maanantai 16. lokakuuta 2017

Ihana elokuinen #mökkimiitti!

Minusta on ihana pästä aina välillä tapaamaan muita kosmetiikkafaneja, bloggaajia ja kynsiharrastajia! Elokuussa tähän tarjoutui pitkästä aikaa tilaisuus, kun Maria järjesti Joensuussa meille #mökkimiitin. Meitä oli paikalla 14 bloggaajaa ja sen verran mukavaa oli seura ja päivän ohjelma, että aika kului ihan siivillä!

(kuvasta kiitos Maria!)

Tulin itse Joensuuhin Kuopiosta, jossa tulee käytyä liian harvoin ystäviä tapaamassa. Nyt sain kaksi kärpästä yhdellä iskulla, kun otin välietapikseni Kuopion, josta tein sitten noin vuorokauden mittaisen reissun Joensuun miittiin. Joensuuhun matkasin Charming Nailsin Tainan ja MaittaLyn Maitan kanssa, jotka tarjosivat ihanasti minulle kyydin. Joensuussa napattiin vielä kaupasta vähän grillattavaa ja Nanna kyytiimme ja suuntasimme Marian luo, jossa meidät otti vastaan Marian lisäksi Blinger Shimmerin Mira, joka oli auttamassa järjestelyissä.


Paikanpäällä meillä oli ensimmäisenä ohjelmassa grillailua ja tarjolla oli myös kaikenlaisia ihania herkkuja, joita meille tarjosivat Ruohonjuuri (pähkinöitä ja kuivattuja marjoja), Luomuruokatukku (teetä, suklaata, maissinaksuja), TwistBe (hunajaa, puolukkakoivusokeria, nokkosrouhetta ja marjajauheita), Oululainen (jälkiuunilastuja) ja Kahvila Houkutus, josta saimme upean MokkaHovi-kakun maisteltavaksi. Houkutus on minulle tuttu kahvila jo Kuopiosta ja ihan ehdottoia leppareitani. Siellä on pakko käydä aina kun Kuopiossa käyn.

Miitin naposteltavista sai kivasti uusia vinkkejä, miten voisin vähän monipuolistaa omia välipalaherkkujani. Pähkinät ovat olleet jo vuosia herkku naposteltavaani kun olen töissä ja nyt pääsin maistamaan monia itselle ihan uusia juttuja, kuten Inka-marjoja. Toivon, että näitä "vähän erikoisempia herkkuja" tulisi bongailtua vaikka viikonloppuna I love me -messuilta ja jos joku kiva messutarjous sattuu löytymään, niin ostan varmasti! Miittiherkuista ihastuin erityisesti suklaaseen, josta löytyi hunajaa ja leivänpaloja ja maissinkasuihin, joissa oli sopivan tulinen maku! Myös jälkiuunilastut olivat todella koukuttavia ja ne sopivat mainiosti dippailtavaksi! Niin ja ehdottomasti ihania testailtavia olivat myös English Tee Shopin teet, koska itsehän en kahvia edes juo!



Meillä oli järjstetty ohjelmaksi erilaisia testipisteitä, joissa sai kokeilla sponsorien lähettämiä tuotteita ja lisäksi tietovisa, jossa piti arvailla pienissä purkeissa olevien kosmetiikkatuotteiden käyttötarkoituksia, merkkejä ja nimiä.

Tesipisteiltä löytyi mm. Georganics luonnonkosmetiikka suuvesiä ja hammastahnoja (kiitos näitä NHS), joita oli hauska päästä testaamaan. Kotiin viemisiksi sainkin purkin Georganicsin hammastahnaa ja lisäksi myös Black & White hampaidenvalkaisupulverin. Näitä tulee kyllä mielenkiinnolla testaamaan, koska omat hampaani eivät todellaaan ole kamalan valkoiset ja olen haaveillut kyllä erilaisista hampaiden valkaisumenetelmistä jo pitkään. Toivottavasti näillä olisi jotakin vaikutusta!

(Vas puoleisesta kuvasta kiitos Charming Nails!)


Illan ohjelmassa oli myös saunomista ja paljuilua, sillä Vatupassi tarjosi meille paljun käyttöömme! Tämä oli "ohjelmanumero", jota itse odotin hyvinkin innolla! Ja oikeasti se paljussa lilluminen oli kyllä ihan parasta, niin rentouttavaa ja hauskaa! Taidettiin siellä viihtyä useampi tunti ja saunominen jäi kyllä vähemmälle, kun palju vei voiton. Kylpeminen pihalla isossa tynnyrissä oli myös aika tunnelmallista piemenevässä illassa. Ehdottomasti hauska lisä tämmöiseen isomman porukan tapahtumaan ja voin lämpimästä suositella. Paljuun mahtui kaikki halukkaat kerralla ja siellä oli hauska rupatella!

(Vas puoleisesta kuvasta kiitos Charming Nails ja oik puoleisesta kiitos ElinaK!)

Perinteisesti meillä oli ohjelmassa myös vaihtarikasa, joka oli valtava! Löysin kotiin viemisiksi tästäkin kasasta monta kivaa tuotetta ja pääsin mukavasti eroon muutamista omista ylimääräisistä tuotteista. Kyllä taas huomasi, että toisen roska on toisen aarre, sillä sen verran nopeasti kasa hupeni. Näin tarpeettomat ja itselle sopimattomat tuotteet sai helposti eteenpäin sellaisille, joille ne sopivat ja jotka niitä haluavat käyttää  tai kokeilla. Loput, jotka eivät meille kosmetiikkahirmuille kelvanneet, toimitetaan sosiaalitoimistoon ja sitä kautta eteenpäin niitä tarvitseville.

Koska meidän miittimme oli mökkiteemalla, saimme tietenkin sponsoreilta paljon kaikkia saunomiseen ja vartalon hoitoon liittyviä tuotteita, joita oli hyvä testailla paljuilun ja saunomisen ohessa. Ihastuin aivan totaalisesti Bona Valeren lähettämiin Signe Seebid vartalokuorintoihin, joissa oli ihanan huumaava tuoksu! Kävipä niin mukavasti, että sain laventelin tuoksuisen kuorinnan kotiin viemisiksi ja sitä olenkin käyttänyt ahkerasti. Näissä tuoksu on niin voimakas, että suihkun jälkeen sen haistaa vielä iholta ja siitä tykkään!


Miitissä paikanpäällä meillä oli paljon ihania suomalaisia Rento Sauna -tuotteita, jotka meille oli lähettänyt Success Story PR. Peseydyinkin pääasiassa Rento Sauna tuotteilla paljuilun ohessa. Kokeilin mustikasta tykkäävänä tietenkin mustikka pesugeeliä ja mustikka shampoota. Lisäksi testiin pääsivät eukalyptuksen tuoksuinen vartalosavi, saunahunaja ja minttuinen jalkakuorinta. Tanssinopettajan jalat ovat aina kovilla, vaikka näin kesällä ne ovatkin normaalia paremmassa kunnossa, kun aktiivinen tanssikausi ei ole käytössä, mutta en siis koskaan jätä välistä mahdollisuutta kokeilla jalkakuorintoja, olen aina niiden tarpeessa! Näitä tuotteita voisin hyvinkin kuvitella ostavani myös kotiin, sillä ne ovat mielestäni edullisia, sopivasti hyvän tuoksuisia ja vielä kotimaisiakin. Ainakin saunahunaja ja jalkauorinta jäivät sen verran mieleen, että niitä haluaisin testailla vielä uudestaan kotona omassa saunassa.


Meitä jäi muutama bloggaaja ihan yöksikin miittipaikalle ja aamulla Maria tarjosi meille vielä ihanan aampalan, jolla pääsimme maistelemaan lisää Luomuruokatukun tarjoamia English Tea Shopin teemakuja ja Helsinki Wildfoodsin jänniä tuotteita, kuten marjajauheita, nokkosrouhetta ja puolukkakoivusokeria. Teen sekaan sopi hyvin TwistBen lahjoittama Hinterhauser hunaja ja marjajauheet sopivat hyvin jugurttia maustamaan. Marjajauheet ja nokkosrouhe olivat sellaisia tuotteita, joita olisi kiva testata joskus smoothien seassa. Ja pakko mainita, että puolukkakoivusokeri oli ehdoton hitti, sillä sitä kuvattiin ahkerasti maistelun ohessa (yllä oikealla Sara kuvaamassa kyseistä tuotetta puhelimellaan). Hauskan näköistä pinkkiä rouhetta, joka maistui samaan aikaan makealta ja vähän kirpeältä! Kävi ihan makeannälkään sellaisenaan. :D

 
(Kiitos Pirjolle vas yläkulman kuvasta!)

Illan aikan testiin pääsi myös sponsorikassista löytynyt hauska Masque Barin eläinmaanio, jonka tarjosi Oletkaunis.fi. Olen kyllä nykyään ihan suunnaton kangasnaamioiden fani ja voi vitsi miten söpöjä nämä eläinnaamiot olivatkaan! Näitä täytyy ehdottomasti hankkia itse lisää. Valikoimassa on kokeilemani kettunaamion lisäksi mm panda ja tiikeri. Kettunaamion tarkoitus oli kirkastaa ihoa ja ainakin se jätti oikein mukavan tunteen kasvoille. Eivätkä maskit missään nimessä siihen loppuneet, sillä sain kotiin viemisiksi vielä Beauty Pop Upin tarjoamat Kocostar naamiot, jotka eroavat perinteisistä kangasnaamioista sillä, että ne eivät ole yhtenä isona palana, vaan pienempinä paloina, jotka ovat kuin kasvoille levitettäviä hedelmäsiivuja. Haskua idea!

 

Miitin sponsoripussukasta löytyi vaikka mitä kivaa ja sieltä löytyneitä tuotteita tulee varmasti vilahtelemaan lähiaikoina blogissa. Miitin teemaan sopivia kotiinviemisiä sponsorikassissa olivat mm Ecotoolsin pesukinnas ja konjac sieni, Helsinki Wildfoodsin Finnish Herbal Bath yrttikylpy, sekä saippuat Rento Saunalta ja Signe Seebidiltä. Näitä kaikkia on kiva päästä kokeilemaan omissa suihku-/sauna-/peseytymishetkissä. Yrttikylpy pääsikin jo testiin jalkakylvyn muodossa, koska ajattelin pienen hemmotteluhetken olevan kiva aloitus syksyn tanssi- & työkaudelle. Ecotoolsin siveltimistä olen ainakin tykännyt kovasti, joten hauska päästä testaamaan taas uusia Ecotoolsin tuotteita. Palasaippuoita saatan käyttää myös sivellinten pesussa. Kiitos näistä siis sponsoreillemme: Oletkaunis.fi, Success Story, TwistBe ja Bona Valere.

Ensimmäisten joukossa uusista saaduista tuotteista käyttöön pääsi mm Biozellin hiusvaha, jonka mieheni varasti heti omien hiustuotteidensa sekaan. Hän on meinaan hiusvahan suurkuluttaja ja olen aiemmin tuonut hänelle tuliaisina Biozellin miestensarjan vahan, josta hän kovasti tykkäsi. Tämä pinkki purkki onkin jo melkein loppuun kulutettu ja kuulemma oikein hyvä tuote päivittäiseen hisuten laittoon. Texturising spray ja Heat Protecting Spray lämpösuoja pääsivät kätevän kokonsa takia heti matkapussukkaani, sillä tämän kokisia purkkeja on niin kiva kantaa mukana, kun niitä mahuu mukaan useampia. Olen käyttänyt Biozellin hiustuotteita jo vuoisia ja niissä on mielestäni hyvä hinnan ja laadun suhde. Ensimmäinen kuivashampoonikin taisi aikoinaan olla Biozellin ja sen jälkeen kyseistä tuotetta on löytynyt aina kaapistani. Biozellin tuotteet meille muten lahjoitti Success Story.



Korkkasin heti kotimatkalla myös EOSin huulirasvat, joita saimme kaksi kappaletta. Ja vaikka olen tämmöinen huulirasvojen suurkuluttaja, niin nämä olivat (uskokaa tai älkää) ensimmäiset EOSin rasvani! Voi miten taivaallisen ihanan makea tuoksu näissä onkaan! Tekisi mieli haukata! Olen myös huomannut, että tuotteen (ja pakkauksen) pyöreä muoto on todella toimiva ja itselleni ainakin oikein sopiva, koska monesti kulutan huulirasvapuikkonikin pyöremuotoisiksi käytössä. Pallon muotoinen pakkaus tuntuu myös löytyvän laukusta aina helposti, joten tykkään siitäkin, oli se sitten sattumaa tai ei. Ja ovathan nämä nyt kauniin näköisiäkin, eihän siitä mihinkään pääse! Saimme EOSin rasvat Marsaanalta. Vaaleanpunaisessa raidallisessa pakkauksessa oleva huulivoide kohosi heti yhdeksi lempparikseni ikinä ihanan karkkiamisen (kookoksen) tuoksunsa takia ja kantaa nimeä EOS The Evolution Of Smooth Visibly Soft Lip Balm ja maku/tuoksu on nimeltään Coconut Milk. Tyylikkäässä mustassa pakkauksessa on hieman vaaleanpunaista shimmeristä väriä huulille antava Evolution Of Smooth Lip Balm sävyssä Sheer Pink Shimmer.

Tässä lopuksi vielä lista kaikkien miitissä mukana olleiden blogeista. Monesta löytyy myös postaus tästä meidän mökkimiitistä, joka kannattaa tietenkin käydä lukemassa. Esim Saran blogissa olen eksynyt mukaan aika moneen hauskaan kuvaan. :)

Maria Glow, http://so-up.fi/mariaglow
Charming Nails, charmingnails.blogspot.com
My Personal Galaxy, http://mypersonalgalaxyy.blogspot.fi
ElinaK, http://so-up.fi/elinak
Piece Of Panda, www.pieceofpanda.com
Neiti Minttukihara, http://neitiminttukihara.blogspot.fi
Kynsipöllö kosmetiikkapuussa, http://kynsipollo.blogspot.fi
Kultainen kynsilakka, http://kultainenkynsilakka.blogspot.com
Talk and Bake, http://talkandbake.blogspot.fi
MaittaLy, http://maittaly.blogspot.fi
Kahvia ja kosmetiikkaa, www.kahviajakosmetiikkaa.com
Meikkimonsterin maailma, http://meikkimonsterinmaailma.blogspot.fi
Blinger Shimmer, http://blingershimmer.blogspot.fi/

Kiitos kaikille mukana olleille ja järjestäjille, sekä tietenkin myös sponsoreille! Olisipa ihana päästä vielä tämän vuoden puolella uudelleen tämmöiseen tapahtumaan (vaikka pienemmälläkin porukalla ja esim pikkujouluteemalla), jossa saa viettää aikaa muiden kosmetiikkabloggaajien kanssa. Onneksi nyt viikonloppuna on I love me -messut, jossa varmasti törmään tuttuihin. (Olen menossa messuille lauantaina, joten moikkaa rohkeasti, jos minut seltä väkipaljoudesta bongaat!) Ja jos vaikka ensi kesänä olisi taas jotain bloggaajamiittiä tarjolla, toivotaan niin!


Maria Glow organized a lovely meeting with other beauty bloggers at Joensuu in the end of August. It was so much fun and I would love to do this again soon!

3 kommenttia:

Nanna/Kultainen Kynsilakka-blogi kirjoitti...

Oli kyllä ihana tavata♡

Charming Nails kirjoitti...

Oli hirmu kiva tavata, ehdottomasti nähdään toistekin <3

Niniane kirjoitti...

Nanna: Niin oli! Toivottavasti tavataan taas laauantaina! <3

Charming Nails: Joo, toivottavasti sautaan taas tulevaisuudessa johonkin samaan miittiin vaikka! Oli meinaan oikeasti ihan huippua nähdä sutkin vihdoin livenä kun olen sun blogia lukenut niin kauan kun blogeista oon tiennyt! :D