sunnuntai 2. syyskuuta 2018

Kesäkynsiä

Nyt kun on syyskuu ja enimmäinen täysin työviikko tanssinopetushommia takana, niin on kai pakko sanoa, että kesä on virallisesti ohi. Päätinkin tähän postaukseen koota pienen koosteen kesällä lakkailemistani kynsistä. Käytän kyllä kirkkaita värejä ja "kesäisiä lakkoja" ihan ympäri vuoden, mutta tottakai enemmän kesällä.


Nämä sateenkaarikynnet lakkasin niihin aikoihin kun Helsinki Pride järjestettiin, vaikken siihen osallistunutkaan. Se oli kuitenkin hyvä syy lakkailla sateenkaarikynnet. Päätin kokeilla välillä liukuväriä noin poikittain kynsille, mutta se on kyllä huomattavasti hankalampaa ja sotkuisempaa kuin liukuvärin tekeminen pystyyn kynnelle. Ainakin kun omat kynteni ovat aika kapoiset.


Kaivelin käyttööni lakat Essencen lakkojen joukosta. Essenceltä löytyy hyvin kaikki perusvärit. Erityisesti Essencen "gel nail polish" nimellä kulkevat lakat ovat aina hyvin varma valinta. Ne ovat pigmenttisiä, sopivan paksuja koostumukseltaan ja yleensäkin hyvälaatuisia.



Päätin kokeilla kuorruttaa sateekaarikynteni vielä Catricen Shake & Seal Top Coat lakoilla, joita ostin pari kokeiluun. Näitä oli muistaakseni viittä eri sävyä ja itse päädyin ostamana kaksi selkeästi toisistaan eroavaa sävyä. Punainen on nimeltään Coral Bay ja sininen Ocean Drive. Lakkaa sekoitetaan ravistamalla, jolloin kimalle leviää tasaisesti lakkaan ja sen jälkeen kynnet lakataan. Yllä olevassa kuvassa kynsillä on sininen päällyslakka ja alla taas punainen.


Seuraavat kynnet minulla oli Helsingin reissulla, kun kävin katsomassa Barbie-näyttelyn ja piipahdin pikavisiitillä myös Cesarsilla. Kynsillä on F.U.N Laqcuerin Rose Land ja Cirquen Winter Bloom. Tykkäin erityisesti näillä lakoilla tehdystä liukuvärjäyksestä.



Samoihin aikoihin testasin pitkästä aikaa leimadecalien tekoa ja koska minulla oli vielä muutamia käyttämättömiä testidecaleita (joita en ollut jaksanut väritellä mitenkään), päätin koristella nämä kynnet jäljellä olevilla leimadealeilla, joissa oli erilaisia tekstejä leimattuna valkoisella lakalla. Leimadecalit olivat muistaakseni jostakin Pueenin leimauslaatasta leimattuja. Lisäksi koristelussa oli käytössä pyöreitä Whats up Nailsin glittereillä.



Facebookin kynsiharrastajaryhmässä (kynsikoristelut) oli lakkauskilpailu kesällä ja osallistuin siihen alla näkyvillä kynsillä. Kynnet on toteutettu pääasiassa erilaisilla irtoglittereillä ja kirkkaalla lakalla. Viimeisen silauksen antavat mustat siirtokuvat.


Tein harrastukseni alkuaikoina useampaankin kertaan erilaisia kynsiä irtoglittereillä, mutta jostain syystä en ole nyt vuosiin enää sitä harrastanut. Kyllähän glitterlakat ovat paljon helpompikäyttöisiä ja vähemmän sotkevia, mutta irtoglittereistä on kieltämättä hauska sotkea ihan oma uniikki miksaus eri kokoisia ja värisiä glittereitä. Glitteriä kyllä löytyi vielä useamman päivän päästä vähän joka puolelta asuntoa...


Kirkas pinkki on yksi ehdoton kesävärini. Alla kynnet, jotka toteutin kolmella Color Clubin lakalla. Liukuvärissä on käytetty sävyjä: Space Case, Ultra-astral ja Wink, wink, Twinkle. Wink, wink, Twinkle on violetti lakka, mutta se on vuosien saatossa hieman haalistunut pinkimmäksi ja tässä liukuvärissä varsinkin se näyttää hyvin pinkiltä.


Millaisia kesäkynsiä te olette tehneet? Joko on aika siirtyä syksyisempiin kynsiin?



I think it's time to say that summer is over. So here is some examples of my summer nails.

Ei kommentteja: