torstai 19. heinäkuuta 2018

Kauneusbloggaajien festarihaaste

Kauneusbloggaajajoukolla kehittelimme taas yhteisen haasteen ja tällä kertaa teemaksi valikoitui kesän festarit. Jokainen sai valita haluamansa festarin ja toteuttaa festariin sopivan lookin. Vaitsin omaksi festivaalikseni Tammerestin, joka on nyt parina vuonna tullut tutuksi. Tammerfest alkaa tänään 19.7. ja kestää koko viikonlopun.


Koska viime aikoina on ollut niin upea aurinkoista ja suorastaan kuumaa, päätin ottaa tämän festarityylissäni huomioon. Hiukset siis ylös sotkuiselle rennolle nutturalle, päälle rento ilmava mekko ja kasvoille meikki, joka pysyy koko päivän hikisessä menossa mukana. Kokonaisuuden kruunaavat minusta täydelliset festariasusteet, eli metallisävyiset feikkitatuoinnit rintakehässä ja niskassa. Mikään uusi juttuhan nämä feikkitatuoinnit eivät ole, mutta minusta ne ovat ihania varsinkin kesällä käytettäväksi. Ja nyt kun on oikeasti vielä sellaiset kelit, että näitä pystyy myös ihan esitellä, eikä tarvitse toppatakki päällä festaroida. Omat tatuointini olen tilannut jo useampi vuosi sitten jostakin nettikaupasta muistaakseni, mutta tänä kesänä vastaavia feikkitatuointeja löytyy ihan vaikkapa Rimmeliltä.


Festarimeikkiin kuuluu mielestäni ehdottomasti glitter. Halusin taas päästä kokeilemaan jotakin uutta ja levitin glitteriä tällä kertaa ikään kuin pisamiksi kasvoille, eli hyvin laajalle alueelle: poskipäille, nenänvarteen ja ohimoille. Sekoitin useampia eri glittereitä ja valitsin käyttööni erilaisia kullan sävyjä, koska ajattelin niiden olevan tavallaa kivan neutraaleja ja sopivan hyvin ruskettuneelle iholle auringonpaisteeseen. Kulta on kantava teema koko meikissä, sillä sitä löytyy myös huulilta ja levitin myös kullansävyistä highlighteria reilusti poskipäille ja ohimoille ennen glitteriä.


Koska halusin festarimeikistäni mahdollisimman hyvin sään kestävän, tein erittäin kevyen meikkipohjan ja levitin vain hiukan meikkivoidetta niille alueille, jotka eniten ja nopeimmin punoittavat ja joissa on vähän epäpuhtauksia peitettävänä. Väritöntä puuteria töpöttelin kevyesti myös kasvoille. Poskille sudin reilusti Lumenen aurinkopuuteria, joka on jo pitkäaikainen suosikkini ja vielä reilummin sudin kultasävyistä theBalmin Mary-Lou Manizer highlighteria sekä poskipäille että ohimoille. Tämä highlighter sopii mielestäni todella hyvin kevyseti lisättynä arkeen, mutta sillä saa myös näyttävämmän lopputuloksen. Ja tuote on mielestäni upea hieman päivettyneellä iholla, vaikka sopiikin myös kalpeille. En käyttänyt ollenkaan poskipunaa, joka on todella yllättävää minulle. Mutta tämä look ei sitä mielestäni tarvinnut.


Jos ja kun haluaa tehdä varmasti kestävän kulmameikin, on minusta ehdoton valinta Anastasia Beverly Hillsin kulmapomade. Se kestää kaiken. Koska muu meikkini on hyvin minimaalinen glitterin lisäksi, tein kulmista paksut ja vahvat. Oma pomadeni on jo aika vanha ja hieman väärän sävyinen, hieman turhan lämmin/punertava, mutta nyt kun hiusteni väri on päässyt taas haalistumaan, pystyn taas tätä käyttämään jotenkin. Monen muunkin merkin kulmapomade on erittäin hyvä (kuten Milani ja NYX) ja melkein pomade kuin pomade pysyy hyvin ainakin minun kulmissani, mutta tämä ABH nyt vain on varmin kaikista, joten se on ehdoton valintani hellepäiviin.

Silmämeikkinä minulla ei tässä ole kuin ripsiväriä, koska kuumassa luomivärit kuitenkin paakkuuntuisivat. Ripsillä kevyt kerros Essencen Lash Princess Sculpted Mascaraa, joka on melestäni melkeinpä yhtä mainio kuin saman sarjan vihreillä koristeilla varustettu False Lash Effect Mascara. Tuo "vihreä versio" tulee varmasti olemaan ikuinen suosikkini Essencen ripsareista, vaikka moni muukin on kyllä ehdottomasti kehumisen arvoinen. Nämä Essencen ripsarit eivät ole itsessään vedenkestäviä, joten käytän niiden päällä aina vedenkestävää top coatia varsinkin kuumilla ilmoilla ja silloin, kun on vaarana, että ripsari voisi sotkeentua.


Glittereitä en kiinnittänyt tällä kertaa millään erillisellä glitter primerilla, vaan Sleekin All That Glitters geelillä, jossa itsessään oli jo pientä kultaista glitteriä seassa. Töpöttelin glittergeelin päälle Glitternistin Kohokukkia Rose Gold setistä sävyä Tia ja vielä Essencen kultaista glitteriä sävyssä Golden Nuggets, jossa on isoja ja pientä kuusikulmaisia glittereitä, sekä tikkuglitteriä sekaisin. Näistä kolmesta tuli jo minusta kivan monipuolinen miksaus. Glitterit pysyivät hyvin ilman erillistä primeria.


Koska kaikki käyttämän glitterit olivat pet-muovia, poistin ne meikipoistoaineeseen kostutetulla vanulapulla pyyhkimällä, jotta sain glitterit roskiin. Vasta sen jälkeen aloin pestä kasvoja vedellä. On tärkeää, ettei glitteriä huuhdo alas viemäristä. Glitterit oli helppo poistaa Garnierin silmämeikinpoistoaineella.


Kultaiset huulet toteutin H&M:n kultaisella punalla, mutta koska se on käsittääkseni ollut jonkinlainen limited edition, esittelen tässä teille vaihtoehtoisen tuottee myös. Nimittäin Essencen Metal Shock puna sävyssä 8 on melkein identtinen tuon H&M:n punan kanssa. Ainoastaan suorassa auringon valossa punat näyttävät hieman erilaiselta, H&M on hieman tummempi kuparisempi. Alla swatchattuna Essence vasemmalla ja H&M oikealla.Punat eivät ole kovin kestäviä, eli niitä joutuu lisäämään päivän mittaan huulille, kuten normaaleja huulipunia yleensäkin. Muuten koko meikin suunittelin hyvin kestäväksi, jota ei tarvitse päivän mittaan korjailla. Viimeistelinkin koko meikin NYXin mattapinnan antavalla setting spraylla.


Muut tähän haasteeseen osallistuneet kauneusbloggaajat listaa tähän alle ja lisään linkkejä listaan sitä mukaa, kun postauksia tulee ulos. Festarimeikkejämme löytyy myös instasta hastageilla #meikkihaaste ja #festarimeikkihaaste

Here is my festival make up made for beauty bloggers' makeup challenge.

4 kommenttia:

Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti...

Ihana Tammerfest-meikki <3

Niniane kirjoitti...

Mira: Voi kiitos! :)

Charming Nails kirjoitti...

Hieno meikki ja kivat tatskat :)

Niniane kirjoitti...

Charming Nails: Kiitos! Onneksi on ollut tänä kesänä sellaiset kelit, että on päässyt noita tatskojakin käyttämään. Viime kesänä ei meinaan niille oikein käyttöä ollut!