maanantai 10. syyskuuta 2018

Picture Polishin lakkoja

Picture Polish julkaisi eilen jälleen uusia kynsilakkoja ja niitä me kynsiharrastajat olemme kieli pitkällä odotelleet jo jonkin aikaa. Eilen seurasimme innolla sävyjen julkaisemista instagramissa ja keskustelimme innoissamme uusista sävyistä facebookryhmässämme (kynsikoristelut). Uutuudet ovat nyt myynnissä Cesarsshopissa ja saa nähdä kauanko menee, että sorrun naputtelemaan tilauksen...


Tämän postauksen aiheena eivät ole Picture Polishin uutuuslakat, vaan vanhemmat lakat, jotka kokoelmistani jo löytyvät ja jotka ovat päässeet tässä kevään ja kesän aikana kynsilleni. Minulla on aika paljon julkaisemattomia lakkauksia varastossa ja keräsin tähän nyt sellaisia, joissa pääosassa ovat Picture Polishin ihanat lakat. Merkki on nimittäin ehdottomia suosikkejani! Lakkoja on kertynyt jo sen verran paljon, että voisin varmasti tehdä pienen esittelypostauksen myös omasta PP-kokoelmastani.


Blossom taitaa olla tämän vuoden julkaisuja? Kaunis vaaleanpunainen kevyesti kimmeltävä lakka. Sen kaveriksi kynsille pääsi MILVin mielestäni todella kauniit siirtokuvat ja siniset niitit.


Pirouette on ensimmäinen Picture Polishin lakkani! Taisin ostaa ensimmäisellä ostokerrallani ehkä 4 vai 5 Picture Polishin lakkaa, mutta tämän poimin ensimmäisenä käteeni, koska nimi oli tanssiin viittaava ja tiesin siksi, että se on saatava. Lakka ei taida olla enää saatavilla, jote hyvä että tämä tuli aikoinaan hankittua. Lakka on upea ja en oikein ole keksinyt tähän sopivia koristeita, vaan tykkään enemmän jättää kynnet koristelematta kun käytän tätä lakkaa, jotta sen upeus tulee tarpeeksi näkyviin.


Picture Polishin kesän kokoelma oli aivan napakymppi mielestäni ja hankinkin kokoelman kuudesta lakasta viisi. Alla olevilla kynsillä näkyy ihana uniikki Fresh. Tämä oli heti ensimmäisistä kuvista lähtien pakko saada. Lakassa on hyvin kevyttä kimallusta, joka ei kuvissani kyllä näy oikeastaan yhtään.


Fresh sai kynsille kaverikseen NCLA:n kauniin valeanpunaisen lakan ja leimadecalit, jotka näyttivät mielestäni ihan crackle-lakalta! En ensin tajunnut sitä kun katselin kuviota leimauslaatassa, mutta kun olin asettelemassa kuvioita kynsilleni, ne olivat minusta ihan kuin crackle-lakalla toteutetut. Ehkä pitäisi kaivella ne omat crackle-lakat kaapin perältä ja kokeilla niitäkin taas pitkästä aikaa?


Picture Polishin Arabian pääsi kynsilleni eräisiin kesähäihin. Halusin sekä sormien- että varpaiden kynsille punaisen lakan, joka sopisi punaiseen huulipunaani ja tämä yksiö valikoitui siihen tehtävään.

 

En raskinut poistaa punaista lakkaukstani vielä seuraavana päivänä, koska se oli nin nätti ja hyväkuntoinen. Päätimpä siis pitää punaista lakkausta pohjana ja lähdin koristelemaan kynsiäni toisilla lakoilla ja leimauksilla. Tulikin pitkästä aikaa toteutettua aika monimutkaiset kynnet!



Töpöttelin kynsien kärkeen Picture Polishin uudistettua Summeria, jonka kultaisuus tuli todella hyvin esiin punaisella pohjalla. Enpä olisi arvannut, että tällä lakalla saa tällaista jälkeä! Leimasin punaisia kiemurakuvioita Konadin leimauslakalla ja valkoisia pitsikuvioita ja korukuvioita Dashican leimauslakalla. Valkoiset pitsikuviot olivat sen verran peittävät, etä töpöttelin niiden päälle vielä Summeria ja Dependin kultaista lakkaa, jota yleensä käytän leimaukseen. Eikä siinä vielä kaikki! Tämän jälkeen laitoin kynsille vielä siirtokuvia, niittejä, mikrohelmiä ja glitterlakkaa. Näissä kynsissä on siis melkeinpä kaikkea mahdollista! Lakkaus kesti hyvänä monta päivää, kun maltoin lopuksi laittaa reilusti päällyslakkaa.


Olen pitkään suosinut aika yksinkertaisia koristeluja kynsillä, joten oli todella hauskaa kerrankin puuhata oikein pidemmän kaavan mukaan kynsien parissa. Leimailu onnistui mukavan helposti tällä kertaa, onneksi. Tuo leimailu on aina vähän semmoinen arvoitus, että etukäteen ei voi koskaan tietää sujuuko homma juuri sinä päivänä kuin tanssi vai ei. Tällä kertaa taisivat olla tähdet sopivassa asennossa ja leimailu oli oikein kivaa puuhaa.


Mitkä näistä kynsistä ovat suosikkisi? Mitä mieltä olet Picture Polishin lakoista?



Here are some nails made with Picture Polish polishes. I just love Picture Polish nail polishes.

3 kommenttia:

E-S kirjoitti...

Onpas tuo Pirouette kivannäköinen! :)

Niniane kirjoitti...

E-S: Kiitos, se on todella tuijottelulakka! :)

Mima kirjoitti...

Tuo Pirouette on menny minusta kokonaan ohi mutta gosh miten kaunis lakka!!