sunnuntai 30. huhtikuuta 2017

3x vappumeikki


Vappu tarjoaa hyvän mahollisuuden kokeilla meikissä jotakin hieman erikoisempaa ja värikästä! Tänä vuonna en ole ehtinyt tehdä minkäänlaisia meikkikokeiluja etukäteen, joten mitään valmista suunnitelmaa minulla ei tälle vuodelle vielä ole. Saa nähdä, mitä siis keksin... Tässä postauksessa halusin kuitenkin näyttää, millaisia meikkejä tein vappuna viime vuonna. Tästä voitte siis napata vaikka viime hetken vinkit omaan vappumeikkiin. Yllä oma lempparini vapun lookeistani. Värkäs silmämeikki melkein kaikissa mahdollisissa sateenkaaren väreissä ja siniset huulet. Lisäsin myös kulmiin hieman hopeaa kimalletta. Arkeen sopivammaksi tämän saa jättämällä kulmaglitterin pois ja vaihtamalla siniset huulet neutraaliin huulikiiltoon, mutta näin vapuksi siniset huulet olivat minusta juuri passelit.


Yksi helppo tapa tehdä arkisesta perusmeikistä hieman erikoisempi ja "vappuisempi", on lisätä siihen jotkut erikoiset irtoripset. Minulta löytyi varastosta punaiset höyhenripset, jotka ovat mielestäni ihanan överit ja kreisit! Olen käyttänyt näitä ripsiä kerra aiemmin tanssiesityksessä ja nyt vihdoin keksin niille käyttöä toisenkin kerran.Kolmannen vappumeikkini on se kaikkein vähinten arkinen ja menee kai jo vähän maskeerauksen puolelle. En tehnyt mitään valmista suunnitelmaa, vaan lähdin vapaasti leikkimään väreillä. Lopputulos on jotakin värikkään intiaanin ja keijuakisen välimaastoa. Kokeilin muutamaa sellaista juttua, jota en aiemmin ole kokeillut: sinisiä kulmia ja liukuväriä huulilla. Ensikokeiluun nappasin myös NYXin valkoisen nestemäisen linerin, joka oli yllättävä pigmenttinen! Ja loppusilaksen tein vaalenapunaisilla tekoripsillä. Tämä meikki olisi sopinut hyvin vaikka naamiaisiin jonkin kivan asun kanssa.

Vapun jälkeen näette sitten, millaiseen meikkiin pääyin tänä vuonna. Millaisia vappumeikkejä teillä on ollut?


Here are three looks from last year. I made them for the celebraton of Firs of May. It's called "vappu" here in Finland. It's perfect time for colorful make up and all crazy things you can't do in your basic make up. :)

Ei kommentteja: