tiistai 4. syyskuuta 2018

Tietoisku Essencestä!

Edelleen yksi eniten katseluita keräävä aihe blogissani on Essence ja siihen liittyvillä hakusanoilla blogiini päädytään paljon. Niinpä päätin taas kerätä pienen infopaketin Essencestä, sillä nyt on jälleen se aika vuodesta, kun Essence uudsitaa valikoimaansa. Kaksi kertaa vuodessa valikoimasta poistuu noin 100 tuotetta ja tilalle tulee uusia. Eli Essencen tuotevalikoima pysyy aina suurin piirtein yhtä suurena, mutta jotta uusille tuotteille olisi tilaa, pitää joidenkin vanhojen poistua. Kannattaakin seurata Essencen nettisivua aina näin syksyllä ja keväällä. Siellä nimittäin listataan selkeästi valikoimasta poistuvat tuotteet ja esitellää myös tulevat uutuudet.


Tämän postauksen kuvissa ei vielä ole uutuustuotteita, koska en niitä vielä tätä kirjoittaessani ole saanut käsiini. Uutuudet tulevat harmillisen hitaasti tuohon lähimmälle Tokmannilleni ja keskustaan en ole ehtinyt käymään, jossa uutuudet ovat jo hyllyssä. Mielestäni mielenkiintoisimman tuotteet ovat jälleen "kakkosmetrissä", eli eivät kuulu esim Citymarkettien valikoimaan, joissa Essenceä on vain yksi metri, siis yksi hylly. Suurimmassa osassa Tokmanneja Essenceä on kaksi hyllyä eli "kaksi metriä". Toistaiseksi vain muutama paikka Suomessa myy Essencen koko valikoimaa, eli "kolmea metriä". Jos Essenceä myyviä kauppoja ei ole lähelläsi, voit tilata Essenceä kätevästi nykyään myös netistä esim Tokmannin verkkokaupasta, Carlsonin nettikaupasta ja Stoorlasta. Itse en ole näistä vielä kertaakaan tilannut, mutta varmasti tulee hyödynnettyä näitä nettikauppoja, koska yleensä niissä on hyvin tuotteita saatavilla, kun konkreettisista kaupoista ne suosikkituotteet tuntuvat olevan harmillisen usein loppu.


Essencen valikoiman uuistuksessa on aina hyvät ja huonot puolensa. Huonona puolena on tietenkin se, että välillä oma suosikkituote poistuu valikoimasta. Esimerkiksi nyt poistuvat hehkuttamani upeat Holo Rainbow lakat ja allepana näkyvät Space Stories lakat sekä Metal Shock luomivärit ja saman sarjan nestemäiset huulipunat. Tilalle tosin tulee onneksi uusia kynsilakkoja ja paljon erilaisia huulituotteita! Esimerkiksi uudet Cosmic Lights lakat kiinnostavat kovasti ja uudet glitterlakat, jotka ovat samalla peel off -lakkoja kuulostavat aika jänniltä! Haluan ehdottomasti kokeilla myös uusia käsien hoitotuotteita ja miksi en myös uutta pikakuivattavaa pääällyslakkaa. Minusta nimittäin aiemmat Essencen pikakuivattavat eivät ole olleet kovin pikakuivattavia, joten tämä toivottavasti on.

 

Valikoimasta poistuvat tuotteet myydään aina pois puoleen hintaan, eli muutenkin edullisia tuoteita saa aina valikoiman uudistumisen aikaan todella halvalla! Tosin ainakin täällä meillä päin tuntuu, että hyllyt ammottavat tyhjyyttään jo ennen kuin alennukset astuvat voimaan. Mutta netistä tilaamalla voi saada näitä valikoimasta poistua tuotteita alehinnoin paremmin. Jos siis bongaat jonkin suosikkituotteesi puoleen hintaan Essencen hyllystä, on se vinkki, että tuote on pian poistumassa hyllykuvasta. Ja sitä kananttaa siis hamstrata urakalla. :D


Hyvä puoli on se, että Essencellä on aina tarjolla viimeisimpien trendien mukaisia tuotteita. Esim nyt viimeisimmässä uudistuksessa valikoimaan tuli paljon erilaisia glittertuotteita ja "holo" tekstillä varustettuja tuotteita. Löytyypä uudistetusta valikoimasta nyt myös nestemäisä highlightereita ja jopa magneettiripset, joita kyllä houkuttaisi todella kokeilla! Magneettiriset ovat kuulemma maahantuojan mukaan olleet todella suosittuja ja heillä ei niitä ole tällä hetkellä yhtään varastossa, mutta onneksi pian tulossa lisää. "Chrome" on myös meikeissä in tällä hetkellä ja Essencellä on nyt Chrome-meikkejä niin silmille kuin huulillekin. Essencen uudessa valikoimassa on myös monta todella kivan näköistä luomiväripalettia, joita todennäköisesti tulen myös testaamaan. Toivottavasti saan näitä uutuukia pian käsiini ja pääsen esittelemään iitä täällä blogin puolella teille!


Perusvalikoiman lisäksi Essenceltä ilmestyy todella paljon pieniä kausikokoelmia (trend editioneja) ympäri vuoden. Niitä ilmestyy noin kaksi kuuakudessa, eli todella tiheään. Kaikki nämä eivät edes aina tule Suomeen ja ne ovat hyvin rajoitetusti saatavilla. Itse olen tykännyt keräillä näitä erikoiskokoelmien tuotteita ja tilaankin niitä edelleen aika usein ulkomailta (kosmetik4less.de -nettikaupasta). Näistä olisi kiva kirjoitella blogiinkin, mutta ainakaan toistaiseksi tuntuu, että siinä vaiheessa kun saaisin tuotteista blogiin asti kirjoitettua, niitä ei enää meinaa saada mistään. Ehkä pitää aloittaa esim instastoorien teko näistä trend editioneista, niin olisi edes joku kanava, missä jakaa kokemuksiani näistä tuotteista.

Mitä miltä olette Essencestä? 



Essence is revamping their products again. They do this every autumn and spring. Again, some of my favourite products are going away (*sad face*), but there is so many new interesting products that I want to test out asap!




2 kommenttia:

Mimosa kirjoitti...

Carlsonilla on myös verkkokauppa, sinne vastikään lisättiin Kauneus -kategoria ja näin ollen löytyy essenceäkin :)

Mie olin kyllä yllättynyt, kun ne uutuudet tuli hyllyyn heti 20.8 kun niiden piti alkaa vasta sillä viikolla rantautumaan kauppoihin.

Peel-off -Glitterlakat lähti hyvin pois, pidin kaksi päivää ja vasta kun irrotin, niin lähtivät nätisti :) Catricella on myös samanlaisia, itseltäni lähtee nuo essencen lakat kiertoon, kun molemmissa oli tikkuglitteriä :(

Niniane kirjoitti...

Hei kiitos tuosta Carlson-vinkistä! Lisäänpä listaan! Tampereella tais olla viime viikolla keskustassa noi uutuudet, mut tosiaan tänne syrjempään ei oo vielä tullut Cittariin eikä Tokmannille. Viimeksi tuli tosi paljon myöhemmin kun keskustaan. Ostin hetki sitten niitä Catricen peel offeja, mutta en ole ehtinyt vielä testata.