilusti jo ylempänä esittelemiäni highlighteriä ja glitter dropseja. Kulmat tein NYXin Tame&Frame pomadella, joka on hyvä, tosin omani on päässyt jo aika paljon kuivahtamaan, jolloin koostumus ei ole yhtä hyvä kuin alussa. Luomilla on vain hieman mattaruskeaa varjostamassa luomivakoa Urban Decayn Naked Basics 2 paletista. Tein rajaukset Catricen nestemäisellä rajausvärillä. Silmän sisäkulmassa ja liikkuvalla luomella, sekä kulmaluulla on Essencen Unicorn Love highlighteria. Töpöttelin glitter dropseja myös luomelle ja hieman nenänvarteen, otsalle sekä amorinkaarelle. Kokonaisuuteen olisi hyvin sopinut irtoripset, joita yleensä suosinkin paksujen rajausten kanssa, mutta tyydyin itse tällä kertaa laittamaan vain Essencen Lash Princess Sculpted ripsiväriä. Tämä on hy ripsiväri, mutta minusta edelleen tämän ripsivärin paras versio on vihreillä yksiyiskohdilla varustettu False Lash Effect tämän violetin sijaan.


Huulet toteutin Ever Shinen huuliglitterillä, jonka hankin I Love Me -messuilta. Nämä olivat niin näyttävän näköisiä, että minun oli pakko saada tällainen testiin. Ihastuin täysin tähän pinkkiin hologrammiseen glitteriin. Tarjolla oli kyllä kymmenittäin muitakin sävyjä. Paketissa on hienojakoinen glitter, aplikaattori ja kiinnityaine. Tuntui aluksi ajatuksena aika hurjalta laittaa tätä huuliin, koska mielikuva on kuin laittaisi ripsiliimaa tai vastaavaa ensin huulille, sillä kiinnitysaineen tule antaa muuttua läpinäkyväksi aivan kuten liimojen ja sen jälkee glitter töpötellään sen päälle. Glitter kiinnittyi hyvin huulille kiinnitysaineella, se peitti huulet kauniin tasaisesti ja tunne huulilla oli yllättävän mukava glitterin töpöttelyn jälkeen. Ehkä avainsanana tässä on se, että glitterin tulee olla tarpeeksi pehmeää ja hienojakoista, jotta se tuntuu mukavalta huulilla. Glitter ei varissut pitkin leukaa/kasvoja, vaan tuntui pysyvän hyvin huulilla. Välillä unohdin jopa, että huuleni on kuorrutettu kunnnon kerroksella glitteriä.


Huuliglitterin poisto oli todella helppoa, koska kiinnitysaine lähti reunoista rullaamaan kuin peel off aluslakka kynsillä, jos huulia hieroi voimakkaasti yhteen. En ollut varautunut näin helppoon poistoon, koska välillä kasvoille kiinnitettyä glitteriä saa toden teolla hinkata pois. Ne pienet palat, mitkä eivät kuoriutuneet näin pois, sai helposti meikinpoistoaineella pyyhittyä vanuappuun. Glitteriä kun ei saa pestä pois, vaan sen tulisi poistaa niin, että sen saa heitettyä roskiin.


Tämä on muuten meikki, joka mielestäni toimii myös silmälasien kanssa. Siksi halusin ottaa yhden kuvan myös laseilla. Muistan, että teininä käytin lasien kanssa usein vain paksuja rajauksia ja ripsari. Nykyään olen paljon laiskempi tekemään kunnon rajauksia ja käytänkin enemmän vain luomivärejä.

Instan puolelle tulee muuten päivän aikaa videokuvaa tästä meikistä, koska liikkuvassa kuvassa varsinkin huulien säihke tulee parhaiten esiin. Kannattaa käydä katsomassa!
I made this look for beauty bloggers' make up challenge. The theme was new years eve party make up. I loved the holographic glitter lips.

7 kommenttia:

DiaryOfShopaholic kirjoitti...

Ihanasti glitteriä ja kimallusta! Tässä on sitä säihkettä ;)

Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti...

Upean säihkyvä meikki! <3

Sonja kirjoitti...

Tässä meikissä on ihana fiilis ja nuo huulet on mahtavat. Sisäinen glitterharakka ihastelee täällä täysillä. Teemasana on otettu haltuun kunnolla tässä meikissä.

Ihanaa alkavaa uutta vuotta <3

Annie Muukka kirjoitti...

Uu nam, miten ihana säihke!!!

Maitta kirjoitti...

Upeat huulet! Ja kyllä, säihkettä piisaa :) Kiva valinta UV-bileisiin!

Hyvää uutta vuotta 2019!

E-S kirjoitti...

Upea hippameikki! Säihkeen määrä on just sopiva, enkä edes osaa valita onko huulet vai silmät onnistuneemmat. :)

Niniane kirjoitti...

DiaryOfShopaholic: Ihana kuulla, että teema välittyy! :)

Mira: Kiitos paljon! <3

Sonja: Kiitos oikein paljon ja ihanaa tulevaa vuotta myös sinne!

Annie Muukka: Jee, kiva kun tykkäät! :)

Maitta: Suunnitelmissa olisi oikeastikin ottaa uusi vuosi vastaan glitterhuulissa huomenna. Upeaa vuotta 2019 myös sinulle!

E-S: Voi ihanaa, kiitos paljon! <3