tiistai 20. maaliskuuta 2018

Essencen metallihuulipunat

Vielä mennän tämäkin postaus Essencen parissa, sillä tässä postauksessa on mukaa myös juuri valikoimasta poistuvia punia, joten en halua tätä postausta hillota enää pidempään, että niitä olisi vielä mahdollista ostaa jostakin, jos joku punista innostuu.


Metallipunat taisivat lyödä itsensä läpi oikein toden teolla viime vuoden puolella ja Essencenkin valikoimasta metallipunia löytyy sekä nestemäisinä että perinteisissä huulipunahylsyissä. Essencen punissa ehdottomasti yksi hyvä puoli on se, että ne ovat halpoja, joten tällaisia erikoisempiakin värejä voi huoletta ostaa ihan vaikka testiin ja jos puna ei lopulta kovin ahkeraan käyttöön pääsisikään, ei siinä mene isoa summaa rahaa hukkaan. Essenen punan voi melestäni ostaa hyvin vaikka yksittäisiä teemabileitä tai vaikka naamiaisia varten. Metallipunaa voi myös töpötellä varovasti jonkun neutraalimman punan päälle säihkettä tuomaan, jolloin lopputulos ei ole niin "överi".

Essencen Metal Shock nestemäisissä punissa ihastuin ensimmäienä erikoisiin väreihin ja heti seuraavana huumaavan ihanan makeaan tuoksuun.  Tuoksu ei ole minusta missään nimessä liian voimakas, mutta rakastankin kaikkia huulituotteita, jotak tuoksuvat makealle.


Yllä näkyvät Metal Shock huulipunat perinteisissä huulipunahylsyissä poistuvat nyt juuri valikoimasta, joten näiden suhteen kannattaa pitää silmät auki Essencen myyntipaikkoja kierrellessä. Yleensä vanhan valikoiman tuotteet siirretään hyllykuvan päivittämisen jälkeen johonkin "poistolaariin" ja hinta puolitetaan. Punalle taitaa jäädä alehintaa vajaa kaksi euroa. Kävin itsekin ostamassa nyt poistohinnalla itselleni puuttuvia sävyjä, koska olivat niin halpoja. Ja näitä näyttäisi olevan hyvin vielä jäljellä kosmetik4less.de nettikaupassa, johon jostakin kumman syystä Essencen uutuudet eivät ole vielä saapuneet ollenkaan, vaikka Suomesta niitä saa jo monesta paikasta.

Metal Shock Lipstick 05 Purple Pistol
Olen itse huomannut, että tuo huulipunahylsyssä oleva Essencen metallipuna on oikein toimiva "pohjustaja" Essencen nestemäisille metallipunille, jotka saattavat yksistään levittyä hieman epätasaisesti tai olla paikoittain läpikuultavia. Niinpä käytänkin näitä useimmiten yhdessä. Alla siis Metal Shock Lipstick ja sen päällä Metal Shock Lip Paint. Tämä yhdistelmä on mielestäni myös aika kestävä, vaikka kyllähän huulipuna syödessä ja juodessa väkisinkin hieman kuluu. Hieman alempana on muuten muutama kuva myös siitä, miten puna kuluu päivän mittaan huulilta.

Metal Shock Lip Paint 02 Hemlock kerrostettuna Metal Shock Lipstick Purple Pistolin päälle ja pelkältään.

Essencen nestemäinen violetti Hemlock on oikeastaan ainoa näistä omistamistani Metal Shock Lip Painteista, jolle ei löytynyt aivan sämänsävyistä perinteistä huulipunaa alle. Hemlock on selkeästi hieman sinisempi yksistään ja Purple Pistolin päälle kerrostettuna taas selkeästi viininpunaisempi, koska Purple Pistol on hyvin viininpunainen itsessään. Tätä violettia nestemäistä punaa pitäisi ehkä joskus kokeilla kerrostaa myös sinisen huulipunan päälle.

Metal Shock Lipstick 04 Pink Metallica
Metal Shock Lipstick Pink Metallica on hyvin saman värinen kuin nestemäinen Lily Of The Valley. Nämä toimivat täydellisesti yhdessä! Nestemäinen puna tuo väriin kaipaamaani syvyyttä, kun yksistään pelkkä huulipuna on vähän vaisu. Alla vertailussa vasemmalla kuva heti levittämisen jälkeen ja oikealla taas muutamaa tuntia myöhemmin, kun olen mm hieman syönyt ja juonut. Eli puna haalistuu kyllä, mutta hyvin tasaisesti koko huulilta ja haalistuneen punan päälle on helppo levittää uusi kerros nestemäistä punaa.

Metal Shock Lip Paint 03 Lily Of The Valley kerrostettuna Metal Shock Lipstick Pink Metallican päälle heti levityksen jälkeen ja muutamaa tuntia myöhemmin.
Metal Shock Lipstick 06 Stargazer
Yksi ehdottomia suosikkejani näistä kaikista sävyistä oli sininen nestemäinen Belladonna. Se toimii hyvin ihan yksistäänkin, kunhan levittää huolellisen paksuhkon kerroksen,mutta helpommalla pääsee kun nestemäisen punan levittää perinteisen sinisen huulipunan päällä. Sininen Metal Shock Lipstick Stargazer on tummempi ja harmaampi kuin nestemäinen Belladonna, joka on kirkkaamman svyinen ja selkeäsi sininen huulilla. Belladonnan väri on mielestäni upea! Siitä tulee mieleen avaruus.

Metal Shock Lip Paint 01 Belladonna kerrostettuna Metal Shock Lipstick Stargazerin päälle ja pelkältään. 
Ehkä hieman yllättäen ihastuin paljon myös vihreisiin Metal Shock puniin! Vaikka vihreä huulipuna kuulostaakin helposti aika hurjalta, niin eivät nämä minusta sen "hurjempia" ole kuin musta, sininen tai harmaa huulipuna. Metal Shock Lipstick Venom on puhtaamman ihreä kun taas Metal Shock Lip Paint Poison Ivy on taas selkeästi myrkynvihreä. Venom tuo mieleen joulun ja joulukuusen kun taas Poison Ivy tuo mieleen sammalen.

Metal Shock Lipstick 07 Venom
Poison Ivy tuo huulille jopa hieman kultaista hohdetta, kun sen levittää Venomin päälle. Upea yhdistelmä mielestäni! Yksistään Poison Ivy on hiema läpikuultava ja siksi se on mielestäni ehdottomasti parhaimmillaan, kun oma huulten sävy ei paista liikaa alta, eli alla on toinen huulipuna tai rajauskynä. Kokeilin Poison Ivya myös sinisen huulipunan päälle ja sekin lopputulos oli hienon moniulotteinen. Nämä vihreät huulet kestivät todella hyvin myös syömistä ja juomista. Väri haalistui hienolla tavalla harmahtavaksi, jossa on kultaista shimmeriä. Joten Poison Ivy voisi toimia myös harmaan huulipunan päällä. Yllttäen Poison Ivy nousikin yhdeksi suosikikseni sen monipuolisuuden vuoksi.

Metal Shock Lip Paint 06 Poison Ivy kerrostettuna Metal Shock Lipstick Venomin päälle heti levityksen jälkeen ja muutamaa tuntia myöhemmin. 

Nudet metallihuulet eivät oikein koskaan ole tuntuneet ihan omalta jutultani, mutta uteliaisuuttani hankin kuitenkin itseleni testiin Metal Shock Lipstick Iron Maidenin, koska en voi vastustaa mitään ruusukultaista.Ttykkäsin Iron Maidenista itse asiassa huulilla sen verran paljon, että tätä voisin kuvitella käyttäväni toistekin ihanpelkältään. Kun tähän päälle lisättiin nestemäinen Mercury, oli lopputulos minun makuuni turhan kalpea ja uskonkin, että Mercury pääsee itsellä enemmänkin käyttöön kevyesti jonkin toisen (esim mattapunan) päälle töpöteltynä.

Metal Shock Lipstick 01 Iron Maiden ja sen päälle kerrostettuna Metal Shock Lip Paint 04 Mercury.

Viimeisimpänä, eikä suinkaan vähäisimpänä vielä kultaa huulilla! Ajattelin heti nestemäisen Arsenicin nähdessäni, että se olisi upea jonkin tumman mattapunan päälle töpöteltynä. Metal Shock Lip Paint Arsenic on kylmemmän sävyinen kuin Metal Shock Lipstick Toxicity. Toxicity oli huulillani mielestäni kivemman näköinen kuin Arsenic mutta Arsenic on kyllä näyttävämpi. Arsenic tulee todennäköisesti jatkossa toimimaan minulla "topperina" tummien punien päällä ja ehkä Toxicity löytää tiensä huulilleni toistekin joko pelkältään tai jonkin ruskea huulipunan kaverina.

Metal Shock Lipstick 08 Toxicity ja sen päälle kerrostettuna Metal Shock Lip Paint 05 Arsenic. 

Essencen Metal Shock Lip Paintit kuuluvat siis edelleen Suomen valikoimaan ja niitä voi ostaa jatkossakin, ainakin seuraavaan valikoiman uudistukseen asti. Mutta jos kiinnostuit jostakin postauksessa esitellystä Metal Shock Lipstickistä, niitä kannattaa metsästää käsiinsä nyt pikimmiten tai tilata ulkomailta, jotta et jää ilman!Here are some metallic lips with Essence Metal Shock products. I actually love the smell in Essence Metal Shock Lip Paints and I usually use them with Essence Metal Shhock Lipsticks.

2 kommenttia:

Charming Nails kirjoitti...

Upeita huulimeikkejä <3 mä kyttään koko ajan Kosmetik4lessiä, nyt kun kerrankin sieltä haluaisin tilata niin ei ole essencen uutuuksia?!

Niniane kirjoitti...

Kiitos! <3 Olen muuten tosi ihmeissäni, miksei Essencen uutuudet ole vieläkään kosmetik4lessillä, sillä yleensä ne ovat siellä aiemmin kun Suomessa.