tiistai 5. toukokuuta 2020

Ihanat Cien uutuuslakat neonväreissä



Satuin bongaamaan Lidlistä aivan ihania uusia kevätlakkoja! Niitä oli todella paljon eri värejä, mm erilaisia pastellisävyjä ja perus valkoinen, mutta silmiini osuivat erityisesti nämä ihanat neonsävyt ja tietenkin holograminen glitterihanuus. Niinpä ostin muutaman testiin, koska halusin tietää, ovatko nämä mistään kotoisin! Varautukaa siis kuvatulvaan ja postauksen lopusta löytyy myös vappukynteni, jotka taiteilin näillä lakoilla.


Keltainen Crazy Yellow on aivan mielettömän kirkas neon keltainen. Upeä väri, jota oli hankala saada tallentumaan kameraan. Tämä oli koostumukseltaan aika ohutta ja vaati kolme kerrosta ollakseen peittävä. Yllä kuvassa kolme kerrosta ja alla kaksi. Kuivuu mataksi.



Fuchsia oli muista ostamistani lakoista selkeästi poikkeava, sillä siinä oli seassa sinistä shimmeriä, joka näkyy erityisesti auringonvalosa (ylempi kuva). Tämäkin kuivui mattapintaiseksi. Kummassakin kuvassa kaksi kerrosta, joka riitti mainiosti sopivan peittävään lopputulokseen.


Ehdottomaksi sosikikseni nousi heti ensi kokeilulla Magenta, joka on aivan mielettömän kirkas neon pinkki ja tämä peitti jo yhdellä kerroksella melko lailla riittävästi, mutta laitoin kuitenkin varmuudeksi vielä toisen kerroksen. Kuivuu myös mattapintaiseksi. Kuvassa tavallisen päällyslakan kanssa.


Kirkas sininen Electric Blue vaikutti jo yhdellä kerroksella todella peittävältä, mutta lakkasin kuitenkin varmuudeksi kaksi. Upea sävy tämäkin. Kuvassa kaksi kerrosta ja päällyslakka. Itse värilakka kuivui mataksi, kuten muutkin kokoelman neonit.


Neon oranssi Electric Orange on myös yksi suosikkini, koska tämäkin on aivan mielettömän kirkas! Kuvassa se ei kyllä tule esiin samalla lailla kuin luonnossa. Lakka peitti tarpeeksi kahdella kerroksella, vaikka yhden kerroksen jälkeen olin hieman epävarma riittääkö kaksi.


Ostin myös kokoelmaan kuuluvan hologrammilakan, joka on tarkoitettu päällyslakaksi, koska on nimeltään Top Coat Holo. Lakalla saa siis kivan kevyen kimalluksen perus värilakan päälle, mutta tätä voi halutessaan käyttää myös peittävämmin meikkisienellä töötellen. Jo parin töpöttelykerroksen jälkeen loppuutulos oli alla olevan kuvan mukainen. Ja siis tämä on tosiaan ihan kunnon holo, mieletön kimallus!


Lakkojen sivellin oli mieletäni todella hyvä, sillä sai kynnet lakattua siististi ja lakkojen koostumus oli muutenkin miellyttävä. Ainoastaan keltainen oli mielestäni selkeästi ohuempi ja vaati kolme kerrosta kahden sijaan, joka on aika tyypillistä neonkeltaisille. Tietenkin näitä voisi kättää myös valkoisen lakan päällä, kuten monia neonlakkoja suositellaan käytettävän. Mutta olin itse todella tyytyväinen, ettei valkoinen pohja ole näille lakoille täysin välttäättömyys. Keltaista lukuun ottamatta lakat olivat todella tasalaatuisen oloisia. Jotkut tuntuivat peittävän jo yhdellä kerroksella. Hintaahan näillä oli muistaakseni n 2e kappale, joten siinäkin mielessä nämä olivat aika löytö.


Päätin toteuttaa vappukynteni näillä lakoilla, koska hankin ne juuri sopivasti ennen vappua. Vasempaan käteen jätin siniset kynnet ja oikean pinkit. Koristelin kynnet töpöttelemällä kynnen juureen reilusti holotopperia liukuvasti ja lisäsin vielä koristepisteet dotting toolilla niin, että sain kumpaankin käteen hieman kumpaakin väriä.


Empä muista olenko aiemmin ollut tällaisella lakkauksella, jossa oikea ja vasen käsi on lakattu eri värillä. Mutta voisin ehkä joskus toistekin tällaisen lakkauksen toteuttaa? Miehenikin innostui kehaisemaan näitä kynsiä, että nyt on hienot värit ja hänestä oli hyvä idea lakata toinen käsi sinisellä ja toinen pinkillä.


Koska olin positiivisesti yllättynyt näistä Lidlin lakoista, tekisi mieli oikeastaan kokeilla myös jotakin pastellisävyä kokoelmasta. Ehkä poikkean lakkahyllyn kautta, jos satun lähtemään lähipäivinä Lidliin ruokaostoksille. Ehkä näitä upeuksia on siellä vielä jäjellä ja voisin vielä yhden tai kaksi sävyä ostaa.


Toivottavasti kaikilla oli mukava vappu! Me grillasimme kevään ensimmäiset grillaukset ja kävimme syömässä perinteiset irtojäätelöt torilla, vaikka mitään varsinaista vapputoria ei tietenkään tänä vuonna ollut. Vappu oli hauska, vaikka sitä ei perinteisesti saanutkaan viettää isolla porukalla.




Here are some cool new (neon and holo) nail polishes I bought from Lidl.

2 kommenttia:

Ananka kirjoitti...

Oh wow! These are lovely, I love bold colours. I wish the Lidl in Scotland had these and I would buy them! :-D

Niniane kirjoitti...

Ananka: I love bold colors too! And they are perfect for summer :)