lauantai 10. marraskuuta 2018

Essence Dancing On The Milky Way

Olen yleensä huono kirjoittelemaan näistä Essencen trend editioneista (eli vain hetken aikaa myynnissä olevista rajoitetuista minikokoelmista) blogiini, koska ne hupenevat aina niin nopeasti kaupoista, että tuntuu hölmöltä esitellä kokoelmia kun niiden tuotteita ei enää todennäköisesti saa mistään. Tämä uusin trend edition oli kuitenkin minulle niin napakymppi, että tästä oli pakko tulla pikimmiten myös blogiin kirjoittamaan.


Mutta minä rakastan näitä minikokoelmia ja niistä on tullut sellainen keräilykohteeni suorastaan. Monesti näissä trend editioneissa on jotakin erikoisia ja "ajan hermolla" olevia innovatiivisia tuotteita ja ne on teemoitettu usein myös jotenkin vuodenaikaan sopivasti. Monesti kokoelmaan kuuluu myös kynsilakkoja ja nehän tietysti kiinnostavat minua aina. Nyt kun olemme niin onnellisessa asemassa, että suurin osa kaikista trend editioneista saadaan myös Suomeen, yritän näistä ehtiä kirjoitella myös blogiini parhaani mukaan, jotta lukijatkin voivat sitten käydä nappaamassa itselleen ne kiinnostavimmat tuotteet. Jos Essencen trend editionit kiinnostavat, niin kannattaa ehdottomasti seurata blogiani instassa (soc_blog). Jaan sinne heti aina kuvia, kun bongaan näitä trend editioneita kaupoista.


Essencen uusin trend edition on avaruusaiheinen ja se sopii minusta hyvin talveen sekä tulevaan vuodenvaihteeseen. Nimi on ihana: Dancing On The Milky Way. Kokonaisuus on todella kimalteleva! On glitter topperia, glitter dropseja, kasvotimantteja, glitterlakkoja ja mielettömän söpö glitterinen silikonisieni! Olisin oikeastaan halunnut ostaa tästä kokoelmasta kaiken! Ja melkein niin teinkin. :D Vain silikonisieni ja irtokynnet jäivät minulta ostamatta, koska tiedän ettei sellaisille ole minulla käyttöä. Harmi, koska silikonisieni olisi ollut ulkonäkönsä puolesta kyllä ehdoton must have.


Pipettipurkissa olevat glitter dropsit atoivat hillityn kultaisen hohoteen (kuvassa alla vasemmalla), mutta hopeisessa purkissa oleva glitter topper sen sijaan oli aika sokaisevan kimalteleva! Glitter dropsit mielestäni sopivat hyvin vaikka highlighteriksi ja glitter topperia  kokeilen varmaankin ensimmisenä silmämeikkiin. Se sopii varmasti hyvin myös esim mattahuulipunan päälle.


Kokoelmaa kuului tietenkin myös luomiväripaletti, joka on muuten aivan mielettömän hienon näköinen pakkaus! Essencen viimeisimmän valikoimauudistuksen aikaan tulleet perusvalikoiman luomiväripaletit olivat jo minusta todella kauniita ja tyylikkäitä ja uusimmat trend editionit näyttävät jatkavan tätä linjaa. Luomivärien laatukin on minusta koko ajan vain parantunut, joten ostan nykyään aika innolla näitä trend editionien paletteja. Katsokaa vaikka itse, eikö olekin mielettömän ihanan näköinen?!

En valitettavasti ehtinyt kuin swatchata paletin sävyt teille, vaikka olisi ollut kiva ehtiä tehdä myös jokin silmämeikki näillä. Mutta en halunnut viivyttää postauksen julkaisua yhtään pidempään, jotta teillä olisi halutessanne mahdollisuus käydä vielä ostamassa tämän kokoelman tuotteita, jos jostakin tätä lukiessanne kiinnostutte. Paletissa on neljä metallisävyä ja kaksi mattasävyä. Hauskasti on muuten tuo paletin nude mattasävy melkein oman ihoni sävyinen


Kokoelmaan törmäsin itse Citymarketissa ja myös kuulemma ainakin Carlonilta tämä löytyy. Tokmanneilla tätä ei kai ole tai en vain ole sitä vielä siellä nähnyt. Kuulemma kokoelmaa löytyy myös Tokmanneilta, jee! MOnesti suosittelen etsimään näitä trend editioneita yleensä Citymarketeista. Niihin ne tulevat oman kokemukseni mukaan ajallaan ja valikoimaan tulee useampia trend editioneja verrattuna Tokmanniin.




Here are my picks from Essence Dancing On The Milky Way trend edition. I just loved the whole collection!

4 kommenttia:

Heli Heinonen kirjoitti...

Tokmannilla ja Citymarketissa on tuo kokoelma, ainakin täällä, varmasti muuallakin.
Luomiväripaletti on kyllä ihana, ostin mutta en ole vielä ehtinyt testaamaan.

Niniane kirjoitti...

Heli: No onpa hyvä, että on siis myös Tokmanneilla tämä kokoelma. Täällä vaan ollaan sitten sen verran hitaita, etteivät ole saaneet vielä esille. :D

SariB kirjoitti...

Harvoin ehdin mitään trend editioneita bongailla, koska ne tosiaankin myydään erittäin nopeasti. Luulisi, että niitä kannattaisi myymälöiden tilata vähän enemmän, koska kysyntää tuntuu olevan. Joskus olen ehtinyt jonkun yksittäisen tuotteen saada, mutta en koskaan ole edes nähnyt kaikkia tuotteita kerralla.

Niniane kirjoitti...

SariBP: Toivoaan, että tuo trend editionien saatavuus paranee vielä, koska nyt niitä on ainakin useammissa kaupoissa myynissä. Itse olen nyt Citymarketista hyvin saanut aina kaikki mitä olen halunnut ja siellä tulee käytyä usein tarkistamassa tilanne, kun on melkeinpä meidän lähikauppa.