tiistai 10. syyskuuta 2019

Häävieraana

Tänä kesänä tuli itsekin mentyä naimisiin, mutta olin myös vieraana häissä. Kesähäät ovat ihania, varsinkin jos on hyvä kesäinen sää ja aikaa voi viettää myös ulkona. Minulla on noussut yksi mekko ehdottomasti omaksi suosikikseni häävieraana ollessani ja halusinkin sen nyt tässä postauksessa esitellä, koska se on joka häissä kerännyt kehuja myös muilta vierailta. Muutaman kerran myös esim instan puolella on kysytty, mistä tämä mekko on.


Noin vuosi sitten Prismaan ilmestyi ensimmäinen Ivana Helsingin (eli Paola Suhosen) kanssa yhteistyössä toteutettu Love Stories -malisto, jota käsittääkseni myydään vain Prismoissa. Menin mielenkiinnosta katsomaan, mitä on tarjolla ja heti silmiini osui yksi vaatekappale, joka todella kutsui minua. Se oli tämä ihana lintukuvoinen mekko. Hintaa mekolla oli n 90e. Mekko pääsi käyttöön jo viime kesänä häissä ja nyt uudelleen. Mekko on super mukava päällä, tässä on helppo tanssia aamun pikkutunneille ja syödä maha täyteen hääherkkuja.


Enpä olisi uskonut, että sattuisin löytämään Prismasta näin ihanan juhlamekon! Mutta tämän jälkeen olen seurannut kaupapreissuilla kyllä Prisman vaateosaston tarjontaa aktiivisesti.  Ja se on yllättänyt positiivisesti. Tämän vuoden Ivana Helsinki -mallistossa ilmetyi samalla mallilla oleva mekko, mutta kuosi ei ollut itselle yhtä mieleinen. Tämä malli on kuitenkin mielestäni todella toimiva todella monelle keholle, joten jos on uudelle juhlamekolle tarvetta, kannattaa vilkasita olisiko näitä Ivana Helsingin vaatteita jäljellä vielä lähimmässä Prismassasi.


Viime kesänä meillä oli häissä glitter- ja siirtokuvatatuointibaari ja minun oli pakko liittää nämä muutamat kuvat mukaan todistusaineistoksi, että sehän sitten lähti ihan lapasesta ja kaikki vieraat olivat about kuin uineet glitterissä. :D Mutta todella hauskaa oli ja käsivarren siirtokuvat kestivät monta päivää hyvinä.


Kesä on kyllä ihanaa hääaikaa, mutta joskus olisi kiva osallistua myös talvihäihin, vai mitä? Oletteko te olleet talvihäissä vai vain kesähäissä? Onko niillä teistä paljon eroa?


This is one of my favourite dresses and I have used it many times in weddings.

Ei kommentteja: