maanantai 11. kesäkuuta 2018

Color Clubin täydelliset kesälakat: Halo Crush kokoelma

Kesä on täydellistä aikaa lakata hologrammilakoilla, koska aurinko tuo lakkojen parhaat puole esiin. Color Club julkaisi juuri sopivasti nyt kesäksi uusia Halo Crush lakkoja, joita innostuin heti, sillä Color Clubin Halo Hues lakat ovat yksiä ehdottomia suosikkejani, mitä hologrammilakkoihin tulee. Kumpaakin Color Clubin kokoelmaa voi ostaa Cesarsshopista.


Miten nämä Halo Crushit sitten eroavat normaaleista Halo Hues hologrammilakoista? Näissä on mukana hologrammisuuden lisäksi vielä pientä säihkyvää glitteriä! Lopputulos onkin siis hieman karhea, ei kuitenkaan ihan tekstuurilakkamainen, vaan jotain siltä väliltä, koska glitteriä on hieman harvemmassa. Päällyslakkaa voi laittaa vaikka pari kerrosta, niin pinta kyllä tasoittuu. Ehkä töpöttelemällä lakkaan saisi kunnolla roukean pinnan.


Lukemieni arvostelujen perusteella näissä on hieman eroa sävyjen välillä mm karheudessa ja peittävyydessä ja huomasin sen kyllä itsekin. Erot eivät kuitenkaan ole kovin suuria. Päädyin pitkän harkinnan jälkeen ostamaan kokoelmasta kolme eri sävyä: hieman vaaleanpunertava persikkainen Back To The Grind, vaalea lila I've Got A Crush ja sininen Piece Out.

Kaikki nämä sävyt ovat ihania ja vaikka minulla on useita Halo Hues lakkoja, on kokoelmassani tilaa ehdottomasti myös näille Halo Crush lakoille. Etenkin kultainen Smashing Review jäi vielä houkuttelmaan...


Yllä oleva kuva on otettu auringonvalossa, jolloin lakassa näkyy sateenkaariefekti ja alla oleva kuva taas varjossa, jolloin lakan glitterinen koostumus näkyy minusta paremmin. Nämä ovat siis kauniita sekä auringossa että varjossa. Itsessään näin kaunis lakka on minusta aina haasteelista koristella, koska lakkaa ei halua liikaa peittää. Niinpä olin esim sinisillä kynsillä ihan ilman koristeluja.


Lakoissa on glitteriä, joten ne ovat hieman haastavampia poistaa kuin tavalliset lakat, mutta itse selvisin poistosta kivasti vaikka en käyttänyt peel off -lakkaa. Käytin vain tehokkaaksi todettua kynsilakanpoistoainetta. :)

Alla olevassa ranskislakkauksessa minulla oli käytössä Back To The Grind lakan kaverina muistaakseni Bluesea siirtokuvat ja Lumenen CC kynsilakka koko kynnellä, sekä Essien Good To Go päällyslakka.

I just love these Color Club Halo Crush nail polishes. Perfect for summer. So pretty and different enough from Halo Hues, so I can buy them both.  :D

2 kommenttia:

Charming Nails kirjoitti...

Ihana tuo Back To The Grind lakkaus <3

Niniane kirjoitti...

Charming Nails: Voi kiitos! <3 Pitkästä aikaa tein ranskiksen ja käytin tuollaisia siirtokuvia.