keskiviikko 20. kesäkuuta 2018

Essence Holo Rainbow kynsilakat

Tässä taas lisää kesään sopivia holoja! Tällä kertaa lähemmässä tarkastelussa halvan ja hyvän Essencen valikoimasta löytyvät upeat Holo Rainbow kynsilakat. Nämä eivät ole mitään utuuksia, vaan ovat olleet valikoimassa jo jonkin aikaa. Toivottavasti lakat eivät poistu valikoimasta vielä pitkään aikaan, koska nämä ovat minusta sen verran uniikkeja ja siksi ehdottomasti Essencen valikoiman parhaimmistoa. Ainakaan minulle ei heti tule mieleen muita halpoja ja helposti saatavilla olevia merkkejä, joilta samanalaisia hologlitterpommeja löytyisi valikoimasta.


Holo Rainbow lakat eivät ole perinteisiä hologrammilakkoja, vaan glitterpommeja, jotka ovat täynnä hologrammista glitteriä hyvin läpikuultavassa pohjalakassa. Jos tarkkoja ollaan, niin näitä pitäisi kai kutsua hologrammiglitterlakoiksi, eikä hologrammilakoiksi, koska näissä pohjalakka ei ole hologramminen, vaan glitterit.

Valikoimaan kuuluu viisi eri lakkaa, mutta minusta niistä kannattaa hankkia vain neljä. Nimittäin violetti ja hopea lakka näyttävät kynnellä oikeastaan identtisiltä. Itse jätin violettipohjaisen hankkimatta. Lakat ovat koostumukseltaan paksua, koska ovat niin täynnä glitteriä. Siksipä minusta nämä saa parhaiten kynnelle meikkisienellä töpöttelemällä.


Minulta löytyvät sävyt ovat Holo Rocks (sininen), Hello Holo (hopea), Holo Love (vaaleanpunainen) ja Holo-maniac (vihreä). Kuvassa tikuilla kaksi paksuhkoa kerrosta jokaista lakkaa. Lopputulos on runsaasta glitteristä johtuen röpelöisen tuntuinen, melkein tekstuurilakkamainen, joten päällyslakkaa voi halutessaan levittää vaikka pari kerrosta sileämmän lopputuloksen saamiseksi.


Nämä lakat ovat laiskan näyttävistä kynsistä tykkäävän lakkailijan unelma. Jokainen lakka näyttää upealta ihan yksistäänkin kynnellä. Lisäksi näillä saa aikaan hienoja liukuvärejä ja erilaisia skittlejä. Tuijottelukynnet ovat taattu, varsinkin auringon valossa nämä kimaltelevat niin upeasti.


Ainoana miinuksena sanoisin, että paksun koostumuksensa takia lakkojen kestävyys ei ole kovin hyvä, vaan ne heposti lähtevät lohkeilemaan kynneltä hyvinkin nopeasti. Tämän estämiseksi päällyslakkaa kannattaa laittaa huolellisesti ainakin pari kerrosta ja ehkä jopa lisätä päivittäin, jos lakkauksen haluaa pitää hyvänä pitkään. Itsehän tykkään vaihtaa lakkauksia ihan muutaman päivän välein, niin tämä ei minulle ole mikään iso ongelma. Ja koska näitä lakkoja ei oikeastaan tarvitse koristella, näillä voi helposti mielestäni lakata vaikka joka päivä uudelleen.


These Essence Holo Rainbow Polishes are so beautiful! I love all of them and use them a lot.

2 kommenttia:

Nanna/Kultainen Kynsilakka-blogi kirjoitti...

Huomasin saman tuon kestävyyden kanssa :S

Niniane kirjoitti...

Moni on vähän samaa valitellut. Täytyy siis näiden kohdalla tehdä erityiden huolellisesti lakkaudtyöt, ettei ainakaan sen takia sitten heti lähde lohkeilemaan lakat.