keskiviikko 5. huhtikuuta 2017

Essence Trend Editon kausikokoelmat

Essence julkaisee joka kuukausi pieniä erikoikokoelmia, jotka kantavat nimeä "Trend Editions". Yhdessä kokoelmassa on yleensä vajaa kymmenen eri tuotetta ja muutamista tuotteista on tarjolla useampaa eri sävyä. Yleensä kokoelmasta löytyy tuotteet huulimeikkiin, silmämeikkiin ja kynsille. Kokoelmat ovat yleensä hyvin ajan hermolla ja niistä löytyy monesti juuri sen hetken trendituotteita. Nämä erikoiskokoelmat ovat limited editioneja, eli niitä tulee myyntiin aina vain pieni erä, joten näiden suhteen kannattaa olla aina ajoissa liikkeellä ja hamstrata heti kaikki haluamansa, koska ne myydään yleensä nopeasti loppuun.


Itse olen jo vuosia "keräillyt" trend editionien kynsilakkoja ja siinä sivussa on tullut osteltua myös muita tuotteita eri trend editioneista. Näin ollen minulle on muodostunut jo tapa, että kyttään uusien trend editionien ilmestymistä ja ostan niistä yleenä vähintään kynsilakat ja mahdollisesti muitakin tuotteita.  Ennen kuin Essence ja sen trend editionit rantautuivat Suomeen, tilasin tuotteita kosmetik4less.de verkkokaupasta suoraan Saksasta. Mutta viimeisen vuoden aikana olen huomannut, että myös sieltä on nykyään hankala saada trend editionien tuotteita. Ne myydään hetkessä loppuun! Siksi olenkin enemmän kuin iloinen, että näitä trend editioneja saa nyt Suomestakin! Muutama kokoelma ehti tulla Suomeen jo viime vuoden puolella, mutta nyt keväällä Suomeen tulee kaikki ilmestyvät kokoelmat! Tottakai erät ovat pieniä ja kaikki kokoelmat eivät päädy ihan joka kauppaan, mutta suunta on kuitenkin oikea.Yllä näkyvät Winter Glow trend editionin tuotteet on tilattu Saksasta koska ne eivät tulleet Suomeen myyntiin.


Suomessa on tällä hetkellä myynnissä Blossom Dreams ja Little Beauty Angels trend editonit. Muutamassa paikassa olen nähnyt myynnissä vielä myös viime vuoden trend editioneja, kuten Girls Just Wanna Have Fun ja Me & My Umbrella. Voit katsoa Essencen omalta suomenkielisieltä sivulta, millaisia trend editioneja Suomeen on aiemmin tullut ja sivulta löytyy myös selkeästi esiteltynä sen hetken trend editionit. Kannattaa ehdottomasti tutustua Essencen suomenkieliseen sivuun, jolta löytyy muuten myös esim myyntipaikkahaku (törmään jatkuvasti esim sosiaalisessa mediassa kyselyihin, mistä Essenceä saa ostettua), jolla selvität itseäsi lähinnä olevan myyntipaikan!


Halusin tässä postauksessa esitellä teille Blossom Dreams trend editionin ehkä erikoisimmat tuotteet, nimittäin kynsipigmentit, joilla taiotaan värilakan päälle hieno kimalteleva läpikuultava kerros. Rakennekynsien puolella on jo hetken aikaa käsittääkseni vallinnut "peilipintakynnet" tai chrome nails -trendi, jossa hienojakoista puuteria hierotaan kynnen (geelin) päälle ja lopputulos on aika näyttävä. Käsittääkseni nuo rakennekynsille tarkoitetut pigmentit eivät toimi yhtä hyvin kynsilakan kanssa mutta Essencen pigmentit ovat nimenomaan tarkoitettuja käytettäväksi kysilakan kanssa. Joten minun oli pakko päästä heti kokeilemaan! Olihan se vähän sotkuista puuhaa, mutta onistui kuitenkin mielestäni hyvin.


Lakkasin kynteni kolmella eri värillä, koska halusin hieman testata, miten alla oleva väri vaikuttaa lopputulokseen. Valitsin kynsille kaksi "turvallsita" vaaleaa violettia Essenceltä: SoWhat? ja Gossip Girl. "Villiksi kortiksi"  valitsin Essencen punaisen English Rose lakan. Punainen lakka on Essencen niin sanottua vanhaa mallistoa ja se on selvästi ohuempi koostumkseltaan verrattuna uusiin the gel nail polish nimellä kulkeviin lakkoihin, jotka ovat nimestään huolimatta tavallisia kynsilakkoja, eivätkä tarvitse uv-valoa kovettuakseen. Pakko tähän väliin todeta, että rakastan näiden uudistettujen Essencen lakkojen koostumusta. Ne ovat peittäviä ja helposti levittyviä. Suosittelen!


Kynsipigementti kuuluu ohjeen mukaan levittää hitain pyörivin liikkein sormella kynnelle kun alla oleva värilakka on kuivunut muutaman minuutin. Itse olin lakannut kynteni jo edellisenä iltana, mutta en tiedä onko sillä merkitystä antaako lakan kuivua ojeistettua pidempään? Joka tapauksessa pigmentti tarttui mielestäni hyvin kynnelle näin piemmälläkin kuivumisajalla ja hopeinen pigmentti oli jopa todella peittävää. En tiedä oisiko lopputulos ollut vielä tasaisempi, jos kuivumisaika ei olisi ollut niin pitkä. Pitää ehkä joskus kokeilla vertailun vuoksi. Toinen pigmentti oli selkeästi läpinäkyvämpää ja teki kynnen pinnalle upean sateenkaaren väreissä hehkuvan kimmeltävän pinnan. Tätä tosin oli todella hankala saada vangittua kameralle. Kun pigmetti on hierottu kynnelle, sen päälle levitetään Essencen vesipohjainen päällyslakka. En tiedä olisiko tämän päälle kannattanut vielä levittää ihan normaali päällyslakka, jotta lakkaus olsi ollut kestävämpi. Huomasin nimitäin, että ainakin omalla kohdallani kärkikulumaa alkoi näkyä huomattavasti aiemmin kuin yleensä.


Toinen tämän hetken trend edition koostuu color correctin tuotteista, jotka ovat tällä hetkelä hyvin pinnalla. Kokoelmasta löytyy mm primereita kasvoille ja huulille, concealer paletti, puuterimaisia color correctin tuotteita, kynsilakkoja ja sivellin sekä pieniä meikkisieniä. Minulle on tulossa näitä vielä muutama ja varmaankin kirjoittelen nisitä käyttökokemuksia kunhan kaikki minulle asti saapuvat. Jos tuotteet kiinnostavat, kannattaa suunnata pikimmiten esim lähimmälle Tokmannille, Minimaniin, Carlsonille, Krkkäiselle, Halpa-Halliin tai klikata tuotteita ostokoriin pretty.fi:ssä. Ainaki Little Beauty Angel tuotteita on kivasti vielä prettyssa jäljellä. Myös Blosson Dreams tuotteita on myynnissä, mutta ei valitettavasti noita esitelemiäni kynsipigmenttejä, eikä kokoelman sateenkaari highlighteria. Prettylta näyttäisi löytyvän kivasti myös vanhojen trend editionien tuotteita alehinoin.

(Kaikki postauken linkit ovat vain teille avuksi, enkä hyödy niistä itse mitenkään.)


Onko Essence merkkinä tuttu? Entä oletteko te lukijat jo kokeilleet tai jopa ihatuneet Essencen trend editioneihin? 


Here is some products from Essence tredn editions. I like these limited editions but they are actually fairly hard to get and you have to be a bit lucky and really quick to get what you want before they are sold out. I tried two effet nail pigmentis from Blossom Dreams trend edition on my nails and liked the result.

2 kommenttia:

SariBP kirjoitti...

Essence on tullut tutuksi. Varmimmin kivat ja uusimmat tuotteet saa mielestäni tilaamalla kotimaasta Pretty.fi:stä. Esim. Tokmannilla tuppaa olemaan usein melkoista vajautta, jollei käy hyvä munkki ja satu juuri oikeaan aikaan paikalle. Essencen poskipunat, huultenrajauskynät, jotkut huulipunat ja Camoulflage meikkivoide on mun tämän hetken suosikkeja:)

Ihanan raikkaat sävyt ja upeat kynnet:)

Niniane kirjoitti...

SariBP: Kiitos! :) Pretty on kyllä hyvä, koska siellä on käsittääkseni kuitenkin aian suht isot valikoimat tuotteita. Kun kauppoihn menee yleensä trend editionejakin vain yksi teline, mikä tarkoittaa ehkä kolmea kappaletta per tuote. Omalla kohdallani Ideaparkin Minimani on yleensä aika varma Essencen ostoapaikka, sillä Tokmanneilla täälläkin on välllä vähän vajaata.