lauantai 28. heinäkuuta 2018

Kultaa kynsillä

En millään malttaisi näillä helteillä istua naputtelemassa koneen ääressa blogipostauksia, vaan olen yrittänyt ottaa helteistä kaiken irti ja viettää aikaani auringosta nautien ja uiden (jota en ole muuten tehnyt useampaan vuoteen!). Joten postailuni voi olla vielä elokuussakin aika satunnaista, mutta yritän nyt ottaa itseäni hieman niskasta kiinni, sillä luonnoksissa on useampia puolivalmiita postauksia odottamassa julkaisua. Mm aiemmin lupailemani esittely  Kiara Sky lakoistani ja tottakai paljon kynsikuvia. Niin ja olisihan sitä kiva vähän kertoa, mitä kaikkea on tullut nyt kesällä tehtyä!

Tässä postauksessa esittelen parit kynnet viime vuoden puolelta, joita ei vielä blogissa ole nähty.


Ensimmäisenä kynnet, joissa on käytetty OPIn ja Essencen lakkoja. Tässä skittlettessä on vähän kaikkea. On eri lakkakoostumuksia, on siirtokuvia, on liukuvärjäystä. OPI Bond Girls kokoelman hiekkalat ovat ihania ja niitä tulee kyllä käytettyä liian vähän. Tässä lakkauksessa tein liukuvärin Honey Ryderilla ja Pussy Galorella. Ihania kummatkin! Siirtokuvistani ei löytynyt Bond-tyttöjä, mutta Marilyn Monroe kuitenkin.
Toinen lakkaus on pikainen ranskis parilla aksenttikynnellä illanviettoon, jossa minulla oli pikkumusta päällä.  Lakkaan todella harvoin kysiäni kesken päivän. Jos minulla on jokin ilta menoa, teen yleensä kynnyt jo edellisenä iltana valmiiksi, koska olen tottunut lakkaamaan kynsiäni aina ennen nukkumaan menoa. Näin kynnet saavat aian kuivua yön yli.


Rakastan tehdä ranskalaisia lakkauksia niin, että töpöttelen ranskiksen rajalle glitterlakkaa, jolloin maalausjäljen ei tarvitse olla kovin huolellista. Helppoa ja silti lopputulos on aina näyttävä, kun käyttää glitteriä.

Aksenttikynsien kultainen lakka on upea KBShimmer Citrine. Töpöttelin ranskiksen rajalle ensin Golden Rosen mustapohjaista glitterlakkaa ja sen jälkeen vielä hieman Citrineä. Kuka muuten muistaa nämä Golden Rosen Jolly Jewels lakat, jotka olivat todella iso hitti aikoinaan kynsipiireissä? Hauskaa löytää tämmöisiä lakkoja omasta kokoelmastaan, joihin liittyy muistoja. Näitä sai aikoinaan Seppälästä ja kaikki kynsiharrastajat ostivat näitä. :D Mikähän se vuosi oli, kun näitä myytiin?
Here are two older nails that I have not published yet for some reason.

1 kommentti:

Nanna/Kultainen Kynsilakka-blogi kirjoitti...

Ai että tuo vaaleemmissa kynsissä olevat peukalo ja pikkurilli! ♡_♡