lauantai 11. huhtikuuta 2020

Ihanaa ja rauhallista pääsiäistä!


Toivottavasti kaikilla on lähtenyt pääsiäinen mukavasti käyntiin poikkeusoloista huolimatta! Meillä kokkailtiin tänään juuri perinteisiä pääsiäisruokia kotona, kun yleensä olemme olleet niitä nauttimassa äitini luona. Onneksi meillä ei mitään super monimutkaisia ruokia ole pääsiäispöydässä, niin onnistuttiin, vaikka jouduttiin itse tekemään!


Mun ensimmäiset (toivottavasti ei ainoat) pääsiäiskynnet syntyi ihan ilman mitään suunnitteluja. Satuin poimimaan käteeni pirteän Color Clubin oranssin I Always Get My Man-Darinin. Se siftaa jännästi vähän vihreään tietyssä kulmassa. Ajattelinkin siksi, että eiköhän tämä sovi pääsiäiseen.


Lakkasin aluksi kaikki kynnet oranssiksi, mutta sitten silmäni sattui osumaan yöpäydälläni olleeseen Cadillacquerin Remember Me lakkaan, joka on söpön vaaleanvihreä pohjaväriltään. Niinpä piti saada sekin kynsille. Pari kynttä tuli sitten kummastakin kädestä lakattua Cadillacquerilla.


En ole mikään taitavin tai innokkain käsinmaalaaja, joten halusin maalata jotakin helppoja koristeita kynsille. Ensimmäisenä mieleen tuli rairuoho ja siihen keksin kaveriksi pupun. Meinasin maalata myös tipun, mutta sitten huomasin pyödällä olevassa karkkipussissa pajunkissaoksan ja suunnitelma muuttuikin lennosta! Näin kynsille pääsi siis pajunkissojakin.


Millaisia pääsiäiskynsiä teillä on ollut?



This is my first and hopefully not the only one easter mani of the year.

2 kommenttia:

Ananka kirjoitti...

Great nails :-D

Niniane kirjoitti...

Ananka: Thank u! :)