tiistai 31. lokakuuta 2017

Halloween-look Essencen tuotteilla (osa 2)

Hauskaa halloweenia kaikille lukijoilleni! Halloweeniahan vietetään suuressa osassa maailmaa juuri 31.10. eli lokakuun viimeisenä päivänä, siis tänään! Nimi on muuten lyhenne All Hallows' Evestä eli kaikkien pyhien aatosta. 1.11. on monessa maassa sitten pyhäinpäivä, mutta Suomessa pyhäinpäivä on aina lauantai (tänä vuonna 4.11.), eli virallinen halloween meillä olisi oikeastaan sis kai vasta ensi perjantaina, vaikka monesti halloweeniksi on Suomessa vakiintunut lokakuun viimeinen viikonloppu. Suomessa halloweenia juhlitaankin siis paljon sekä 31. päivää edeltävänä että sen jälkeisenä viikonloppuna.


Eilisen postauksen kanssa samoissa tunnelmissa jatketaan, eli Essencen tuotteilla ja halloween teemalla! Tässä postauksessa esittelen teille kynnet ja hieman arkisempaan käyttöön sopivan meikin Essencen Bootiful Nights trend editionin tuotteilla.


Kokoelmaan kuuluu pimeässä hohtaven kynsitarrojen ja päällyslakan lisäksi musta, violetti ja valkoinen "perus" kynsilakka. Lakapullot näissä perus cremeissä ovat aika pieniä millikooltaan ja niissä on pienikokoinen suti, mutta lakat olivat kuitenkin mielestäni perus peittäviä kahdella kerroksella. Jos kaipaat jotakin perus cremejä erikoisempaa, niin suosittelen ehdottomasti harkitsemaan vaikka pimeässä hohtavan päällyslakan hankkimista! Ja pakko antaa vielä ihan erikoismaininta Essencen kynsitarroille. En yleensä ikinä käytä kynsitarroja, koska ne eivät yksinkertaisesti asetu kaareville kynsilleni nätisti, vaan alkavat heti repsottaa jostakin nurkasta, mutta Essencen tarrojen kanssa minulla ei ole ikinä ollut tätä ongelmaa!

Töpöttelin pariin kynteen per käsi valkoisen päälle liukuvärin mustalla ja violetilla. Nämä liukuvärit kuorrutin vielä pimeässä hohtavalla päällyslakalla, siitäkin huolimatta, että pullossa lukee sen toimivan vain vaaleiden värien päällä. Ymmärrän kyllä, miksi pullossa tämä kehotus on: pimeässä hohtava lakka  ei oel täysin läpinäkyvää, vaan vähän "sameaa" (kuten yllä olevasta kuvasta voi päätellä) eli se vaalentaa hieman alla olevan lakan väriä. Alla olevassa kuvassa (vasemmalla) mielestäni näkee hyvin, miten nuo liukuvärjätyt kynnet ovat väritykseltään harmaammat kuin ne, joissa ei ole pimeässä hohtavaa lakkaa päällä. Lakan seassa on myös pientä oranssia hippua, jonka pystyy erottamaan mielestäni päivänvalossakin melko selkeästi. Nämä hiput nimenomaan hohtivat muuten pimeässä hienosti!


Muihin kynsiin töpöttelin mustaa ja violettia lakkaa sikin sokin ja vielä lopuksi töpötin hyvin vähän valkoista lakkaa kynnelle utuisen vaikutelman saamiseksi. Kynnet viimeistelin vielä Essencen tarroilla, joita oli pakko päästä kokeilemaan, kun bongasin tarra-arkista nuo hauskat heilurisilmät! Ovathan ne aika epäkäytännölliset kun ovat niin ulkonevat, mutta hauskan näköiset. Näitä voisi käyttää muunakin ajankohtana kuin halloweenina. Pysyivät yllättävän hyvin pari päivää kynsilläni. Arkin ohjeessa käsketään painamaan silmät vielä hieman märän lakan päälle, jotta ne psyvät paremmin. Ja päälle tietenkin päällyslakka. Muut tarra-arkin tarrat olivat pimeässä hohtavia, nuo silmät ei.


Tuotteiden pimeässä hohtavat ominaisuudet tulivat esiin, kun pidin kynsiä hetken aikaa "latautumassa" pöytävalon alla ja siirryin sitten pimeään. Tarrat loistivat todella kirkkaasti, päällyslakka hieman maltillisemmin, lähinnä oransit hippuset lakan seassa olivat ne, jotka loistivat. Valitettavasti en saanut yrityksistä huolimatta tallennettua pimeässä hohtoa kameralle.

Päätin kokeilla jo eilisestä postauksesta tuttua Essencen (s)cream contouring setiä myös ihan tavallisessa meikissä, vaikka mustan varjostusvärin ja valkoisen korostusvärin käyttö tuntuukin ehkä ideana hieman hurjalta. Mutta lopputulos oli minusta yllättävän luonnollinen, sillä tuote on helposti blendaantuva. Käytin mustan ja valkoisen värin päällä hieman varjostukseen ihan Lumenen aurinkopuuteria ja korostuksiin theBalmin Mary-Lou Manizeria. Lisäksi sipaisin poskiin hieman punaa Essencen voidemaisella poskipunalla. Tämä halloween-look onkin hyvin paljon "arkiystävällisempi" eiliseen pääkallomeikkiin verrattuna.


Olin etukäteen hyvin innoissani tämän kokoelman mattapunista, joista kolmesta tarjolla olevasta värisävystä hankin kaksi: mustan No More Bat Daysin ja sinisen Where Did I Park My Broomin. Mustat huulet ovat ehkä se helpoin halloween-asuste, jos ei halua sen enempää panostaa ja näitä Essencen halpoja huulipunia voi huoletta ostaa, vaikkei niille olisikaan käyttöä kuin kerran vuodessa. (Sitä paitsi mustia huulia näkee nykyään paljon myös ihan arkenakin, joten rohkeasti vain käyttämään mustaa huulissa myös halloweenin ulkopuolella!) Tällä mustalla sai hyvän lopputuloksen jo yhdellä kerroksella ja kerrostaminenkin onnistuu, jos haluaa varmistua syvän mustasta lopputuloksesta.

Minusta nämä mattapunat olivat hintaansa nähden oikein toimivia. Levittyvät hyvin ja jämähtävät sitten kuivuttuaan paikoilleen. Kestävät hyvin koskettelua ja juomistakin. Eivät ole järkyttävän kuivan tuntuisia ja ovat sopivan pigmenttisiä. Kuvissa huulillani on pelkkä mattapuna, en rajannut huuliani ennen mattapunan levittämistä millään, sillä en kokenut sen olevan tarpeen. Puna ei karkaile huulten ulkopuolelle, vaan pysyy kuivuttuaan hyvin paikoillaan. Punan aplikaattori on myös tarpeeksi tarkka, joten rajaus ei ole mielestäni pakollista.


Halusin päästä kokeilemaan lisää myös kokoelman meikkikynää, joka on tarkoitettu niin huulille, silmille kin kasvoillekin Essencen mukaan. Rajasin hopeisella päällä hieman silmän sisänurkkaa ja violetilla päällä sitten muuten silmän. Silmämeikissä minulla oli muuten käytössä Urban Decayn Naked Smoky paletti ja Eyluren luonnolliset Volume No 070 ripset. Olen aika laiska käyttämään irtoripsiä, mutta nämä ripset sain kyllä ihanan helposti paikoilleen ja ne kestivät hyvin koko illan, vaikka käytin näiden kanssa myös laseja. Tulen käyttämään toistekin!


Halusin testata huulille myös Essencen sinistä mattapunaa ja siitä kuvia huulilla alla. Tuote oli hyvin samankalatainen ominaisuuksiltaan kuin musta. Tämä ehkä vaatii mielestäni vähän paksumpaa kerrosta ollakseen oikein peittävän sininen, mutta suurta eroa en mustaan verrattuna huomannut. Kestää hyvin paikoillaan kun on kuivunut ja helppo levittää siististi. Tykkäsin!


Bongasin muuten tänään näitä Bootiful Nighrs kokoelma tuotteita Hämeenlinnan Tiiriön Citymarketista alehinnalla! Esim pimeässä hohtavan pällyslakan hinta oli nyt vain kaksi euroa!I tested Essence Bootiful Nights trend edition products a little more. I really liked the liqid matt lipsticks. And glow in the dark nail polish and nail stickers were cool!

2 kommenttia:

Kosmetiikan suurkuluttaja kirjoitti...

Harmi, että täällä Oulun suunnalla ei ole näkynyt noita Essencen kynsitarroja! Ovat nimittäin aika söpöjä. Nuo muut kosmetiikkatuotteet ym. eivät itseä ainakaan kovin kiinnosta vaikka ihan jänniä ovatkin.

Niniane kirjoitti...

Kosmetiikan suurkuluttaja: No ompa harmi, ettei teillä päin ole noita tarroja ollut, nimittäin minustakin ne olivat kokoelman parasta antia! Varsinkin nuo silmät olivat ihan super hauskat ja aion käyttää niitä toistekin! :)