sunnuntai 23. huhtikuuta 2017

3x violetit kynnet

Selailin julkaisemattomia kynsikuviani ja huomasin, että aika usein kynsilleni on päätynyt violetin eri sävyjä. Eihän se ole yllätys, sillä violetti on pinkin ohella ehdottomasti yksi lempivärejäni. Ehkä voisi jopa sanoa, että violetti on minulle sellainen truvaväri, jossa tunnen aina oloni mukavaksi. Joka tilanteeseen löytyy sopiva violetin sävy.


Nämä kynnet ovat ehkä hieman talviset lumihiutaleineen, mutta viimeksi tänään taivaalta sateli jotakin valkeaa, joten ehkä ei ole vielä liian myöhäistä julkaista "talvikynsiä"? Liukuväri on tehty Essencen Merry Berry trend editionin lakalla The Masked Ball ja Essencen perusvalikoima Jeans on! lakalla. Lumihiutaleita sisältävä lakka on KBShimmerin Snow Flaking Way.


En kovinkaan usein koristele kysiäni tarroilla, koska ne monesti pysyvät hieman huonosti kaarevissa kynsissäni. Joskus täytyy kuitenkin tehdä poikkeus. Ja joskus tarratkin pääsevät yllättämään iloisesti, eivätkä heti ala repsottaa reunoilta. Alla näkyvissä kynsissä käyttämäni tarrat ovat ehdottomasti kynsitarrojen aatelistoa! Ne ovat pehmeitä ja ohuita, eli asettuvat kynnelle hyvin, eivätkä ala repsottaa reunosita heti kiinnittämisen jälkeen. Valitettavasti nämä on ostettu jo vuosia sitten Ihanat Kynnet verkkokaupasta, jota ei enää nykyään ole edes olemassa, joten en osaa sanoa, mistä näitä hyviä kynsitarroja voisi saada.


Kynsillä näkyvät lakat ovat Piture Polishin Ornate ja A Englandin Excalibur. Ornate on muuten lopetettu väri, joten jos se vielä puuttuu kokoelmastasi, niin se kanattaa tilata pikimmiten! Omani ostin Cesarsshopista, jossa sitä näyttäisi olevan tällä hetkellä varastossa. Excaliburista taitaa olla olemassa kaksi versiota ja tämä on muistaakseni se uudempi.


Lopuksi vielä hyvin hempeät violetit kynnet. Tämä ihana lakka on F.U.N Lacquerin 4AM, joka on "Live Love Polish exclusive" eli tilasin tämän Live Love Polishilta. F.U.N Lacquerin lakat ne vaan osaavat olla kauniita!


En tietenkään halunnut liikaa peittää kaunista lakkaa ja koristelin kynnet hennoilla siirtokuvilla ja mustilla neliöniiteillä. En vain onnistunut löytämään sillä hetkellä mitään pienempiä mustia niittejä, joten käytin lopulta aika massiivisia neliön muotoisia niittejä. Jotkut pienet ja sirot olisivat kyllä sopineet tähän paremmin.


Mitkä violetit kynnet olivat suosikkisi? Tuleeko violettia käytettyä paljon kynsillä?


Hera are nails made with violet nail polishes. I like violet a lot and use it quite often.

2 kommenttia:

Mimosa kirjoitti...

Violettia tulee käytettyä aika paljonkin :D Niin kynsillä kuin asusteissa jne. :'D

Niniane kirjoitti...

Mimosa: Niin muuten minullakin on violetti usein käytössä muutenkin kuin kynsillä. :)