torstai 7. kesäkuuta 2018

Ihana Picture Polishin Embrace

Picture Polishin on lakkamerkki, joka kasvattaa määräänsä lakkakaapissani tasaisesti koko ajan. Kauniit pullot, hyvälaatuinen yleensä parilla kerroksella peittävä lakka ja kauniit kimaltelevat sävyt saavat julkaisu toisensa jälkeen minut huokailemaan ihastuksesta. Uusista julkaisuista tulee usein hankittua pari lakkaa heti ja lisää sitten myöhemmin... Yksi tämmöinen "heti pakko saada" sävy minulle oli Embrace, joka julkaistiin ensin vain settinä yhdessä huulipunan kanssa. Nykyään lakkaa saa myös yksistään.


Lakan on suunnitellut "kuivamarmorointijumalatar" Sveta Sanders, jonka ihania kuivamarmorointeja on varmasti jokainen lakkafanaatikko joskus ihastellut. Embrace on juuri sellainen "likainen pinkki", joita en voi vastustaa. No, en tiedä voinko vastustaa mitään pinkkiä... Lakassa on Picture Polishille tyypillistä ihanaa holohitulaa seassa. Lisäksi plussaa oli vielä se, että pidän tällaisesta sävystä myös huulilla. Siksipä kotiutin heti epäröimättä koko setin, kun se julkaistiin.


Kynsille Embrace pääsi yhdessä China Glazen "poniholon" aka I Sea Poniesin ja OPIn I Snow You Love Me palloglitterilakan kanssa. China Glazen lakoista jaksan innostua aina vaihtelevasti, mutta tämä My Little Pony -kokoelma kyllä osui ja upposi tälle ponifanille. Ja se on aina hienoa, että tällainen jokseenkin valtavirtaa oleva lakkamerkki tekee hologrammilakan (eivätkä vain indiemerkit)! Holo ei tässä ole mitenkään älyttömän voimakas, mutta kaunis ja havaittavissa oleva kuitenkin. China Glazen uudessa kesän 2018 kokoelmassa on muten myös hologrammilakka! Se on sävyltään sininen, kun ponikokoelman holo oli hopea. Vielä en ainakaan ole kyseistä lakkaa hankkinut, mutta katsotaan, miten lopulta käy...


Tällaiset ihanat kimmeltävät lakat eivät paljoa koristeluja kaipaa, jotta niiden upeus ei peity kaiken koristelun alle. Siksipä laitoin vain muutaman palloglitterin I Snow You Love Mestä koristamaan kynsiäni. Tämä lakka on kyllä nerokas keksintö, koska palloglitterit voittavat helppoudessaan ja pyysvyydessään kaikki strassit. En tiedä, miksen muista kaivaa kyseistä lakkaa useammin esiin.


Picture Polishin lakkoja saa ostettua mm. Cesarsshopista, josta tämä ihana sävy on kyllä valitettavasti tällä hetkellä loppu. Mutta kannattaa ehdottomasti pistää nimi mieleen ja tilata, kun loppuneisiin sävyihin tulee taas täydennystä.


Kuten jo aiemmin tuli mainittua, pidän erittäin paljon likaisesta pinkistä myös huulilla ja tämä Picture Polishin huulipuna onkin ollut minulla ihana rkikäytössä useasti. Koostumus on hyvä, puna levittyy tasaisesti huulille ja tuntuu miellyttävältä.

Here is one of my favourite Picture Polish nail polish Embrace and lipstick to go with it.

Ei kommentteja: