sunnuntai 21. elokuuta 2016

Käärmettä kynsillä

Taas vähän arkistojen aarteita! Näissä kynsissä oli minusta niin hauska idea, että pakko julkaista nämä nyt, vaikka aikaa näiden teosta on kulunut reilusti. Tästä saisi vaikka jonkun kivan postaussarjankin aikaan? Ideana nimittäin oli lähteä matkimaan kynsitarroista löytyvää kuviointia lakkojen ja leimasimen avulla. Turhan tarkkoja tässä ei ole tarkoitus olla, eli täysin indettistä lopputulosta en ole lähtenyt hakemaan, mutta kutakuinkin samanlaista kuviota olisi tarkoitus saada kynsille leimaamalla ja lakkoja käyttämällä kuin tarroillakin.


Vasemmalla Sally Hansenin kynsitarrat kellertävällä käärmekuosilla. Pakko taas kehua, että nämä ovat ihanan ohuita, asettuvat hyvin kynnelle ja pysyvät hyvinä useita päiviä, kun päälle laittaa kunnon kerroksen päällyslakkaa. Oikealla taas tarroista inspiroituneet leimaukseni. En kuollaksenikaan muista nyt ulkoa, missä leimauslaatassani on käärmekuvio. Voisin veikata, että Bundle Monster, vai onko ihan Konadinkin laatoissa?

Halusin pysytellä samassa värimaailamassa, eli keltaista ja ruskeaa on käytetty myös leimatuissa kynsissä. Halusin päästä käyttämään Konadin keltaista lakkaa, koska liian harvoin tulee noilla eri väreillä leimattua. Todella usein tulee kaivettua vain musta ja valkoinen leimauslakka esiin. Kultainen leimauslakka on se vanha versio, joka on todella haalea pigmentiltään ja ei näy kyllä ollenkaan näissä kuvissani. Vain keltaisella leimatut kohdat kamerani suostui tallentamaan.


Tein pohjasta ruskeasävyisen Nubarin Chocolate Caramelilla ja Lumenen ikivanhalla lakalla, joka nähtävästi oli numeroltaan 666, mutta nimeä en tiedä, koska en enää kyseistä lakkaa omsita. Töpöttelin näitä meikkisienellä kynnelle sattumanvaraisesti ja leimasin päälle kaksiväriset leimaukset kultaisella ja keltaisella.


Otin vielä vertailukuvan niin, että toisessa kädessä on edelleen tarrat ja toisessa leimaukset. Kyllä näissä minusta on kivan paljon samaa näköä, vaikka värisävyt eivät ihan identtisiä olekaan.

Pitäisikö kokeilla tätä uudestaan joillakin toisilla tarroilla? Mitä mieltä olette?

Ei kommentteja: