keskiviikko 12. huhtikuuta 2017

Essence 3m valikoima nyt Suomessa!

Nyt on muuten mielestäni huippu mahtavia uutisia! Nimittän Essencen meikkejä on nyt saatavilla entistä suurempi valikoima täällä Suomessa! Aiemmin Suomesta on löytynyt yhden ja kahden metrin hyllyjä. Eilen pretty.fi on saanut valikoimiinsa myös kolmannen metrin tuotteet, eli vihdoin Suomessa on saatavilla koko Essencen valikoima! Voit tutustua Essecen kolmannen metrin valikoimaan tarkemmin täältä. (En hyödy postauksen linkeistä mitenkään, se on vain teitä helpottamaan.)


Tilasin itse kolmannen metrin tuotteita ulkomailta heti kun Essencen valikoima uudistui nyt keväällä, sillä enhän edes tiennyt, että nämä ovat tulossa Suomeen! Kolmosmetrissä on paljon mielenkiintoisia ja ajankohtaisia tuotteita. Eritysesti erilaisia erikoisia huulituotteita: sinistä, vihreää, violettia, mattaa, metallihohtoa... Itseasiassa minua kiinnostavia tuotteita oli niin paljon, että oli ihan hankala valita, mitä niistä tilaisin nyt ensimmäisenä, kun kaikkia ei voinut tilata. :D


Minulle kaikkein kiinnostavimmat tuotteet kolmosmetrissä olivat uudet mattapunat sinisenä, violettina ja vihreänä. Halusin heti nämä kaikki kolme! Erityisesti violetti huulipuna on vienyt sydämeni ja tykkään monesti piristää perus meikkiä erikoisemman värisillä huulilla, joten sininen ja vihreä sopivat siihen täydellisesti. Olen tykännyt erittäin paljon aiemmin ilmestyneistä Essencen mattapunista, enkä vähiten niiden kauniin ulkomuodon takia: tyylikäs (ei halvan näköinen) hylsy ja kaunis mattapintainen korkki. Siksi nämä uudet mattapunat päätyivät heti ensimmäisenä ostoskoriini.


Huulipunauutuudet eivät suinkaa lopu mattapuniin. Mattapunien lisäsi kolmosmetristä löytyy mm tuubeissa olevia Totally me! huulikiiltoja viidessä eri sävyssä (sisältäen musta ja valkoisen) ja niitä voi käyttää yksistään tai sekoittaa toisiinsa. Nämä kuulostavat kiinnostavilta, mutta vielä en niitä ole itselleni hankkinut. Metallipunia sen sijaan hankin neljä kappaletta:Metallisia huulipunia löytyy iso 8 sävyn valikoima! Valitsin itselleni nyt testiin neljä eri sävyä: nuden, pinkin, violetin ja sinisen. Valikoimaan kuuluu myös mm kultainen ja vihreä puna. Nämä Metal Schock -nimeä kantavat punat ovat hieman läpikuultavia ja kevyesti metallishohtoisia.


Erittäin jännä uutuus kolmosmetrissä on huulille tarkoitettu matt top coat, jolla siis on tarkoitus saada huulipuna kuin huulipuna mattapintaiseksi. Tätä en ole vielä ehtinyt kokeilla. (Alla kuvassa näkyvät Fade Your Shade huulikynät ovat olleet jo pidempään saatavilla Suomesta ja kuuluvat 2m valikoimaan.) 

Kolmosmetristä löytyy myös paljon erilaisia ihonhoitoon ja meikinpoistoon tarkoitettuja tuotteita. Mm. meikinpoistoliinoja ja mustapäälappja ole testannut jo aiemmin ja nyt ostin uutuutena ilmestyneen miselliveden. Pullo on pikkuinen (50ml), eli sen saa helposti vaikka matkalle mukaan. En ole tätä vielä korkannut, mutta kirjoittelen käyttökokemukia tästä kun olen ehtinyt tuotetta testaamaan.


Kynsilakkojen osalta kolmas metri toi tullessaan jo pidempään ulkomailla myynnissä olleet Secret Stories lakat. Minulta löytyy itse asiassa "koko setti". Lakat ovat väritykseltään ehkä hieman syksyisen tummia, mutta ne taisivatkin alkujaan ilmestyä syksyllä? Lakat ovat mielestäni pigmenttisiä ja hyvin levittyviä, siksi minun tuli lopulta hankittua ne kaikki. Suosittelen tutustumaan, nyt kun nämä saatiin Suomeen.

Tällaisia poimintoja minä tein Essencen kolmosmetristä! Mitkä tuotteet sinä ostit/ostat/haluaisit ostaa?


Essence 3 meters products are now finally in Finland! You can by them from pretty.fi.

Ei kommentteja: