maanantai 15. elokuuta 2016

Glitteriä ja liukuväriä

Tämän postauksen kynnet ovat vanhoja, varmaan vuoden-kahden takaa. Tulivat vastaan kun kävin läpi valokuviani ja siirtelin niitä ulkoiselle kovalevylle. Olen nyt vahvasti sitä mieltä, ettei näitä ole vielä nähty blogissani. Korjatkaa ihmeessä, jos olen väärässä ja te lukijat olette ihan varmoja, että olette nämä jo aiemmin nähneet. :D


Vanhoja kynsiä läpi käydessä huomasin, että ehdoton lempparitapani lakata kynnet oli tuolloin liukuväri ja siihen vähän glitteriä päälle. Nopea, varma ja helppo tapa. Tässä ei voi kamalasti mennä pieleen.

Yllä näkyvissä kynsissä on pohjalla varmaankin ainakin kolme kerrosta Essencen Ice Ice Baby kokoelman lakkaa Junior Championship. Sillä tämä on todella läpikuultava. Lakassa on kyllä kiva pinkki shimmerhehku tietyssä kulmassa. Kärkiin on töpötelty Lumenen metallista lakkaa, jonka nimeä en pysty enää tarkistamaan kun olen kyseisen lakan lahjoittanut äidilleni ja Wild & Mildin glitterlakkaa Party Animalz. Päällä Mereneidin päällyslakka, joka on todella hyvä ja mielestäni pikakuivattava, vaikka niin ei pullossa luekaan. Hamstraan tätä aina I Love me -messuilta.


Toisissa kynsissä on sama tuttu kaava: liukuväri ja glitteriä päälle. Kynsillä on kaikki Essencen Bloom Me Up! trend editionin lakat, jotka on julkaistu vuonna 2014. Lakkoja tosin oli vain neljä, joten peukaloon piti laittaa jokin väri toistamiseen.


Essencen lakkojen päälle laitoin Color Clubin Celebration kokoelman Something New glitterlakkaa. Mielestäni tämä on tosi kiva Color Clubin kokoelma, josta ei hirveästi ole kuitenkaan swatcheja tai juttuja näkynyt blogeissa. Ja tämä on jo vanha kokoelma. Löytyy kuitenkin myynnistä edelleen esim täältä. (En hyödy linkistä mitenkään.)

Tuohon aikaan (loppuvuodesta 2014) taisi olla muodissa nuo valkoiset glitterlakat eli ns "lumihiutalelakat". Tämä Color Clubin yksilö on siitä erilainen, että siinä on myös valkoisen lisäksi turkooseja isoja kuusikulmaisia glittereitä. Turkooseja glittereitä ei ole paljon, mutta juuri sopivasti, että niitä saa joka kynnelle näin halutessaan. Nämä turkoosit glitterit tekevät mielestäni tästä sopivalla tavalla uniikin.


Yllä olevissa kynsissä pohjalakkana toimii Lumenen CC Nail Concealer, jonka aikoinaan sain muistaakseni jossakin miitissä testattavakseni. Lakka on ollut käytössäni usein silloin, kun en voi värilakkaa pitää, vaan pitäisi olla lakattomilla/luonnollisilla kynsillä. (Esimerkiksi tanssiesityksissä.) Omalla kohdallani lakattomat kynnet vain tarkoittaa poikkeuksetta häiritsevästi kellertäviä kynsiä, koska kynsilläni on yleensä lakkaa aina. Siksi ihan nakukynsillä en oikeastaan pysty olemaan, vaan tarvitsen nakukynsilleni jonkin tämmöisen kynnen väriä neutraloivan lakan. Jo parilla kerroksella tällä "kynnen concealerilla" saa yllättävän peittävän lopputuloksen ja nätin tasaisen sävyn kynnelle saa jo yhdellä kerroksella, mutta itse suosisin kahta varmuuden vuoksi. :) Myös erilaisissa ranskiksissa tämä concealer on ollut hyvä.


Lumenelta on muuten tulossa taas syksyksi uutuuksia ja niiden mukana pitäisi tulla läpinäkyvä matta päällyslakka. Se täytyy varmaankin ostaa testiin, koska hyviä mattapäällyslakkoja ei koskaan ole liikaa. :)

Ei kommentteja: