sunnuntai 1. heinäkuuta 2018

Cesarsshopin ihania uutuuksia (ja käynti paikan päällä)

Olin kesäkuun ensimmäinen päivä käymässä Helsingissä päivän pikavisiitillä, koka mulla oli sopivasti lomaa ja CesarsShopissa järjestettiin silloin tuotetestauspäivä. Ajattelin, että ei näitä kynsiharrastajien juttuja nykyään liikaa järjestetä, joten ostin itselleni muutaman euron liput onnibussiin ja odotin innolla reissua Helsinkiin ja kynsilakkataivaaseen.


Olin itse asiassa todella tehokas ja onnistuin samalla reissulla näkemään useampaakin Helsingissä asuvaa kaveriani. Tuli käytyä mm syömässä ja skumppaa juomassa. :) Tässä postauksessa kuitenkin keskityn nyt lähinnä siihen Cesarsilla vietettyyn aikaan. Suuntasin itse Cesarsille aika lailla heti kun "tapahtuma" alkoi klo14, koska 15 ensimmäistä paikalle saapuvaa sai ilmaisen NCLA kynsilakan.


Cesarsilla oli paikalla mukavan paljon kynsipiireistä tuttua porukkaa ja tottakai myös omistaja Satu. Oli muuten ihanaa päästä tapaamaan monia ensimmäsitä kertaa ihan kasvotusten! Paikanpäällä aikaa vierähti useampi tunti ja se meni kyllä aivan siivillä! Meille oli varattu paikan päälle vähän syötävää ja juotavaa, sekä paljon uutta ihanaa testattavaa! Kauppaan oli nimittäin juuri saapunut Moyran tuotteita suoraan Budapestista! Moyralla on valikoimassaan mm paljon erilaisia leimauslaattoja ja -lakkoja ja erityisen kiinnostunut olin folioleimauksesta, jota varten Moyralla on kehiteltynä tuotteet sekä tavallisille lakkaajille että geelikynsien tekijöille.


Folioleimaus oli onneksi hauskaa ja helppoa! Testailin tekiikkaa ensin tikuille ja homma onnistui hienosti Moyran omalla läpinkyvällä leimasimella. Sillekin siis iso suositus! Ehdottomaksi suosikiksesi nousi hologrammifolio, joka takasi mielettömän hienon sateenkaaren väreissä välkehtivän lopputuloksen! Parin testikynnen jälkeen päädyin tekemään hologrammifoliokuviot myös pariin omaan kynteeni. Kynsilläni oli pohjana upea NCLA:n kultainen hologrammilakka Steppe, jolla olin lakkaillut kynnet edellisenä iltana kotona ihan se mielessäni, että koristellaan kynnet sitten Cesarsilla huomenna jotenkin. No, päätin stten että more is more ja hologrammilakka sai päällensä hologrammifolioleimaukset.


Moyran leimauslaattojen kuviot olivat upeita ja valikoima todella laaja! Olen Moyraan joskus aiemminkin jossain yhteydessä tormännyt ohimennen, ainakin YouTubesta löytyy Moyran leimausohjevideoita, joita joskus olen katsonut ja jollekin aloittelevalle leimaajalle linkannut. Mutta ikinä ei ole tullut ttustuttua tarkemmin merkin tuotevalikoimaan, enkä ole missään törmännyt käyttökokemuksiin merkin leimaustuotteista tai päässyt aiemmin niitä itse kokeilemaan. Niinpä esim laattoja selaillessa meni hetki jos toinenkin, kun yritti valita mieleistä kuviota omille kynsille. Meillä oli testissä merkin "minilaatat", jotka itseasiassa eivät kyllä minusta mitää miniä ole nähneetkään, koska vastaavat kooltaan about MoYou Londonin leimauslaattojen kokoa. Moyran isot laatat taas ovat samaa kokoluokkaa kuin Über Chicin laatat.


Ensikosketukseni Moyraan oli kyllä vakuuttava. Leimauslakat, stamperi, foliot, vesipohjainen päällyslakka ja laatat vaikuttivat kaikki oikein laadukkailta ja lisäksi niiden hinta on minusta oikein kilpailukykyinen. Kun vertaa esim kestosuosikkiini ja aina varmaan Konad merkkiin, ovat Moyran leiamustarvikkeet samaa hintaluokkaa. Konadin perus leimauslakat maksavat Cesarsshopissa 5e ja Moyran tavalliset leimauslakat taas 4,5e. Leimauslaattojen, varsinkin niiden isompien kuviot ovat kookkaita ja sopivat pidempikyntisellekin. Minilaattojen kuviot olivat myös omalle kynnelleni reilun kokoisia. Minileimauslaatat maksavat Cesarsshopissa hieman vajaa 7e, kun samaa kokoluokkaa olevat MoYou Londonin laatat ovat hieman vajaa 8e Cesarssilla. Koko Cesarsshopin Moyran valikoimaan pääset tutustumaan täällä. Valikoimassa on myös paljon geelikynsien tekoon tarkoitettuja juttuja, ei vain näitä leimaustarvikkeita.


Ostoskoriini tuotetestaupäivänä päätyi NCLA:n tarjouslakkoja, Kiara Sky merkin ihania uutuuslakkoja, What's Up Nailsin pyöreitä glittereitä (joita olen aiemmin kynsien lisäksi käyttänyt kasvoillani) ja China Glazen Get It Right, Get It Bright. Näistä pääsette ainakin Kiara Skyn lakkoihin tutustumaan toivottavasti piakkoin tarkemmin myös täällä blogin puolella, koska olen aikeissa esitellä oman kokoelmani tältä merkiltä, joka on kasvanut nyt tasaisen varmasti siitä lähtien, kun merkki tuli Cesarsshopiin myyntiin. Kiara Sky taitaa olla tunnetuin dip powder systemistään, jolla voi tehdä helposti rakennekynnet, mutta merkiltä löytyy kattava valikoima myös erilaisia ihania kynsilakkoja.


Tällä viikolla minulle saapui iso tilaus (tai oikeastaan kolme tilausta, jotka toimitettiin nyt yhtä aikaa, kun kaikki ennakkotilatut tuotteet olivat saapuneet kauppaan) Cesarsshopista, joka sisälsi mm ensimmäiset omat Moyran tuotteeni, Picture Polishin upeita uutuuksia, F.U.N Lacquerin ennakkotilatut lakat, sekä Konadin alennuksessa olleita leimauslaattoja. Nyt kokoelmistani löytyy ihan muutamaa laattaa vaille kaikki Konadin pyöreät leimauslaatat, joista on muodostunut itselleni jo tietynlainen keräilykohde. Konadin laatat olivat ne ensimmäiset, joiden avulla leimauskoristeluun alkujaan tutustuin.


Yritän piakkoin päästä kokeilemaan folioleimausta ihan kotioloissa, jolloin voin esitellä tarkemmin ostamiani Moyran tuotteita täällä blogissakin. Tämän postauksen loppuun haluan kuitenkin näyttää vielä tikkukuvat hankkimistani uusista lakoista, jotka nekin toivottavasti pääsevät pian myös kynsille asti. Ainakin Picture Polishin Eternal ja Fresh suorastaan kiljuvat kesää, joten niillä tulee varmasti lakattua nyt kesällä. F.U.N Lacquerin lakat ovat sävymaailmaltaan hieman syksyisempiä, mutta lakoissa oleva holohitula tulee kyllä kesäisessä auringonpaisteessa parhaiten esiin.

 

Picture Polishin viimeisin kuuden lakan kokoelma julkaistiin ennen juhannusta ja sitä odotettiin aikamoisella innolla kynsiharrastajapiireissä. Sävyvalikoima tuntui olevan ihan kaikkien mieleen! Kaksi väriä myytiinkin loppuun Cesarsshopista jo ensimmäisen vuorokauden aikana ja itsellenikin lähti mukaan heti kättelyssä neljä sävyä kuudesta, kun yritin olla todella harkitseva ja karsia edes jotain pois. Todennäköisesti tulen vielä hakkimaan niistä kahdesta puuttuvasta lakasta ainakin Destinyn...


Picture Polishejani tikuttaessa huomioin, että kaikissa lakoissa tuntui olevan Picture Polishille tyypillinen hyvä koostumus ja tikuille laitoin perinteiseen tapaan kaksi kerrosta lakkaa. Lakat yllä olevassa kuvassa ovat siis vasemmalta oikealle Princess, Royal, Eternal ja Fresh. En oikeasti osaa yhtään sanoa, mikä näistä on suosikkini. Kaikki olivat vielä hienompia luonnossa kuin kuvissa ja tykkään kaikista aivan tajuttoman paljon. Valinnanvaikeus iskee, kun yritän päättää, millä näistä ensimmäisenä lakkaisin. Mutta ehkä päädyn Freshiin, koska se on näistä ehdottomasti se uniikein ja ehkäpä juuri sellainen sävy, jota kovasti Picture Polishin valikoimaan on odotettu.


F.U.N Lacquerin lakkoja en ole hetkeen ostanut ja viimeisimmän ostokerran jälkeen on ilmestynyt useampia kokoelmia, joten jouduin näidenkin kohdalla aika pitkään valikoimaan, mitä lopulta tilaan. Päätin, että neljä täytyy olla ihan maksimi, vaikka olisin voinut tilata hyvin kuusikin lakkaa. Lopulta hieman huvitti, että aika toisiinsa sointuva värimaailma näissä kaikissa valinnoissani lopulta oli, mutta minkäs teet, kun kaikki violetin ja vaaleanpunaisen välimaastossa liikkuva vaan vetoaa. :D Päädyin ostamaan itselleni lopulta seuraavat lakat: Unicorn Love, Berry Smoothie, Flattering ja Bachelorette Party. Mietin pitkään, ovatko Berry Smoothie ja Flattering turhan lähellä toisiaan, mutta kyllä niistä toinen on selvästi lila ja toinen vaaleanpunainen. Minulta tosin löytyy jo pari samaa sävymaailmaa olevaa Funia, mutta usko on vahva, että kaikki ovat tarpeeksi erilaisia keskenään. Näistä neljästä Unicorn Love oli läpikuultavin ja toimisi varmasti yhdellä kerroksella myös vaikka topperina mustan päällä. Berry Smoothie ja Bachelorette Party sisälsivät hieman isompia glitterpaloja, joten niiden koostumus oli hieman kökömpi, mitä olen ehkä Funien kohdalla tottunut, mutta pullon kunnollinen ravistelu ja päällyslakan käyttö varmasti auttavat asiaa sen verran, ettei lopputulos jää liian röpelöiseksi. 

Nyt kysymys kuuluukin, mitä te lukijat ehkä haluaisitte nähdä näistä kaikista ensimmäisenä blogissa tarkemmin? (Vai voiko näistä edes valita, kun kaikki ovat niin ihania?!)I visitedin Helsinki and Cesarsshop in the begining of June and tried out Moyra stamping products there. They were awesome! I also made huge order (or three) to Cesarsshop later that month and got so many awesome new products. Now I can't decide what to try out first!

6 kommenttia:

Charming Nails kirjoitti...

Ihania ostoksia! Mietin pitkään Unicorn Lovea mutta hyvä etten ostanut, en tykkää jos ei peitä kunnolla. Kiinnostaisi kyllä nähdä sun Kiara Sky kokoelma :)

Laura kirjoitti...

Ihania lakkoja oot ostanu 😍 ja oli kiva tavata cesarsilla 😊 mulla lähti 5/6 noista pipon Uusista mukaan 😂

Nanna/Kultainen Kynsilakka-blogi kirjoitti...

Oooph mitä herkkuja! :o Jos lakoista puhutaan ni unicorn love ois ihana nähdä kunnolla kynsillä!♡

Niniane kirjoitti...

Charming Nails: Mäkin jätin osan himottavista lakoista ostamatta uudesta kokoelmasta siksi, että vaikuttivat vähän ohuilta koostumukseltaan ja ostin sitten vanhempia peittävämpiä. Kiarat tulossa blogiin esittelyyn tässä heinäkuun aikana. :)

Laura: Kiitos, ihania on munkin mielestä! :D <3 Oli kiva nähdä toivottavasti nähdään toistekin! :) Onneks en oo ollut ainoa, joka "vähän sekos" uusista PiPoista. Tää mun neljähän tais olla jopa oikeasti aika maltillinen määrä... 😂

Nanna: Unicorn Love kyllä päätymässä varmaan aika pian kynsille, koska se minuakin kovasti kiinnostaa, että miltä näyttää ihan varsinaisesti kynnellä ja myös eri lakkojen päällä.

E-S kirjoitti...

Hyvä reissu selkeästi, ja lakkojen lisäksi herkullisia ruoka- ja juomakuvia! 😋 Picture Polishit ovat houkutelleet minuakin, mutta yhtäkään noita uusia en ole vielä ostanut. Toisaalta myös F.U.N:in Unicorn Love kiinnostaisi nähdä kynsillä.
terkuin, samis-Addu-takki 😉

Niniane kirjoitti...

E-S: Tuo on muuten ehdoton lempparini kaikista Addun takeista, joita on tulut hankittua! :)