maanantai 30. lokakuuta 2017

Halloween-look Essencen tuotteilla (osa 1)

Essenceltä ilmestyi kuun alussa täydellisesti halloweeniin sopiva trend editon, joka kantaa nimeä Bootiful Nights. (En tiedä, miksei Essencen suomisivulle päivity nämä trend editionit, mutta onneksi niitä voi seurata englanninkieliseltä sivulta.) Innostuin tästä kokoelmasta heti, sillä olenhan aina rakastanut halloweenia! Viime vuonna Essencen halloween/naamiais-teemaista kokoelmaa ei saatu Suomeen, joten minulta jäi siitä saamatta muutama kiinnostava tuote. Onneksi tämän vuoden kokoelma tuli myös Suomeen! Värimääilmaltaan kokoelma on teemaan sopivasti synkkä ja sisältää paljon esim lempiväriäni violettia.


Oma syntymäpäiväni on hyvin lähellä lokakuun loppua, joten monesti nuorempana tuli juhlittua synttäreitä halloween-teemalla ja tottakai siloin kuului pukeutua pelottaavasti! Nykypäivänä tuntuu, että halloweenina jopa asuja enemmän satsataan meikkiin tai suorastaan maskeeraukseen. En ole tainnut koskaan mitään kunnon maskeerausta itse toteuttaa, mutta ihaillut olen niitä kyllä joka vuosi esim instagramissa. Ja tänä vuonna ajattelin, että voisihan sitä jotakin helppoa ja yksinkertaista kokeilla, vaikka mitään varsinaisia teemajuhlia ei olekaan tänä vuonna tiedossa. Mutta ihan omaksi iloksi!

Siksipä olinkin erityisen innoissani, kun huomasin tämän vuoden kokoelmaan kuuluvan mustan ja valkoisen värinapin sisältävän (s)cream contouring setin. (Essence on jälleen hienosti mielestäni ajan hermolla, kun julkaisi tällaisen kausituotteen!) Sillähän voi helposti loihtia esim pääkallomaskeerauksen, eikä tuote todellakaan maksa omaisuutta, joten sen voi hyvin ostaa vaikka vain yhtä käyttökertaa varten. Muistaakseni paletti nimittäin maksoi citymarketissa noin 4 euroa.


Tässä näette oman versioni helposta ja nopeasta pääkallomaskeerauksesta tuota kyseistä Essencen palettia käyttämällä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan lopputulos oli minusta onnistunut, eikä sen toteuttaminen vienyt paljoa aikaa. Essencen paletti oli minusta helppokäyttöinen, värinapit olivat pigmenttisiä, helposti blendaantuvia ja kaikin puolin helppokäyttöisiä. Valkoista väriä tuputtelin kasvoille beautyblenderillä ja mustan värin maalasin siveltimellä, jotta saan reunat mahdollisimman tarkoiksi.


Enhän minä kuitenkaan voinut lopettaa kokeiluani siihen, vaan oli pakko päästä vähän leikkimään glitterillä & väreillä. Niinpä nappasin käyttööni vielä Essencen Bootiful Nights kokoelman violetin rajauskynän, H&M:n glitter dustia parissa värissä ja Whats Up Nailsin pyöreitä glittereitä. Kiinnitin glitterit kasvoille NYXin glitter primerilla. Piirsin kallolleni kulmakarvat violetilla kynällä ja lisäsin violettia myös hieman huuliin & piirrettyihin hampaisiin. Lisäsin sinimustaa glitterdustia silmien mustaksi maalatulle alueelle ja valkosita taas poskipäille ikään kuin highlighteriksi. Isompia pyöreitä glittereitä ripottelin huolettomasti poskipäille ja ohimoille.


Voi vitsi kun olikin hauska tehdä jotain tällaista ihan överiä välillä! Uudet ideat alkoivat poukkoilla päässäni ja olisin voinut vielä esim piirtää jonkinlaiset kuviot otsaan ja leukaan (esim hämähäkin seitit), mutta päätin tällä kertaa pääkallomaskeerasukokeiluni tähän, sillä kello oli jo sen verran paljon, että aurinko alkoi laskea ja jouduin kiiruhtamaan takapihalle kuvaamaan tuotostani, kun luonnonvaloa vielä riitti. Tällainen jo hieman maskeerauksen puolelle menevä meikki oli kyllä todella hauska toteuttaa vihdoin ja varmasti innostun joskus toistekin kokeilemaan jotakin tällaista "ei ihan arkeen sopivaa" ja leikittelemään rohkeammin meikeilläni!


Jos viime hetken paniikki iskee halloweenin meikin suhteen, niin kannattaa käydä tarkistamassa, josko lähimmästä citymarketista vaikka löytyisi vielä näitä Essencen Bootiful Nights -tuotteita. (Tokmanneille tämä kokoelma ei mennyt ollenkaan myyntiin.) Kokoelman tuotteita myy myös pretty.fi ja siellä oli melkein kaikkia kokoelman tuotteita vielä jäljellä.

Onko teillä tulossa halloween-juhlia ja aiotteko pukeutua/meikata teemaan sopivasti?


I wanted to try an easy glittery skull make up for halloween and this is what I came up with. :)

2 kommenttia:

Charming Nails kirjoitti...

Wau miten hieno, en kyllä itse osaisi ollenkaan :)

Niniane kirjoitti...

Charming Nails: Voi kiitos! :) <3 Itse yllätyin, miten helposti tämä onnistui, koska ihan ekaa kertaa vasta mitään tämmöistä yritin!