torstai 30. huhtikuuta 2020

Pääsiäiskynsiä vapun kunniaksi

Näin vapun kunniaksi on varmaan hyvä postata loput vielä julkaisematta olevat pääsiäiskynteni? :D Tässä on muka taas ollut niin kiire, etten näitä ole ehtinyt ja muistanut julkaista. Mutta tein siis myös tällaisiä lakkauksia pääsiäisen aikaan.


Tämä lakkaus menisi kai ihan "keväisestäkin lakkauksesta"? Pohjalla on OPI Life Gave Me Lemons ja koristelut toteutin erilaisilla pääsiäiseen sopivilla tarroilla: kissoilla, höyhenillä ja sydämmillä. Taas tuli huomattua, että kyllä siirtokvat ovat kätevampia kuin tarrat, ne pysyvät paljon pidempään hyvinä. Liekö syynä kaareva kynteni vai mikä, mutta tarrojen reunat alkavat tosi nopeasti "repsottaa", vaikka kuinka yrittäisi hukuttaa niitä päällyslakkaan.


Tässä toisessa lakkauksessa minulla olikin sitten käytössä siirtokuvat. Nämä olivat jotkut "jämät" pääsiäisaiheisesta arkista, jotka halusin nyt käyttää pois. Siksi kuvioita ei ole kovin monessa kynnessä. Nyt minulla ei olekaan enää pääsiäiseen sopivia tarroja tai siirtokuvia, joten ensi vuodeksi täytyy varmaan sellaisia ostaa!


Söpöt pastellisävyiset lakat ovat China Glazen vuoden 2017 Pastels kokoelmasta Chalk me up! (sininen), A Waltz In The Park (violetti) ja Casual Friday (keltainen). Näissä oli ihan ok koostumus, vaikka sininen ja keltainen oli vähän siinä ja siinä meneekö kahdella kerroksella.


Oikein mukavaa, vaikkakin aika erilaista vappua kaikille! Palataan niihin mun vappukynsiin sitten toivottavasti huomenna tai ylihuomenna! :)






Few more easter nails that I haven't posted yet.

2 kommenttia:

Ananka kirjoitti...

Great manicures :-D

Cute cat and bunny <3

Niniane kirjoitti...

Ananka: Thank u so much! :)